reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Puncja była o 9:40 i gadałam z nią po 11 to mówiłam niech do 15 dzwoni ale ona twierdzila ze oni mogą nie mieć czasu żeby jej cokolwiek powiedzieć.. No zesz...Ta klinika rządzi się swoimi prawami.Jak zapytałam lekarza co mi punkcje robił dlaczego nie informują o niczym wcześniej to mi się w twarz zaczął śmiać :baffled:
Aż mnie nerwa telepnela kuzwa płacisz tyle kasy tym .......powinni każdego pacjenta traktować jak vipa.

dziewczyny ja na powaznie z tym zlotem ;) Łukasz ma kuzyna kotry prowadzi hoteliki zaraz obok nas - wy nie bedziecie ponosic kosztow bo po znajomosci @fredka84 ty spisz u mnie w domu w nogach ;) chodzcie sie zorganizujemy - kochane wlasnie z inm rozmawialam i wyslal mi ofete ;) zerknijcie - wszystkie zparaszam z mezami , partnerami ;)

Ale bym zjadła.. A tylko płatki na szybkiego opylilam;) ale czekam na gości, więc zapiekanka na obiad naszykowana, zupka krem tez no i zamiast lodów beza ;)
Miłego dnia [emoji8]Zobacz załącznik 1121055Zobacz załącznik 1121056
Ciasto wyglada bosko😁😁Ale bym zjadła do kawusi!
Zapiekanka tez wyglada smakowicie!
Goscie na pewno beda zachwyceni!!!
Milego dzionka!
U mnie tez dzisiaj gril w lasku z rodzenstwem😁Zapowiada sie mily dzionek😊

Nie mam dzisiaj energii - pobiegalam i cala upocona - jak alkohol wplywa na organizm ;) Weszlam do domu i sie rzywitalam z Tola i mam nos rozwalony - masakra
A ja też właśnie siedzę wykąpana bo poszłam biegać, masz na mnie dobry wpływ 😘. Tak mi się nie chciało, ale sobie pomyślałam że ty na kacu idziesz no to ja też muszę 😜. Teraz kawkę piję i rosół gotuję, tak wiem że późno, ale mój Placek lubi jeść taki dopiero ugotowany. I dzwonił że za 2 godzinki będzie w domu to wstawiłam

reklama
Do góry