reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dajcie znać czy któraś z Was potrzebuje Clexane 0.6 Jeśli nie macie refundacji. Zostały mi 2 opakowania a ja go już raczej nie zużyje ... Biorąc 0.4 można go dzielić wtedy te 2 opakowania na miesiąc starcza

@Aduś16 jak dziś się czujesz? Z brzuchem lepiej.
Właśnie dużo lepiej, może dlatego że zeszłam z dawki na 225 a może dlatego bo nic nie rośnie :baffled: Jutro usg i estradiol więc coś się dowiem ale czuje że popłyną na 20 tysi i d### z tego będzie.. Bardziej niż kasy to żal mi swojej głowy, niby już jestem pogodzona ale pewnie jakiś czas to troche przeżyje że trzeba na dobre się pożegnać z marzeniami.. Dam radę, muszę.

Właśnie dużo lepiej, może dlatego że zeszłam z dawki na 225 a może dlatego bo nic nie rośnie :baffled: Jutro usg i estradiol więc coś się dowiem ale czuje że popłyną na 20 tysi i d### z tego będzie.. Bardziej niż kasy to żal mi swojej głowy, niby już jestem pogodzona ale pewnie jakiś czas to troche przeżyje że trzeba na dobre się pożegnać z marzeniami.. Dam radę, muszę.
Oby jednak coś rosło....daj już trochę znać jak już będziesz po USG.

Dasz radę!!! Kto jak nie Ty😊Niech będzie dobrze✊✊✊Dawaj znać po wizycie. Powodzenia!!!

reklama
Dziewczyny dajcie znać czy któraś z Was potrzebuje Clexane 0.6 Jeśli nie macie refundacji. Zostały mi 2 opakowania a ja go już raczej nie zużyje ... Biorąc 0.4 można go dzielić wtedy te 2 opakowania na miesiąc starcza
Aduś ja chętnie odkupie od Ciebie ten clexane, bo mi lekarz nie chce dać na refundację.
Wiesz ja nie chcę porównywać naszych przypadków, ale ja też zaczynałam od 300 czułam się okropnie, a brzuch pękał w szwach i jak przeszłam na 225 poczułam się dużo lepiej. Przy końcu stymulacji już chodzić nie mogłam. Poczekaj na usg 😊 kciuki ✊🏻

Do góry