reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie mam 😭 a strasznie mi się te właśnie podobają bo wyglądają jak stare dzbany 😍 ale mąż mi zrobił zbiornik na deszczówkę w ziemi ( taki na 1000 litrów) bo ja się darlam, ze trzeba oszczędzać wodę a tyle jej marnujemy 😇 i mam tylko musimy jeszcze dokupić pompkę żebym sobie mogła z baniaczka ciągnąć 😅
Hahaha ja elegancka 😂😂😂 ja raczej taka dresiara na codzień bo wygodnie ;) ale ubrać tez się lubię czasem a co ;)
A na rybach to ja lubię jeść, bo mi to się nudzi takie nic nie robienie. Ja nie łowie, chłopaki łowią a ja się zajadam ;) albo sonie czytam albo dostaje pierdolca z nudów 😂😂😂
Moj maz tez wedkarz i chetnie by mnie ciagle ze soba bral a mi sie tak nudzi i godzina wydaje sie byc wiecznoscia.Dzisiaj mezus w domu i juz od 5 byl na rybach a teraz jeszcze i mnie ciagnie.Masakra😪

Ja też zaraz mycie podłóg i takie tam a chęci brak 😌
U mnie tez nie ma checi 😕ale nie mam wyjścia. Wczoraj nie mialam nawet kiedy cos ogarnąć. Pol dnia robilam pierożki 😂uwielbiam je jeść ale robic juz nie😂
Powiem szczerze ze chyba nabieram wprawy . Bo normalnie po butelce zdycha na drugi dzien a ja dzis czuje sie świetnie. Zero kaca😁chyba towarzysto mi wczoraj pasowalo😂😂😂

Kurczę, idę bo mnie podłogi już wołają 😌. @Czarna1985 już pewne pół chaty posprzątała a ja ciągle na narożniku gniję 😉. @bazylia128 do roboty, ciacho rób 😘
Jeszcze duzo przede mną 😭😭😭
Musiałam tu zerknąć na chwile . Pretekst do przerwy 😂😂😂 za 2 h umowilam sie z kumpela na video kawke😂😂😂 wiec musze sprezyc ruchy

Kurczę, idę bo mnie podłogi już wołają 😌. @Czarna1985 już pewne pół chaty posprzątała a ja ciągle na narożniku gniję 😉. @bazylia128 do roboty, ciacho rób 😘
Nie mam dzisiaj energii - pobiegalam i cala upocona - jak alkohol wplywa na organizm ;) Weszlam do domu i sie rzywitalam z Tola i mam nos rozwalony - masakra

Zrób bułeczki maślane z teromixa z jakimś pysznym dżemem lub powidłami na śniadanie da kawki rewelacja[emoji3]
zabieram sie za ciacho z rabarbarem - a termomix kocham - jak mi Łukasz go kupil to wyzywala ze taki drogi a tera zycia sobie bez niego nie wyobrazam, zastepuje mi wysztkie inne sprzety kuchenne ;) ale mam nos pocharatany - jak ja jutro do pracy wejde ;)

reklama
Do góry