reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja próbuję czytać książkę, dopiero potem chyba zabiorę się za film.Ale wlasnie na razie zbyt pozytywnych opinii nie słyszałam[emoji4]
No ty raczej podchmielona nie możesz oglądać [emoji12]. Główny aktor przystojny, fajna sceneria i to koniec pozytywów wg mnie. No nie wiem, może tobie się spodoba [emoji8]. Wiadomo, są różne gusta. Ja oglądałam po małej kłótni z mężem i ogólnie nie miałam humoru, więc to też pewnie wpłynęło na moją opinię [emoji848]

reklama
O widzisz, ja wlasnie zastanawiałam się czy już mogę odstawić zupełnie estrofem, vo teraz biorę 1szt dziennie. Po tym co napisałaś od jutra odstawie zupełnie 😘dzięki 😘
Ja jak zostalam przyjeta przez dr Niedbale tak dodatkowo bo mialam to krwawienie to wtedy mi wlasnie powiedziala ze jak jest serduszko to juz odstawiamy:) i pozniej dopytalam swojego doktora i potwierdzil:)

No ty raczej podchmielona nie możesz oglądać [emoji12]. Główny aktor przystojny, fajna sceneria i to koniec pozytywów wg mnie. No nie wiem, może tobie się spodoba [emoji8]. Wiadomo, są różne gusta. Ja oglądałam po małej kłótni z mężem i ogólnie nie miałam humoru, więc to też pewnie wpłynęło na moją opinię [emoji848]
Nie no mogę, ale dopiero za jakiś czas 😊film nie ucieknie😊

Wczoraj oglądałam te słynne 365 dni.... Widziałaś to?
To chyba trzeba ogladac jak się jest lekko podchmieloną, mogłam w sobotę obejrzeć [emoji23]. Nudy na pudy, nawet sceny seksu przewijałam[emoji12]
Jeśli komuś się podobało to sorki
Też próbowałam oglądać ten film, ale po pół godziny przełączyłam. Nie podobała mi się gra aktorska, fabuła, no w zasadzie nic 🙂 główny aktor też nie.
Za to jestem zauroczona Profesorem z Dom z Papieru 😛 ale mnie u mężczyzn kręci inteligencja to może dlatego 😁

Generalnie zależy od dnia, czasem mam dużo energii a czasem już od rana jest bleee tak jak dziś. Myślałam ze mdłości i wymioty już mnie opuściły a tu jednak niespodzianka - matka nigdy nie wie kiedy ja trafi. Generalnie cierpię na suchosci w nocy wiec kupiłam nawilżacz powierza. Polatuje mi krew z nosa i generalnie każdy dzień przynosi mi co innego. Ciesze się ze w końcu odzyskałam kg sprzed ciąży 😊

Progesteronu dostałam zapasu na 2 ciąże 😂 generalnie schodzę spokojnie, mąż tez ostatnio spytał czy to dobrze ze odstawiłam ta jedna tabletkę no ale do 16 tyg to ja mogę kontunuowac te 2 tabletki dziennie - to tylko 2 tyg. Zrobiłabym wszystko by było ok. A ty? Jak się czujesz? Rośniesz?
Masz racje, kazdy dzien jest inny. Ja dzis 14+6 a zdazy sie ze mnie mdli. No i czasem w podbrzuszu cos mnie poboli. I taaak rośniemy. Tzn waga mi spadla ale brzuszek wyszedl. 😍 to krwawienie z nosa to juz mialas wczesniej czy podczas ciazy?

Dziewczynki ja już po. Wymęczył mnie doktor bo nie mógł przejść przez ujście macicy. Ale zarodek podany, boje się tylko ze to „ grzebanie” może mieć negatywny wpływ na implantację. Będę się modlić aby kroplówka zadziałała. Proszę dziewczynki nie klicccie się już bo to forum jest wsparciem dla walczących ❤ Dziekuje za kciuki za mnie i kropeczka ❤❤❤❤
Dajcie znać czy ktoras z was miała taki długi transfer
U mnie przy pierwszym transferze doktor też nie mogl się dostać cewnikiem, aż w końcu musiał zmienić cewnik, transfer udany. W prawdzie potem poronienie ale to już inna historia, także myślę że nie przeszkodziło to Twojemu kropkowi 🙂 przy 2 transferze powiedziałam lekarzowi o poprzedniej sytuacji i od razu wziął inny cewnik i tym razem poszło gładko 😉 także trzymam kciuki.

To Ty sie kochana wzburzylas. Skąd Ci przyszło do głowy,ze podam komukolwiek Twoje dane? Tym bardziej, ze Ty masz moje. Nawet nr kont mamy. Chyba bardziej Cię zdenerwowało to,ze piszesz, ze nie używasz fb a ja na nie weszłam i zobaczyłam,że jednak używasz. Bo innego wniosku skąd w Tobie ta złość nie mogę wymyśleć.
Wiesz co ilosc epitetow jakie na mnie wypisalas, naprawde swiadczy o twoim opanowaniu i kulturze. Zajmij sie swoja osoba i mnie zostaw w spokoju bo nie narzekam na brak zainteresowania. Ja nie mam twojego numeru chyba ze ty masz moj z przesylki mi nawet do glowy nie przyszlo zeby go gdzies szukac. Ja sie nie zloszcze bo chyba innaczej do tego podchodze niz ty. Jesli cos czuje to tylko zal i zaskoczenie co do twojej osoby. I tak juz zostanie.

@klaudiaanita widzę, że jesteś 😉Powiedz Kochana, jak Ty się czujesz Siłaczko moja?
Hej;)
Dziękuje że pytasz
Już lepiej,oswoiłam się z sytuacja
Staram się nie myśleć za dużo
Mam lekkie skurcze wyczytałam że to dlatego że macica się obkurcza po ciąży
Z niecierpliwością czekam na miesiączkę
A tak to siedzę grzecznie w domku,zrobiłam sobie pierwszy raz sama paznokcie hybrydowe 😜trochę mi zeszło haha 🤣
A żeby być fit zamówiłam sobie od jutra do soboty catering dietetyczny,ciekawe czy będzie zjadliwy☺

reklama
Masz racje, kazdy dzien jest inny. Ja dzis 14+6 a zdazy sie ze mnie mdli. No i czasem w podbrzuszu cos mnie poboli. I taaak rośniemy. Tzn waga mi spadla ale brzuszek wyszedl. 😍 to krwawienie z nosa to juz mialas wczesniej czy podczas ciazy?

Tylko podczas ciąży i zaczęło się ok 11-12tyg. Czytałam ze to normalne bo ciśnienie krwi wyższe i samej krwi tez jest wiecej. Znajoma tez skarżyła się cała ciąże na krwotoki. Może muszę zainwestować w wit C na wzmocnienie ścianek żyłek itd. Tylko teraz przez ten wirus wszystko w aptekach i drogeriach wykupione

Do góry