Aduś16
Fanka BB :)
Ja plamilam ponad miesiąc na ostatnich tabletkach anty... A brałam je dwa miesiąceMasz źle dobrane tabletki. Nie powinnas ani plamić ani krwawić, tym bardziej przy endomendzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja plamilam ponad miesiąc na ostatnich tabletkach anty... A brałam je dwa miesiąceMasz źle dobrane tabletki. Nie powinnas ani plamić ani krwawić, tym bardziej przy endomendzie.
Ja tak samo mialamJa plamilam ponad miesiąc na ostatnich tabletkach anty... A brałam je dwa miesiące
Przy endomendzie kluczowe jest, żeby krwawienie było minimalne, a optymalnie żeby go nie było. Krwawienie sprzyja rozwijaniu się choroby.Ja plamilam ponad miesiąc na ostatnich tabletkach anty... A brałam je dwa miesiące
A ok... Ja endomendy na szczęście nie mamPrzy endomendzie kluczowe jest, żeby krwawienie było minimalne, a optymalnie żeby go nie było. Krwawienie sprzyja rozwijaniu się choroby.
Właśnie dużo lepiej, może dlatego że zeszłam z dawki na 225 a może dlatego bo nic nie rośnie Jutro usg i estradiol więc coś się dowiem ale czuje że popłyną na 20 tysi i d### z tego będzie.. Bardziej niż kasy to żal mi swojej głowy, niby już jestem pogodzona ale pewnie jakiś czas to troche przeżyje że trzeba na dobre się pożegnać z marzeniami.. Dam radę, muszę.@Aduś16 jak dziś się czujesz? Z brzuchem lepiej.
Oby jednak coś rosło....daj już trochę znać jak już będziesz po USG.Właśnie dużo lepiej, może dlatego że zeszłam z dawki na 225 a może dlatego bo nic nie rośnie Jutro usg i estradiol więc coś się dowiem ale czuje że popłyną na 20 tysi i d### z tego będzie.. Bardziej niż kasy to żal mi swojej głowy, niby już jestem pogodzona ale pewnie jakiś czas to troche przeżyje że trzeba na dobre się pożegnać z marzeniami.. Dam radę, muszę.
Dasz radę!!! Kto jak nie TyNiech będzie dobrzeDawaj znać po wizycie. Powodzenia!!!Właśnie dużo lepiej, może dlatego że zeszłam z dawki na 225 a może dlatego bo nic nie rośnie Jutro usg i estradiol więc coś się dowiem ale czuje że popłyną na 20 tysi i d### z tego będzie.. Bardziej niż kasy to żal mi swojej głowy, niby już jestem pogodzona ale pewnie jakiś czas to troche przeżyje że trzeba na dobre się pożegnać z marzeniami.. Dam radę, muszę.
Aduś ja chętnie odkupie od Ciebie ten clexane, bo mi lekarz nie chce dać na refundację.Dziewczyny dajcie znać czy któraś z Was potrzebuje Clexane 0.6 Jeśli nie macie refundacji. Zostały mi 2 opakowania a ja go już raczej nie zużyje ... Biorąc 0.4 można go dzielić wtedy te 2 opakowania na miesiąc starcza
Wiesz ja nie chcę porównywać naszych przypadków, ale ja też zaczynałam od 300 czułam się okropnie, a brzuch pękał w szwach i jak przeszłam na 225 poczułam się dużo lepiej. Przy końcu stymulacji już chodzić nie mogłam. Poczekaj na usg kciukiWłaśnie dużo lepiej, może dlatego że zeszłam z dawki na 225 a może dlatego bo nic nie rośnie Jutro usg i estradiol więc coś się dowiem ale czuje że popłyną na 20 tysi i d### z tego będzie.. Bardziej niż kasy to żal mi swojej głowy, niby już jestem pogodzona ale pewnie jakiś czas to troche przeżyje że trzeba na dobre się pożegnać z marzeniami.. Dam radę, muszę.