reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sham, przytulam Cie mocno...
Moze za wczesnie sprawdzalas, przeciez dzisiaj jest dopiero Twoj 9 dpt...
Kochana nie wiem co powiedzial Ci lekarz, ale moze jeszcze nie bylo implantacji...
Jeszcze sie spelnia Twoje piekne sny, marzenia, plany...

sham jeszcze nic straconego może dzieciaczki pózno się zadomowiły poczekaj kilka dni i zrób badanie jeszcze raz
pamiętaj jesteśmy z toba calym sercem!!! napewno dziewczyny się pod tym podpiszą!

Sham na mojej karcie in vitro jest napisane, ze plamienie (implantacyjne) moze wystapic miedzy 6-11 dpt, czyli oni zakladaja, ze implantacja moze byc i 9 i 10 i nawet 11 dpt!

dzieki dziewcztny ale one miały 4 dni wiec powinny juz byc zaimpantowane, :) juz nie wiem jakie badania moge wykonac.. co robic, i czemu 3 raz nie chcialy zostac ze mna...

i teraz czekam na wasze zachcianki :)
bede nadrabiac za was:) kawka?? mocna herbatka?? sexik :D i orgazm :) jakis drink :) piszcie wszystko uczynie dla Waszego spokoju :D

sham Ty sie kochana jeszcze wstrzymaj do drugiej bety ja na twoim miejscu wolalabym sie upewnić wiesz dzieciaczki miewaja swoje humory moze potrzebowaly czasu na zadomowienie sie bily sie do tej pory który ma sie gdzie przyczepić za kilka dni zrob badanie a do tego czasu wstrzymaj sie z uzywkami wanda ma rację nawet 11 dni po moze dojsc do zagniezdzenia!!!pamietaj o tym!!!

Sham dziś dopiero Twój 9dpt, może zrób bete jeszcze za 2 dni? co powiedział dr? Ściskam Cię mocno :*

no co wy nie dzwonie do dr, nie mam sily !! u nas w klinice robia tak, 3 weryfikacje ostatnia 9 dnia i jesli sie nie udaje to kaza odstawic leki.
a badania nie mam sily robic, mieszkam w malym miescie. rano poszlam do szpiatala kolejka z 50 osob bylo - i sie okazalo ze popsuty jest aparat do tego hormonu i na dzisiaj wyniku nie bedzie, wiec juz nerwy mi puscily.
potem na piechote zaszlam do jednego laboratorium i okazalo sie ze robia to badanie i wynik na dzisiaj.
pani wlozyla mi igle i ona sciekala do plastkowej rurki ( w klinice jestem przyzwyczajona ze krew od razu scieka do rurki , nie ma stycznosci z powietzrem) a jak poszlam na wynik pani dajac mi wynik popatrzyla i powiedziala " nie jest pani w ciazy"
kurcze czy ja ktos prosil o to zeby mowila mi wynik, uwazam ze powinna podac koperte i tyle. dala mi kartke
a jeszcze jak pobierala mi krew pytala sie czy robilam juz test sikany itd. no ***** ale to bylo okropne...

reklama
Sham - ja również czytałam, że do zagnieżdżenia może dojść nawet w 10 dpt, a beta we krwi jest wykrywana dopiero po 48h pojawia się wykrywalne stężenie bHCG. Niezalężnie jednak od kolejnego wyniku, mocno przytulam.

Do góry