reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

to super milagros!!!!!!!!!!
ja caly czas pamientam jak biegalam do labo i robilam bete :szok:i szukalam potwierdzenia ze sie udalo wiec jestem ze wszystkimi dziewczynami i bardzo mocno kibicuje i na nowo przezywam swoje bety:eek: potem bedzie etap serduszka kiedy i co ja swojego groszka zobaczylam rowny miesiac po transferze:-)i to prywatnie bo u mego ginia nic niebylo widac tylko pecherzyk i ciagle powtarzal ze moze to byc puste jajo choc maluszek juz mial 8,8mm ale doczekalam sie i po dwoch dniach od wizyty poszlam prywatnie i uslyszalam najpiekniejsza melodie swiata cudu bicie serduszka i zobaczylam maluszka 1,2cm:-):-)wiec cierpliwosci dziewczyny malutkimi kroczkami do przodu i wiara w serduszku

reklama
martka Kochana: wysyłam Ci w pakiecie 50 bety (dobrze pamiętam, że tyle powinnaś mieć w poniedziałek???) :tak:

Zresztą wszytskim Wam Dziewczynom przesyłam :shocked2::shocked2::shocked2: masę pozytywnej energii i pozytywnej BETY!!!!!

Idę robić coś na obiadek ... co ostatnio łatwe nie jest: pomidorek - blee, jogurcik - bleee, kurczak - bleee, pierogi - bleee, makaron - bleee. Wszystko co kochałam jeść - bleee. Ale za to za fast fooda bym pokroiła :eek: A tu zdrowa i pełnowartościowa dieta się kłania.

agapl13 jestem calym serduszkiem z Wami i sle cieplusienkie promyczki sloneczka by obudzily i zachecily do zycia Twoje male kropeczki:-)by rosly rosly i mocniutko z kazda chwila przytulaly sie do Twojego brzuszka i .......itp itp :-Di by potem kiedy juz beda wystarczajaco duze obdarowaly Ciebie i meza przepiekna melodia bijacych serduszek:tak::tak:wierze ze ta moja Lucie posluch mnie jeszcze raz i tchnie w Twoje male kropeczki sile zycia trzymaj sie i lez do upadlego ja lezalam przez 4dlugie dni tylko siku i szybciutki prysznic bez kosmetykow a i niepilam duzo za jednym razem tylko czesciej a malymi lyczkami bo doktor mi powiedzial prywatnie by nierobic dodatkowych skurczy przy pelnym pecherzu niewiem czy to mialo jakies znaczenie ale tak tez czynilam

mikimo ja tez lubie te wszystkie niedobre rzeczy :no:za cappouczino z drobinkami kawy z macdonalda to normalnie szaleje no i pierogi uwielbiam teraz to juz powolutku zaczynam jesc wszystko ale dwa miesiace byly koszmarem nawet gotujacy sie makaron powodowal u mnie bliski kontak z toaleta i hippopotan na plakacie:szok:bo to gorrra miesa schudlam 6kg i dalej mam problem by podskoczyc z waga ale jeszcze trzymam sie 50kg a wazylam na poczatku stymulacji 58,9kg

Nie wiem, czy wiecie, ale dzisiaj jest Dzień Pozytywnego Myślenia :-)
także nic nam innego nie pozostaje, jak myśleć tylko pozytywnie :tak:

I znowu maliny mnie prześladują :-D

1296650650_by_brix_600.jpg

Milagors,moja lekarka uwaza ,ze organizm moze sie przyzwyczaic do stymulacji jesli przeszedl juz ich kilka i wtedy przechodzi go mniej bolesnie lub nawet bezbolesnie

Milagros - mi lekarz poiwedzial, ze czuje sie stymulacje jesli sie ma jajniki po przejsciach. Zdrowe nie daja sygnalow - wiec raczej sie ciesz, ze nic nie czujesz i bedzie bardzo dobrze!!!
Mikimo - ale z Ciebie zawdoniczka! gratulacje. Teraz juz usg i radosc, radosc, radosc!!!
Lawendowy - ja nawet nie wiedzialam, ze dzisiaj taki dzien, a od rana mam same mile mysli i nawet jak spojrzalam w lustro to stwierdzilam, ze jakos ladniej wygladam (a ja raczej siebie nie chwale za czesto). Chyba rzeczywisice dzisiaj taki dzien.

milego dnia

Wanda, to dobrze, że pozytywne myślne Cię nie opuszcza.
Ja choćbym chciała myśleć cały czas pozytywnie, to nie mogę, bo pogoda za oknem mi to utrudnia.
Bo paskudna i deszcz ze śniegiem pada. A mi się tak już lata chce. Ok, może być i wiosna. Byłe sucha i słoneczna. :-D

reklama
Lesna, dziekuje, nic nie wiedzialam na temat tego pecherza a wlasnie troche dlugo czekalam z pojsciem do toalety. Oj jej, zatem musze biegac czesciej a nie wstrzymywac. Dzieki.
Co do lezenia, to leze plackiem ale jutro wracam do domu ok.150km. Mam nadzieje,ze jazda nie zaszkodzi babelkom.
Pomodlilam sie wczoraj przed zasnieciem za duszyczke Twojej kochanej Lucie.

Do góry