reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bardzo mi przykro. Ale to zawsze daje nadzieję na udany następny raz chociaż teraz wiem że przepelnia Cię rozpacz.
Cześć dziewczyny, czuję się zobowiązana wobec Was bo dużo mnie wspieraliście i pomagaliście w trudnych chwilach.
Widziałam że wspominaliście mnie w postach...
Napisze krótko, bo nie mam siły...
Zaczelam plamic, zemdlałam w domu z okropnego bolu, zabrało mnie pogotowie... Poronienie.
Miałam zabieg i jestem już w domu. To co czuje jest nie do opisania, łzy gonią łzy tak wyglądają moje dni.
Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich.

reklama
A kiedy badana się to immunologii i jak długo się czeka za wynikami ?

Nie pisz tutaj takich przykrych rzeczy bo serce mi się podwoje kroi [emoji26]
Trxynsm kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji110]
Laska, teraz to już nie poronisz😊
Znaczy nie chodzi mi o to, że Twoje obawy są jakieś niewłaściwe, one są Twoje, na pewno ciężko się ich pozbyć, wiem coś bo ja mam swoje... Tylko chodzi mi o to ze obiektywnie to te obawy są na szczęście kazdego dnia coraz mniej realne😊
I myślę, że jak te nasze strachy już odejdą w pizdu to świat będzie lepszy i po prostu wszystko będzie łatwiejsze choć troszkę

@Czarna1985 kochana napiszesz mi co ty robilas z immuno? Ja dzisiaj zrobilam: KIR, Immunofentopy z krwi obwodowej - to jest cos jak IMK, Ana1, Ana2, Ana3,a Łukasz HLA - C, mam tez z gamety przcieciala przeciwjadrowe, przeciewciala przecieplemnikowe...
Zobacz załącznik 1107021
Hej kochana. Ja robilam kiry , limfocyty, cross match (to mi Pasnik zlecił), bialko c +s , trombofilia ANA i ASA t

No i tak ma już być dobrze 😉.
Ja stoje właśnie w kolejce w sklepie 😁, później muszę trochę chatę ogarnąć, bo już się nabałaganilo trochę 😉
Podobno będę mogła wrócić do pracy 11 maja, czekamy jeszcze czy nam pozwolą. Chciałabym już...
A Ty w pracy?
Na szczęście juz po pracy ale mam mialam dzis zapierdziel. Kurcze nie wiem czy ja kiedys pojde na wolne ale z drugiej strony to lepiej ze pracuje bo nie mam czasu myśleć 😉
A u mnie w chalupce jak by tajfun *******..al 😂😂😂 mąż wrócił 😂😂😂a bylo tak pieknie 🙈

@sandra777.12 @Netiaskitchen @Liliana87 @nieagatka zostałam zwabiona przez zdjęcie brzuszków, a że ja uwielbiam ciążowe domki to aż zawitałam i muszę powiedzieć, że macie je przepiękne!!! [emoji7][emoji7][emoji7]
Czemu was dziewczyny nie ma na ciężarówkach? Pamiętam te czasy jak był tam kalendarz i pełno przyszłych mam [emoji106] my tam chętnie na was czekamy [emoji8][emoji8]

@Waleczna36 bardzo mi przykro. [emoji3525] Nie mam słów jak mogłabym Ciebie pocieszyć. Liczę na to, że następnym razem będzie już happy end, a aniołek będzie was chronił. [emoji22]

Reszcie walczących życzę dużo szczęścia w tych nieciekawych czasach. Kliniki normalnie działają?

Pozdrawiam i całuje was moje kochane! Nie potrafię w pełni śledzić forum, ale sercem jestem z wami [emoji106] kiedyś tu jeszcze planuje powrócić. [emoji6]

@sandra777.12 @Netiaskitchen @Liliana87 @nieagatka zostałam zwabiona przez zdjęcie brzuszków, a że ja uwielbiam ciążowe domki to aż zawitałam i muszę powiedzieć, że macie je przepiękne!!! [emoji7][emoji7][emoji7]
Czemu was dziewczyny nie ma na ciężarówkach? Pamiętam te czasy jak był tam kalendarz i pełno przyszłych mam [emoji106] my tam chętnie na was czekamy [emoji8][emoji8]

@Waleczna36 bardzo mi przykro. [emoji3525] Nie mam słów jak mogłabym Ciebie pocieszyć. Liczę na to, że następnym razem będzie już happy end, a aniołek będzie was chronił. [emoji22]

Reszcie walczących życzę dużo szczęścia w tych nieciekawych czasach. Kliniki normalnie działają?

Pozdrawiam i całuje was moje kochane! Nie potrafię w pełni śledzić forum, ale sercem jestem z wami [emoji106] kiedyś tu jeszcze planuje powrócić. [emoji6]
Czasami coś tam poczytuje, ale jednak wolę być tutaj ;))

Mieszkanko rośnie i lokator rownież ;) a bardziej lokatorka 🥰

Trzymaj się kochana i całuj chłopaków od cioci 😇

Ja jestem od zawsze [emoji12]
To Ty tam rzadko bywasz [emoji12]

Jak miło, że zawitałaś [emoji173]
Mam nadzieje, że chłopcy no i Wy zdrowi [emoji7] Pamiętam jak pisałaś,że zwalniasz niedługo brzuszkowy domek [emoji847]

Ja dołączyłam też do wątku ciężarówki po in vitro ale jeszcze za dużo nie pytam ;) A innych nie ogarniam na aplikacji. Tutaj się zrzyłam z wieloma dziewczynami ;)

Odezwij się czasem [emoji8]

Ja jestem od zawsze [emoji12]
To Ty tam rzadko bywasz [emoji12]
Wiem [emoji8] widuje Cię tam, ja podczytuje, ale jakoś nie mam o czym pisać [emoji18]
Jak miło, że zawitałaś [emoji173]
Mam nadzieje, że chłopcy no i Wy zdrowi [emoji7] Pamiętam jak pisałaś,że zwalniasz niedługo brzuszkowy domek [emoji847]

Ja dołączyłam też do wątku ciężarówki po in vitro ale jeszcze za dużo nie pytam ;) A innych nie ogarniam na aplikacji. Tutaj się zrzyłam z wieloma dziewczynami ;)

Odezwij się czasem [emoji8]
Widziałam [emoji106]
Ja laktatora nie używam, bo mi chłopaki doją prosto z cyca [emoji23]
Czasami coś tam poczytuje, ale jednak wolę być tutaj ;))

Mieszkanko rośnie i lokator rownież ;) a bardziej lokatorka [emoji3059]

Trzymaj się kochana i całuj chłopaków od cioci [emoji56]
Ooo!!! Czyli nie Andrzej? [emoji14] Gratuluję [emoji7]

reklama
Do góry