reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tu dzisiaj wiał huragan i bałam się że mnie wywieje [emoji3] więc siedziałam cicho w okopie. Dla mnie to też najpiękniejszy prezent jaki sobie mogłam wymarzyc bo moje są jutro i na urodziny dostałam serduszko maluszka.
To ja się pospieszę, bo jutro sama z nlodym siedzę więc z czasem może być krucho.
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI URODZIN!!! 🎈🎉🎊🎁🎂🍼No teraz to już konkretnie życzę Ci mega nudnej ciąży i szczęśliwego powitania na świecie obcego lub obcej😊 za już chyba mniej niż 8 miesięcy!!! 😍I samych spokojnych dni😊

Oby się wszystko spełniło [emoji3][emoji3]
To ja się pospieszę, bo jutro sama z nlodym siedzę więc z czasem może być krucho.
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI URODZIN!!! [emoji324][emoji322][emoji323][emoji320][emoji512][emoji480]No teraz to już konkretnie życzę Ci mega nudnej ciąży i szczęśliwego powitania na świecie obcego lub obcej[emoji4] za już chyba mniej niż 8 miesięcy!!! [emoji7]I samych spokojnych dni[emoji4]

Tu dzisiaj wiał huragan i bałam się że mnie wywieje [emoji3] więc siedziałam cicho w okopie. Dla mnie to też najpiękniejszy prezent jaki sobie mogłam wymarzyc bo moje są jutro i na urodziny dostałam serduszko maluszka.
To piękny prezent😍😍😍💓💓💓
Najpiękniejszy jaki mogłabym wymarzyć dla siebie💓💓💓
Co do huraganu - to chyba zefirek był... Bez przesady😁😁😁😁
Proszę mnie tu Obywatelko meldować i wiatrami się nie przejmować!

Składam obietnice że będę [emoji3] na przyszłość obiecuje poprawę [emoji3]
To piękny prezent[emoji7][emoji7][emoji7][emoji176][emoji176][emoji176]
Najpiękniejszy jaki mogłabym wymarzyć dla siebie[emoji176][emoji176][emoji176]
Co do huraganu - to chyba zefirek był... Bez przesady[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Ja i tak siedzę w napięciu. Ale karte ciazy jak dostalam do ręki to myslam ze chyba mi zaraz ja zabiora bo to nie moze byc prawda.
Coś wiem😉Ale kiedyś ten moment uwierzenia nadejdzie, że to NAPRAWDĘ ❤️się spełniło to najwieksze marzenie😍. Pewnie nie tak szybko, ale w końcu na pewno😊Najpóźniej jak zobaczymy tę różową pupcię😊a może uda się trochę wcześniej 😉

To piękny prezent😍😍😍💓💓💓
Najpiękniejszy jaki mogłabym wymarzyć dla siebie💓💓💓
Co do huraganu - to chyba zefirek był... Bez przesady😁😁😁😁
Zefirku, ja spadam do krainy snów😘Wiec jakbym coś nie doczytała jutro czy coś, to pamiętaj, ze co złego to nie ja😂
Miłych snów Laseczki!!! 😘

Hej😘😘
Ja sobie pracuje zdalnie w domku. Na razie nie wybieram się do pracy... Korzystam z przywilejów pracy w domu i robię wszystko w swoim tempie, żeby się nie przemęczac 😁. W czwartek po 7 rano mam badania krew betę i progesteron i pierwsze w życiu badanie USG i zobaczę może tą małą wiewiórke 😍😍😍❤️❤️ trochę się denerwuje czy wszystko ok, wiadomo. No ale co mi zostało, trzeba myśleć pozytywnie 😊. Boli mnie podbrzusze i krzyż, dziś mnie ze mdliło po śniadaniu więc chyba ok.
A jak ty sobie radzisz ze swoim i w pracy?
Z moim Kochanym Małżem to za dobrze było. Pysi - Mysi, karteczki-sreczki, śniadanka... To dzisiaj kosa🤣🤣🤣, by nudno nie było.
A w pracy spoko. Nawet bardzo. Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie ten strach zdrowie z tyłu głowy. Ale. Dam rade💪💪💪
To kciukasy za czwartek ✊✊✊
I nie zapomnij napisać😘

reklama
To najlepszy chyba prezent na urodzinki dostałaś ♥️♥️♥️😍😍 Niech maluszek zdrowo rośnie ✊✊✊✊

Do góry