reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy Was bolało podczas transferu ja troszke się boję bólu bo caly czas mnie te jajniki bolą i nie wiem czy to ma jakiś wpływ aa i czy wy dostałyście jakieś leki przed albo po na zagnieżdżenie lepsze maluszków?

ech, no nie, chyba 2, to aż tak dobrze nie będzie....Spoks, bo jeszcze wszystko się może stać, trzeba się uzbroić w cierpliwość.No właśnie już mi doktor M nie kazał robić żadnych badań, ani bety, ani progesteronu (tzn. tego wcześniej też nie kazał), ale nei wiem, czy nie zrobię koło środy-czwartku bety jeszcze, tak dla siebie,żeby sprawdzić, czy nie spada....
Brzuch pobolewa, jak na @, latam co chwilę sprawdzać, czy to znowu nie jakieś wrednowate plamienie.Cycki mnie wogóle nie bolą, hm.Miłego dnia!:)

Witam was wszystkie :-) dziś mój 7 dzień po transferze blastusi kochanych :) i beta 35.8 :-D a myślałam że już po wszystkim bo pierwsza była 0.5 i wciąż mocne bóle okresowe.. po prawie 7 latach wyszła pozytywna .... teraz strach żeby ładnie rosła ...cały czas ryczę .. nie mogę uwierzyć:tak: trzymam kciuki za was wszystkie pozdrawiam

Dziewczyny GRATULUJE!!!!! Ale posypaly sie nam piekne bety i piekne przyrosty!!!!! :-):-):-):-)
MArtka, Anna, Goga, Dorus GRATULACJE!!! I fajerwerki za wasze bety!!!!!

jajer.jpg

Załączniki

• fajerwerki.jpg
    fajerwerki.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Doruś super beta!!!! Wiem co czujesz, ja po 6 iui też beta wiecznie mniej niż zero:( Dopieroe icsi dało nadzieję i dziś Beta 115,36... Jeszcze w to nie wierzę...

Martka gratuluje :) chciałam być pierwsza, żeby zacząć dobrą wiadomością, ale skoro Ty tez masz dobre wiadomości to ciesze sie podwójnie :)

U mnie beta 166,3 :-D Na 18 lutego jestem umówiona na pierwsze USG :)

Anna,przeciez bylas pierwsza na forum z dobra wiescia,piszac o II grubych kreskach na porannym tescie :-):tak:

doruś gratulacje! Widzę, że Ty też masz piękną i ekspresową pozytywną betę ;-) Teraz &&&, żeby dalej rosła dalej.

Ten dzień normalnie powinnyśmy złotymi zgłoskami zapisać jako: dziś dobrych wiadomości:-)

masia masz 100% racji: 2013 rokiem płodności! Ale fajnie!

Najchętniej na tej fali bym jeszcze dziś na usg popędziła, ale chyba grzecznie zaczekam...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry