reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczynki, ja już po spacerku w lesie, po śniadanku i teraz pije sok z buraków i marchwi i jabłka 😋😋 i będę zabierać się za obiadek 😎 dziś w planach barszczyk botwinka bo w biedrze już mają botwinkę - my uwielbiamy!! Z młodymi ziemniaczkami i koperkiem 😋😋😋 a na drugie łosoś 😋
Ale kochane mam dla Was pytanie co myślicie o Gyncentrum w Katowicach?
Bo już sama nie wiem gdzie startować ze stymulacja. Czy iść do Novum czy Gyncentrum...czy oni mają dobre statystyki? Po parensie chciałabym spróbować czegoś innego i nie wiem czy lepiej od razu do Novum czy dać szanse Gyncentrum bo bliżej i taniej...raczej zrobię histeroskopie w Gyncentrum jednak ( bo to chyba bez różnicy gdzie??) doradźcie mi proszę 😘😘😘

reklama
Czesc dziewczyny sluchajcie chyba mam jakies zapalenie pecherza po owulacji jakos tak sie chyba zrobilo boli i piecze przy konczeniu siusiu jakos na 4 dnien po ovulce to wieczorem po siusiu na papierze byl roz. A potem czysto .... Wez tu siecteraz dostan do lekarza czy cos polecacie ? Ciagle czuje parcie moze macie jakies sprawdzone sposoby ....licze na wasze rady

Ja na początku nie chciałam oglądać jak mąż zaczął... jakieś zoombie 🙄 ale później obejrzałam sama pierwszy odcinek i mnie wciągnęło, bo to jest bardziej o relacjach między ludźmi i jak się dostosowują i zachowują zależnie od sytuacji i niezle trzyma w napięciu. poza tym tez trochę o jakimś wirusie co zaatakował ludzi. Mi się podoba i @bazylia128 tez ogląda pisała kiedyś 😁. Nie pamietam kiedy wyszedł pierwszy sezon, ale już chyba z 5 lat temu. Teraz nadrabiamy 3 sezony, zostało nam jeszcze dwa 😁
Podobal mi się tez The Handmaid’s Tale, obejrzałam wszystkie sezony jak w październiku podchodziłam do stymulacji i miałam dwa tyg wolnego, czekam na kolejny sezon😁.
I co? Fajne to?

Czesc dziewczyny sluchajcie chyba mam jakies zapalenie pecherza po owulacji jakos tak sie chyba zrobilo boli i piecze przy konczeniu siusiu jakos na 4 dnien po ovulce to wieczorem po siusiu na papierze byl roz. A potem czysto .... Wez tu siecteraz dostan do lekarza czy cos polecacie ? Ciagle czuje parcie moze macie jakies sprawdzone sposoby ....licze na wasze rady
Kochana pij sok z żurawiny i duzo wody. Mi zawsze pomaga😉

Hej dziewczynki, ja już po spacerku w lesie, po śniadanku i teraz pije sok z buraków i marchwi i jabłka [emoji39][emoji39] i będę zabierać się za obiadek [emoji41] dziś w planach barszczyk botwinka bo w biedrze już mają botwinkę - my uwielbiamy!! Z młodymi ziemniaczkami i koperkiem [emoji39][emoji39][emoji39] a na drugie łosoś [emoji39]
Bo już sama nie wiem gdzie startować ze stymulacja. Czy iść do Novum czy Gyncentrum...czy oni mają dobre statystyki? Po parensie chciałabym spróbować czegoś innego i nie wiem czy lepiej od razu do Novum czy dać szanse Gyncentrum bo bliżej i taniej...raczej zrobię histeroskopie w Gyncentrum jednak ( bo to chyba bez różnicy gdzie??) doradźcie mi proszę [emoji8][emoji8][emoji8]
Boziu jakie żarło [emoji7]. Uszykuj dla 3 osób, wpadam do was [emoji39][emoji39][emoji39]

Hej dziewczynki, ja już po spacerku w lesie, po śniadanku i teraz pije sok z buraków i marchwi i jabłka 😋😋 i będę zabierać się za obiadek 😎 dziś w planach barszczyk botwinka bo w biedrze już mają botwinkę - my uwielbiamy!! Z młodymi ziemniaczkami i koperkiem 😋😋😋 a na drugie łosoś 😋
Bo już sama nie wiem gdzie startować ze stymulacja. Czy iść do Novum czy Gyncentrum...czy oni mają dobre statystyki? Po parensie chciałabym spróbować czegoś innego i nie wiem czy lepiej od razu do Novum czy dać szanse Gyncentrum bo bliżej i taniej...raczej zrobię histeroskopie w Gyncentrum jednak ( bo to chyba bez różnicy gdzie??) doradźcie mi proszę 😘😘😘
O to dobrze rozpoczynasz dzień 🙂🌼🌞
Ja tez po spacerku z sypialni do kuchni po kawę i do salonu na kanape😂
Ty już obiad szykujesz ja śniadanie 😂
Ale na obiad tez już odmrażam rybę, zrobię po grecku chyba.
Nie lubię tak późno wstać, ani na obiad, ani na śniadanie 😂

Ostatnia edycja:
Pij dużo wody żeby wypłukać bakterie, wodę z cytryna, żurawinę, nie dobrze jak miałaś róż na papierze, masz może jakieś kamienie w nerkach lub piasek? Sprawdzalas to kiedyś? Ja mam od dziecka, małe kamyki które się same rozpuszczają, raz sa, raz ich nie ma i często piasek, myśle, ten różowy kolor na papierze to bardziej z podrażnienia pęcherza lub przewodów moczowych, mógł się przedostać z nerek do pęcherza jakiś malutki kamyk lub piasek. Pij wodę, pokrzywe, rumianek, bardzo możliwe ze się sam ewakuuje. Możesz wziąć nospe jak masz, rozkurczy przewody moczowe i ułatwi ewakuacje. Znam ten ból i jeśli potrwa to dłużej, to niestety wizyta u lekarza wskazana.

reklama
Ja zaraz jadę pierwszy raz zobaczyć mojego nowego siostrzeńca [emoji846]. Urodził się w marcu i zaraz był wirus, więc nie mogłam jechać do siostry. Trochę się boję bo na zdjęciach mały wygląda groźnie i jakby miał ciągle wkurwa [emoji23]. To chyba ma po mamusi[emoji23]
Zrob dobre wrażenie ciociu, bo pierwsze najważniejsze 😁😘

Do góry