reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Byłam na obcego popatrzeć dzisiaj siedzi sobie i pulsuje - ma maluszek migajace serduszko.[emoji173][emoji173] Bardzo się ucieszyłam jak dostałam dzisiaj kartę ciąży [emoji3].
Z sensacji póki co bardzo męczą mnie nudności. Nie za bardzo mogę jeść. Tylko takie bez smaku i polplynne rzeczy na resztę niestety źle reaguje[emoji3] i mogła bym przespać cały dzień. Ale to wszystko nieważne wytrzymam dla moje obcego.[emoji3][emoji3]
@Aaaanna, kiedy u Ciebie jakieś podglądanie??? Jutro chyba cosik[emoji848][emoji848][emoji848]Bo 9.04 to @Netiaskitchen idzie podglądać Robaczka swojego[emoji176]
Jak tam w ogóle u Ciebie? Bez atrakcji? Wszystko Oki?

reklama
No wredota jak nic😀😀😀przepraszam Kochana Wredoto jesli coś z Twoich postów mi umknęło i nie zareagowałsm właściwie, ale żeby posądzać o takie rzeczy to normalnie chyba kopa w 4 litery powinnam Ci sprezentować z okazji urodzin 😂😂😂
Bardzo, bardzo, bardzo Ci dziękuję za życzenia Kochana Murawciu moja❤️❤️❤️

E tam Wredota od razu...
Sprawdzam Twą czujność, bo piszesz, że po łepkach czytasz🧐🧐🧐😁😁😁

Myślę że każdy musi to sobie przemyśleć sam. Tu można usłyszeć za i przeciw. Każdy musi wziąć swoją decyzję na siebie. Niestety takie przyszły czasy.
Na pewno czas nas nie uleczy. Ale trzeba wiedzieć że transfer to później badania i sprawdzanie a to już zawsze ryzyko i pytanie czy ma się gdzie te badania robić bo nie wszędzie laboratoria działają.
Ja bym zrobiła nie czekała, niestety nie wiemy ile nam jeszcze przyjdzie czekać, ale może dziewczyny doradza Ci co innego [emoji8]

Byłam na obcego popatrzeć dzisiaj siedzi sobie i pulsuje - ma maluszek migajace serduszko.[emoji173][emoji173] Bardzo się ucieszyłam jak dostałam dzisiaj kartę ciąży [emoji3].
Z sensacji póki co bardzo męczą mnie nudności. Nie za bardzo mogę jeść. Tylko takie bez smaku i polplynne rzeczy na resztę niestety źle reaguje[emoji3] i mogła bym przespać cały dzień. Ale to wszystko nieważne wytrzymam dla moje obcego.[emoji3][emoji3]
No jak napisałam, to mnie się rozbłysk zrobił, że Ty dzisiaj być musiałaś, bo Necia mówiła coś o prezencie na urodziny!!!!
Gadzie jeden!!!! Serduszko słyszałaś i bez meldunku cicho siedzisz????!!!!????????
Suuuuuperrr wieści 💓💓💓💓💓💓💓💓💓
Obcy Zuch!!! Niech siedzi grzecznie dalej u Mamusiiii😍😍😍

Hej dziewczyny.
Kurcze nie wiem co robić. Byłam w klinice i niestety muszę mieć histero przed transferem - po stymulacji narosły przynajmniej 2 polipy. Lekarz chciał robić nawet dzisiaj ale ja się nie zdecydowałam. Wiem że po histero raczej nie ma powikłań ale różnie może być a nie wyobrażam sobie teraz iść do szpitala. Poradźcie mi robić w przyszłym miesiącu czy czekać jeszcze dłużej....kurcze tylko ze wymazy mi poprzepadają ....matko....a tam czeka 6 moich mrozaczków....gdyby nie epidemia to już bym je miała :( .ale czy robienie teraz histero i transfero nie jest lekkomyślne.... jak uważacie??
Ja wstępnie po świętach jestem umówiona. Bardzo liczę na to że się uda i znów nie odwołają..

Co tam u Ciebie????
Hej😘😘
Ja sobie pracuje zdalnie w domku. Na razie nie wybieram się do pracy... Korzystam z przywilejów pracy w domu i robię wszystko w swoim tempie, żeby się nie przemęczac 😁. W czwartek po 7 rano mam badania krew betę i progesteron i pierwsze w życiu badanie USG i zobaczę może tą małą wiewiórke 😍😍😍❤️❤️ trochę się denerwuje czy wszystko ok, wiadomo. No ale co mi zostało, trzeba myśleć pozytywnie 😊. Boli mnie podbrzusze i krzyż, dziś mnie ze mdliło po śniadaniu więc chyba ok.
A jak ty sobie radzisz ze swoim i w pracy?

Ale zajebiście 😍😍😍Gratulacje!!! No i widzisz, wszystko jest dobrze❤️

reklama
Tu dzisiaj wiał huragan i bałam się że mnie wywieje [emoji3] więc siedziałam cicho w okopie. Dla mnie to też najpiękniejszy prezent jaki sobie mogłam wymarzyc bo moje są jutro i na urodziny dostałam serduszko maluszka.
No jak napisałam, to mnie się rozbłysk zrobił, że Ty dzisiaj być musiałaś, bo Necia mówiła coś o prezencie na urodziny!!!!
Gadzie jeden!!!! Serduszko słyszałaś i bez meldunku cicho siedzisz????!!!!????????
Suuuuuperrr wieści [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176]
Obcy Zuch!!! Niech siedzi grzecznie dalej u Mamusiiii[emoji7][emoji7][emoji7]

Do góry