Ty jej nie podpadaj bo ci relanium nie opchnie [emoji23]. Bazylio kochana, 3-pak to 3 sztuki a nie 2[emoji23]. Wszystko trza tłumaczyć [emoji23][emoji8][emoji16]taki okrągły po dwa w opakowaniu? Ja go u siebie odstalam i jest pyszny ja go robie normalnie na patelni bez papierka Necia ma glosik jak mala dziewczynka
reklama
Aż mi ślinka leci jak sobie o nich pomyślę, w ogóle jestem super głodna a jem serek wiejski bo nic mi się nie chce robićMoja mama przyprawia solą i różnymi przyprawami, zawija w papierek i grilluje. Wychodzą super [emoji16]
A ile już miałaś stymulacji i transferów? Pewnie pisałaś ale gdzieś mi umknęło [emoji848]. Bardzo ciężka decyzja przed tobą [emoji853].No właśnie muszę się czyms zająć bo już czytam i tracę wiarę, ze to się uda A jeszcze tyle czasu bo transfer będę mieć pod koniec maja :-(( Zostały mi ostatnie zarodki o słabej morfologii. Sama nie wiem co robic dalej jak się nie uda... Czy odpuścić czy jeszcze próbować.
A ta komarzyca odbije? Fajne te geranium, ma śliczne liście [emoji2]. Ja nic nie kupiłam w tym Brico, sam syf i zdechlaki
nieagatka
Fanka BB :)
Smuteczek[emoji23]Aż mi ślinka leci jak sobie o nich pomyślę, w ogóle jestem super głodna a jem serek wiejski bo nic mi się nie chce robić
Doris30:-)
Kochana ja już w sobotę będę robić9.05 dopiero? To ktory dpt będzie? Dzielna jesteś jak tyle wytrzymasz
Czarna1985
Aduś16
Ja mialam 1.4 krotko Przed ukonczonymi 29 lat I niby tez bylo malo a komorki sie Dobrze zapladnialy, przy 3ciej stymulacji bylo 23 pęcherzyki pond polowe zaplodniona.. Jak u Ciebie mlody wiek to nie ma co sie tym amh co przejmowac..1.25 przed stymulacja byla. A lat 27 wiec bida [emoji39]
Czarna1985
@Waleczna36 Kochana spełnienia największego marzenia ❤
reklama
Liliana87
Ja nie mam pojęcia co to za badanieDziewczyny dzwonili do mnie z testdna i wyobraźcie sobie ze po krótkim streszczeniu co było że mną zaproponowali mi jeszcze immunofenotyp do zrobienia, myślicie ze warto, wnosi to naprawdę coś w diagnostykę czy dodadkowe badanie i naciąganie już teraz?
Podziel się: