Oooo, pamiętasz o mnie? Miałaś wynik inter coś tam mi zobaczyćKto ma jutro jakieś wizyty/badania?
Ja, @Netiaskitchen i jeszcze z kilka osób z tego co pamiętam [emoji3526] ja mam dopiero o 16.00 wizytę więc pewnie wieczorem napiszę co i jak, ale stresik już jest [emoji51]
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Ale to zdjęcie z neta[emoji8] no ale tak to wygląda. Naprawdę banalne w wykonaniu A uwierz ja kuchenne beztalencie A wychodzi [emoji1787]Ja pier***... Ja bym tu najwyżej mogła zrobić zdjęcie jakie wytrawne robię kanapki z szynką i serem... [emoji849]
Liliana87
Ja mam mieć wynik Pappa..Kto ma jutro jakieś wizyty/badania?
Ja, @Netiaskitchen i jeszcze z kilka osób z tego co pamiętam [emoji3526] ja mam dopiero o 16.00 wizytę więc pewnie wieczorem napiszę co i jak, ale stresik już jest [emoji51]
Ja wizyt miałam już 8 od momentu potwierdzenia ciąży do teraz czyli 21TC. Ale jednak po 1 w Polsce są inne standardy- w sensie ta opieka nad kobietami w ciąży jest inna, tu na początku miałam wizyty co tydzień, bo zarodek z serduszkiem był, no ale plamienia więc dla mojego spokoju miałam często wizyty no i ja chodzę i leczę się prywatnie. Więc lekarze chcą zarobić, a ja chciałam jak najczęściej potwierdzić czy wszystko ok czy o coś popytać. Teraz mam wizyty raz na 3tygodnieCzy mi się wydaje czy macie dość często te wizyty?
Tasza Ty jak zawsze wszystkich kasujesz my to o sałatkach i innych pierdołach a Ty raz a konkretnie ze BaranaJa będę piekła barana[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]
Poproszę jutro o te wyniki mam nadzieję że że je dostanę, ale dobrze ze mi przypomniałaśOooo, pamiętasz o mnie? Miałaś wynik inter coś tam mi zobaczyć
Dopiero doczytałam ze mnie wyprzedziłasNo, u Taszy to kuwa konkret jedzenie [emoji16] A nie jakieś tam sałatki [emoji23]
NadziejaJest
Kurcze a ja nie biore zadnych witaminek. Jedynie magnez i d3 i folian. Jak zapytalam lekarza o to co poleca to powiedzial by jesc warzywa owoce i ryby. Hmmm... Moze lepiej cos kupic? @Dakita30 @Netiaskitchen wy bierzecie cos?Mam juz te witaminy w prenatal duo własnie od 12tyg ciazy. Ale lekarz kazal skończyć te prenatal uno co są niby do 12tyg i dopiero zacząć te duo. Zaczne za 3 dni.
Ja jak @Liliana87 PrenatalUno do końca I trymestru i od II prenatalDuo + magnez dodatkowo bo tak mi lekarz poradziłKurcze a ja nie biore zadnych witaminek. Jedynie magnez i d3 i folian. Jak zapytalam lekarza o to co poleca to powiedzial by jesc warzywa owoce i ryby. Hmmm... Moze lepiej cos kupic? @Dakita30 @Netiaskitchen wy bierzecie cos?
reklama
Artemida90
Ja wizyt miałam już 8 od momentu potwierdzenia ciąży do teraz czyli 21TC. Ale jednak po 1 w Polsce są inne standardy- w sensie ta opieka nad kobietami w ciąży jest inna, tu na początku miałam wizyty co tydzień, bo zarodek z serduszkiem był, no ale plamienia więc dla mojego spokoju miałam często wizyty no i ja chodzę i leczę się prywatnie. Więc lekarze chcą zarobić, a ja chciałam jak najczęściej potwierdzić czy wszystko ok czy o coś popytać. Teraz mam wizyty raz na 3tygodnie
No ja do 12 tyg miałam co 2-3 tyg, teraz już weszłam w normalny tryb wizyt ciążowych raz na miesiąc także najbliższa 17.04 a kolejna 18.05 połówkowe a potem to nawet nie wiem co ile robią usg. Muszę zapytać o cytologię bo nigdy mi tu nie robili. Moczu tu nie badają wiec nawet nie będę pytać
Podziel się: