reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczynki, ja już po spacerku w lesie, po śniadanku i teraz pije sok z buraków i marchwi i jabłka 😋😋 i będę zabierać się za obiadek 😎 dziś w planach barszczyk botwinka bo w biedrze już mają botwinkę - my uwielbiamy!! Z młodymi ziemniaczkami i koperkiem 😋😋😋 a na drugie łosoś 😋
Ale kochane mam dla Was pytanie co myślicie o Gyncentrum w Katowicach?
Bo już sama nie wiem gdzie startować ze stymulacja. Czy iść do Novum czy Gyncentrum...czy oni mają dobre statystyki? Po parensie chciałabym spróbować czegoś innego i nie wiem czy lepiej od razu do Novum czy dać szanse Gyncentrum bo bliżej i taniej...raczej zrobię histeroskopie w Gyncentrum jednak ( bo to chyba bez różnicy gdzie??) doradźcie mi proszę 😘😘😘

reklama
Czesc dziewczyny sluchajcie chyba mam jakies zapalenie pecherza po owulacji jakos tak sie chyba zrobilo boli i piecze przy konczeniu siusiu jakos na 4 dnien po ovulce to wieczorem po siusiu na papierze byl roz. A potem czysto .... Wez tu siecteraz dostan do lekarza czy cos polecacie ? Ciagle czuje parcie moze macie jakies sprawdzone sposoby ....licze na wasze rady

Ja na początku nie chciałam oglądać jak mąż zaczął... jakieś zoombie 🙄 ale później obejrzałam sama pierwszy odcinek i mnie wciągnęło, bo to jest bardziej o relacjach między ludźmi i jak się dostosowują i zachowują zależnie od sytuacji i niezle trzyma w napięciu. poza tym tez trochę o jakimś wirusie co zaatakował ludzi. Mi się podoba i @bazylia128 tez ogląda pisała kiedyś 😁. Nie pamietam kiedy wyszedł pierwszy sezon, ale już chyba z 5 lat temu. Teraz nadrabiamy 3 sezony, zostało nam jeszcze dwa 😁
Podobal mi się tez The Handmaid’s Tale, obejrzałam wszystkie sezony jak w październiku podchodziłam do stymulacji i miałam dwa tyg wolnego, czekam na kolejny sezon😁.
I co? Fajne to?

Czesc dziewczyny sluchajcie chyba mam jakies zapalenie pecherza po owulacji jakos tak sie chyba zrobilo boli i piecze przy konczeniu siusiu jakos na 4 dnien po ovulce to wieczorem po siusiu na papierze byl roz. A potem czysto .... Wez tu siecteraz dostan do lekarza czy cos polecacie ? Ciagle czuje parcie moze macie jakies sprawdzone sposoby ....licze na wasze rady
Kochana pij sok z żurawiny i duzo wody. Mi zawsze pomaga😉

Hej dziewczynki, ja już po spacerku w lesie, po śniadanku i teraz pije sok z buraków i marchwi i jabłka [emoji39][emoji39] i będę zabierać się za obiadek [emoji41] dziś w planach barszczyk botwinka bo w biedrze już mają botwinkę - my uwielbiamy!! Z młodymi ziemniaczkami i koperkiem [emoji39][emoji39][emoji39] a na drugie łosoś [emoji39]
Bo już sama nie wiem gdzie startować ze stymulacja. Czy iść do Novum czy Gyncentrum...czy oni mają dobre statystyki? Po parensie chciałabym spróbować czegoś innego i nie wiem czy lepiej od razu do Novum czy dać szanse Gyncentrum bo bliżej i taniej...raczej zrobię histeroskopie w Gyncentrum jednak ( bo to chyba bez różnicy gdzie??) doradźcie mi proszę [emoji8][emoji8][emoji8]
Boziu jakie żarło [emoji7]. Uszykuj dla 3 osób, wpadam do was [emoji39][emoji39][emoji39]

Hej dziewczynki, ja już po spacerku w lesie, po śniadanku i teraz pije sok z buraków i marchwi i jabłka 😋😋 i będę zabierać się za obiadek 😎 dziś w planach barszczyk botwinka bo w biedrze już mają botwinkę - my uwielbiamy!! Z młodymi ziemniaczkami i koperkiem 😋😋😋 a na drugie łosoś 😋
Bo już sama nie wiem gdzie startować ze stymulacja. Czy iść do Novum czy Gyncentrum...czy oni mają dobre statystyki? Po parensie chciałabym spróbować czegoś innego i nie wiem czy lepiej od razu do Novum czy dać szanse Gyncentrum bo bliżej i taniej...raczej zrobię histeroskopie w Gyncentrum jednak ( bo to chyba bez różnicy gdzie??) doradźcie mi proszę 😘😘😘
O to dobrze rozpoczynasz dzień 🙂🌼🌞
Ja tez po spacerku z sypialni do kuchni po kawę i do salonu na kanape😂
Ty już obiad szykujesz ja śniadanie 😂
Ale na obiad tez już odmrażam rybę, zrobię po grecku chyba.
Nie lubię tak późno wstać, ani na obiad, ani na śniadanie 😂

Ostatnia edycja:
Pij dużo wody żeby wypłukać bakterie, wodę z cytryna, żurawinę, nie dobrze jak miałaś róż na papierze, masz może jakieś kamienie w nerkach lub piasek? Sprawdzalas to kiedyś? Ja mam od dziecka, małe kamyki które się same rozpuszczają, raz sa, raz ich nie ma i często piasek, myśle, ten różowy kolor na papierze to bardziej z podrażnienia pęcherza lub przewodów moczowych, mógł się przedostać z nerek do pęcherza jakiś malutki kamyk lub piasek. Pij wodę, pokrzywe, rumianek, bardzo możliwe ze się sam ewakuuje. Możesz wziąć nospe jak masz, rozkurczy przewody moczowe i ułatwi ewakuacje. Znam ten ból i jeśli potrwa to dłużej, to niestety wizyta u lekarza wskazana.

reklama
Ja zaraz jadę pierwszy raz zobaczyć mojego nowego siostrzeńca [emoji846]. Urodził się w marcu i zaraz był wirus, więc nie mogłam jechać do siostry. Trochę się boję bo na zdjęciach mały wygląda groźnie i jakby miał ciągle wkurwa [emoji23]. To chyba ma po mamusi[emoji23]
Zrob dobre wrażenie ciociu, bo pierwsze najważniejsze 😁😘

Do góry