reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry Dziewczyny☕☕☕
@Waleczna36 ogromnie, ogromnie mi przykro😭😭😭Mocno przytulam i wierzę, że dla Ciebie jeszcze zaświeci słoneczko 💓💓💓
WRACAJ do Nas, jak tylko będziesz gotowa✊✊✊😘😘😘
@Netiaskitchen, dziękować za zarazki😜😜😜🤰🤰🤰łapię! A Maksio jaki przystojniacha😍😍😍
@Liliana87 przykro mi, że musieliście z Małżem się rozstać 🙄trudne to, ale wierzę, że wytrwacie💓💓💓i ten czas rozłąki minie Wam szybko i znowu będziecie mogli się sobą cieszyć 🤗🤗🤗
Ja przyznaje, że nie ogarniam ostatnio nic. Pracuje po 12-13h, chcę jak najszybciej nadrobić zaległe szkolenia(nie lubię "nie wiedzieć" 🙂) i wracając z pracy padam na pysk🙄Teraz za to mam parę dni wolnego, więc dzisiaj umawiam się do endo, sprzątam w domku i gotuję dobry obiad dla Małża🙂Muszę się odwdzięczyć, bo pierwszy raz to ja zapomniałam o naszej rocznicy ślubu🙈🙈🙈Moj Mąż mnie zaskoczył, że aż mi serce stopniało☺️☺️☺️Planuje też pomału ogarnąć balkon, tylko nie wiem czy kwiatki już kupować? 🤔🤔🤔Boję się przymrozków... @fredka84 ,jak myślisz?

reklama

Załączniki

• Screenshot_20200417-074504_Gallery.jpg
    Screenshot_20200417-074504_Gallery.jpg
    209,7 KB · Wyświetleń: 58
  • 20200116_153905.jpg
    20200116_153905.jpg
    159 KB · Wyświetleń: 58
@bazylia128 kochana napisz do @Aduś16 ona jest najbardziej obcykana w badaniach do Pasnika. Mi bardzo duzo pomogla bo po pierwszej wizycie juz dostałam zalecenia i moge dzialac. Ona ci napisze jakie najlepiej zrobic. Pamietam tez ze mialam zrobic cytokiny ale nie wyrobilam się. Pasnik i tak byl zadowolony z tego co zrobilam bo szybko diagnozę postawil😉

A kiedy badana się to immunologii i jak długo się czeka za wynikami ?

Nie pisz tutaj takich przykrych rzeczy bo serce mi się podwoje kroi [emoji26]
Trxynsm kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji110]
Życie jest tylko życiem i wszystko jest możliwe. Po prostu jak wszystko będzie ok, to zakładam że już się utrzyma, takie ryzyko.

Badania różnie. Od 2 do 4tyg z reguły.

@bazylia128 kochana napisz do @Aduś16 ona jest najbardziej obcykana w badaniach do Pasnika. Mi bardzo duzo pomogla bo po pierwszej wizycie juz dostałam zalecenia i moge dzialac. Ona ci napisze jakie najlepiej zrobic. Pamietam tez ze mialam zrobic cytokiny ale nie wyrobilam się. Pasnik i tak byl zadowolony z tego co zrobilam bo szybko diagnozę postawil[emoji6]

A przypomnisz co ci zalecił? Jakie leczenie? Nie mogę sobie przypomnieć [emoji848]

Dzień dobry Dziewczyny[emoji477][emoji477][emoji477]
@Waleczna36 ogromnie, ogromnie mi przykro[emoji24][emoji24][emoji24]Mocno przytulam i wierzę, że dla Ciebie jeszcze zaświeci słoneczko [emoji176][emoji176][emoji176]
WRACAJ do Nas, jak tylko będziesz gotowa[emoji110][emoji110][emoji110][emoji8][emoji8][emoji8]
@Netiaskitchen, dziękować za zarazki[emoji12][emoji12][emoji12][emoji1768][emoji1768][emoji1768]łapię! A Maksio jaki przystojniacha[emoji7][emoji7][emoji7]
@Liliana87 przykro mi, że musieliście z Małżem się rozstać [emoji849]trudne to, ale wierzę, że wytrwacie[emoji176][emoji176][emoji176]i ten czas rozłąki minie Wam szybko i znowu będziecie mogli się sobą cieszyć [emoji847][emoji847][emoji847]
Ja przyznaje, że nie ogarniam ostatnio nic. Pracuje po 12-13h, chcę jak najszybciej nadrobić zaległe szkolenia(nie lubię "nie wiedzieć" [emoji846]) i wracając z pracy padam na pysk[emoji849]Teraz za to mam parę dni wolnego, więc dzisiaj umawiam się do endo, sprzątam w domku i gotuję dobry obiad dla Małża[emoji846]Muszę się odwdzięczyć, bo pierwszy raz to ja zapomniałam o naszej rocznicy ślubu[emoji85][emoji85][emoji85]Moj Mąż mnie zaskoczył, że aż mi serce stopniało[emoji3526][emoji3526][emoji3526]Planuje też pomału ogarnąć balkon, tylko nie wiem czy kwiatki już kupować? [emoji848][emoji848][emoji848]Boję się przymrozków... @fredka84 ,jak myślisz?
Siemanko pracusiu [emoji6]. Mi teściowa kupiła przed świętami bratki i mimo przymrozków pięknie kwitną, tak że "no stress", bratki dadzą radę [emoji3526]

reklama
Do góry