reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziękuję za pamięć [emoji3590]
Dziś była konsultacja i działamy dalej na tym forum są same waleczne babki i ja też chcę do nich należeć, więc do dzieła!!! . Właśnie mam początek @,czekamy na kolejny cykl i krótkim protokołem walczymy dalej. W piątek mąż ma badanie nasienia. Ja będę miała zwiększone leki w stymulacji i mrozimy i potem skreczing w kolejnym cyklu i podanie mrozaka. Taki plan[emoji4]. Skoro teraz zaskoczyło to musi się udać [emoji3059][emoji3059] moja doktor dodała mi dziś siły [emoji7]. Uda się [emoji4][emoji4]

No, i to jest plan i super podejście [emoji3590]. Trafiłaś na odpowiednią lekarkę, skoro potrafiła dać ci takiego pozytywnego kopniaka [emoji3590] Daj trochę twojej siły Czarnuli, bo nam się tutaj łamie dziewuszka [emoji8]

reklama
Dzieki kochana , ze pytasz[emoji9]pracujemy oboje, za tydzień dostajemy klucze i zaczynamy przeprowadzkę [emoji7]czasy niezbyt temu sprzyjające , ale w Holandii nie ma takich obostrzeń jak w Polsce i przy zachowaniu dystansu jest ok. Firma transportowa jest przygotowana , wiec mam nadzieje , ze nie będzie problemu[emoji1374]Klinika wiadomo do odwołania zamknięta . Także zabrałam się za ćwiczenia , nadrabiam zaległości książkowe [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji41]buuuuuzi [emoji8]

Ale czadowo z tą przeprowadzką, wreszcie będziesz miała swoje miejsce na ziemi [emoji3590]. Ciągle mam przed oczami to piękne podwórko [emoji7].
W sumie to się dobrze zgrało w czasie, bo będziesz mega zajęta nowym domem, czas ci szybciej zleci i nie będziesz tak rozmyślała o in vitro [emoji8]
Oczywiście wrzucisz jakieś zdjęcie? Plisssss [emoji8]

No, i to jest plan i super podejście [emoji3590]. Trafiłaś na odpowiednią lekarkę, skoro potrafiła dać ci takiego pozytywnego kopniaka [emoji3590] Daj trochę twojej siły Czarnuli, bo nam się tutaj łamie dziewuszka [emoji8]
Pewnie potrzebuje chwili 😘😘😘 i zacznie dalej walczyć ❤️ nie może się poddawać, żadna z nas, nie może!
To nieszczęście trafiło na każdą z nas, ale nie jesteśmy słabe, tylko już za hartowane w boju i tak łatwo się nie poddamy!!!
💪💪💪💪✊✊✊

Siedzie i rycze[emoji24] ogladam na Discovery life program in vitro 9 miesięcy później
Załapałam doła [emoji20]
Boziu jakie to piekne urodzic maluszka. Nie wiem czy doświadcze tego
Jeszcze na dodatek maz utknął w Walii i musze spać sama[emoji20]
Przepraszam was ale wpadłam w jakiś dołek [emoji17]
Doświadczysz!!! Niech to wszystko minie i wracasz do walki !

Kurde, też to muszę obejrzeć bo nie widziałam. I też pewnie będzie płacz...Ja tęsknym wzrokiem patrzę na moje tabsy od Paśnika, a tu końca wirusa nie widać [emoji853].
Mówię ci, będziemy jeszcze mamusiami, tylko jakoś trzeba przerwać ten ****...my okres zawieszenia [emoji8]
Ja już chyba nie bede ogladac takich programów bo potem siedze i rycze. Wczoraj miałam gorszy dzien ale dzis jest lepiej i obiecalam sobie ze bede walczyć 💪
Tak kochana wierze ze bedziemy mamusiami ❤

reklama
Doświadczysz!!! Niech to wszystko minie i wracasz do walki !
Dziekuje kochana za te slowa❤
Dzis juz jest lepiej . Mam czasami takie dni a wczoraj za duzo rzeczy mnie dobilo ale przetrwalam noc bez męża . Nie lubię spać sama . Ale taka ma teraz prace i musze powoli sie przyzwyczaić. Przynajmniej zaoszczędzimy troche 😉 a ty jak sie czujesz kochana?

Do góry