reklama
ojej dziekuje agapl :-):-)bardzo tesknie za nia ale wierze ze dzieki niej mam maluszka bo w ostatnim czasie jak pracowalam u niej i robilysmy nocne rozmowy czesto mowila ze zyczy mi maluszka bo sa takie cudowne i (minion)juz zapomialam jak to sie pisze po francusku
i ze ona teskni za takimi maluszkami czesto wspominala swoje dwie corki kiedy byly malutkie:-)wiec wspieralysmy sie wspolnie ja ja przed nadchodzacym koncem i przejsciem na drugi brzeg a ona przed nadchodzaca walke o dzidziusia:-):-)teraz napewno barzo by sie cieszyla i by mnie utuczyla eklerkami kawowymi, bo to byl nasz przysmak podwieczorkowy
Dziękuję wam moje kochane za wsparcie i pamięć!jestem wiec obudziłam się a tego najbardziej się bałam pobrali mi tylko 7komorek trochę mi smutno ze tak mało ale mam nadzieje ze się zaplodnia i będzie ok,boli mnie brzuch bardzo ale wytrzymam dla moich maleństw bo wiecie muszą być bliznieta muszę leżeć w łóżku dziś i czuje się jak księżniczka bo maz przynosi jedzonko i picie pyta jak jestfajnie mimo bólu,jak tylko lepiej się poczuje nadrobie zaległości w waszych dobrych mam nadzieje wiadomościach dziękuję raz jeszcze za kciuki i życzę cudnego wieczoru!
Taquila, odpoczywaj a mezus bardzo dobrze,ze dba o Ciebie i czujesz sie jak ksiezniczka. Tak musi pozostac ,az do testowanai i dluzej ;-)
Mnie lekarka zapisala przeciwbolowe i rozkurczowe. Mam brac 2 tabletki naprzemiennie 3Xdzeinnie przez miesiac. Brzuch mnie jeszcze troche zaboli, to taki bol jak przed okresem , jajniki zakluja, bol w dole kregoslupa. Jest juz lepiej niz pierwszy dzien po punkcji. Zobaczysz,ze u Ciebie tez bol z dnia na dzien bedzie ustawal. :-) A teraz trzymam kciuki za Twoje maluszki!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mieliscie icsi????
Mnie lekarka zapisala przeciwbolowe i rozkurczowe. Mam brac 2 tabletki naprzemiennie 3Xdzeinnie przez miesiac. Brzuch mnie jeszcze troche zaboli, to taki bol jak przed okresem , jajniki zakluja, bol w dole kregoslupa. Jest juz lepiej niz pierwszy dzien po punkcji. Zobaczysz,ze u Ciebie tez bol z dnia na dzien bedzie ustawal. :-) A teraz trzymam kciuki za Twoje maluszki!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mieliscie icsi????
wlasnie probowalam wstac do wc i juz wiem ze przyszedl czas na tabletke strasznie boli jak leze nie jest zle ale po wstaniu koszmar,mysmy mieli icsi tak ze wzgledu na mala ilosc zolnierzykow jutro bede wiedziec ile sie zaplodnilo ale nie uwierzycie w labolatorium pracuje dziewczyna w zaawansowanej ciazy moze to jakis dobry znak ze akurat ona dyzur miala
reklama
Podziel się: