reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

kto rano wstaje temu pan Bóg daje 😅😅😅 No i czekam aż mi da 😜 a tak na poważnie to ja wcześnie wstaje bo wcześnie chodzę spać ;) i rano się lubię puszczać ;) a potem jeszcze nam się usnęło na chwilkę 😂 jedziemy zaraz na ryby z teściem i trzeba się zbierać :) ale jeszcze tartę robię, dziś z ananasem bo już nie mam żadnych owoców a te mam z moich zapasów z puszki :)
ja tez wole sie rano puszczac ;)

reklama
A moze zaplanuj sobie jakos czas. Pojedzcie nad morze, na molo-knajpki juz sa otwarte od poniedzialku, wpadnijcie na rybke, na spacer po Długiej. Zaplanuj mily czas z rodziną, nie bedziesz miala czasu na myslenie. Ja tak zrobilam jak tez czekalam do 6 dnia hodowli!! Pojechalismy do spa z przyjaciolmi.
Tak, mój syn jest mistrzem od organizowania nam czasu :laugh2:

kto rano wstaje temu pan Bóg daje 😅😅😅 No i czekam aż mi da 😜 a tak na poważnie to ja wcześnie wstaje bo wcześnie chodzę spać ;) i rano się lubię puszczać ;) a potem jeszcze nam się usnęło na chwilkę 😂 jedziemy zaraz na ryby z teściem i trzeba się zbierać :) ale jeszcze tartę robię, dziś z ananasem bo już nie mam żadnych owoców a te mam z moich zapasów z puszki :)
😂😂😂, mój też woli z rana, zresztą on kuwa o każdej porze lubi 🤔. Na ryby jedziesz? No nie mogę sobie ciebie wyobrazić, taka Lady elegancka jesteś (stworzona do picia szampana 😜) i na ryby?

Ej no niedziela jest to nie dzwonią, ja czuje że nic się nie zaplodnilo.. Opiekunka pacjenta obiecała że wczoraj da znać, nie odezwała się a to nic dobrego nie wróży
Brak kontaktu mimo ze obiecali to nic nadzwyczajnego. Po prostu brak profesjonalnego podejścia, mimo tych napuchniętych procedur😕Ja miałam tak 2 razy i nie oznaczało nic złego. Po prostu nie zadzwonili bo jakoś "nie znaleźli czasu..." a czlowiek siedzi jak na szpilkach i czeka na ten j****y telefon

A pamiętasz jak to jest w Invicta teraz, dziś drugi dzień hodowli. Jeśli nic by się nie nadawało to już jutro zadzwonia czy będą lajzy i tak do czwartku czekać?
Jakby wszystko padło (ale pamietaj takiego scenariusza u Ciebie nie będzie!!!) to dzwonią wcześniej. Przynajniej tak mnie zapewniali

Witaj w klubie😁 Ja ostatnio po winie to żałowałam ze sie urodziłam 😜😜
hehhehehhhe ja tez jak wstane po jakims alko to mowie TO NIEMOLZIWE !!!!! quwa zle znosze kaca zmuszam sie wtedy zeby sie normalnie czuc i zmusic sie nie moge ;) ale ja juz ubrana w dresik, tez juz oddana Łukaszowi i ide pobiegac chociaz te pol godzinki sie dotlenie - im bardziej mi sie nie chce tym bardziej mi sie chce ;)

reklama
Do góry