reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

My dla chłopca też: Miłosz. Dla dziewczynki mamy 3: Liliana, Helenka lub Hania. Marek jest najbardziej za Hanią. A ja sama nie wiem, mamy w rodzinie juz Ha nie i Helenke. Chyba wybierzemy jak już na 100% będzie pewna płeć;)
Wszystkie ladne [emoji16]
Moim faworytem jest z przyczyn oczywistych Liliana [emoji12], w rodzinie mamy mala Hanie, a Helena to moja ukochana babcia [emoji4]

reklama
Jaka galaktyczna [emoji7][emoji7][emoji7] i malunia [emoji7][emoji7][emoji7] u nas wszystko zamknięte. A rajstopy tez bym sobie kupiła, bo mimo,ze prawie nic jeszcze nie widać brzucha to chcialam ostatnio do mamy na imieniny zalozyc sukienkę ale zwykle rajstopy mi brzuchol cisną i to jest masakra..

Polecam bonprix, tam maja duży wybór ciążowych rzeczy - rajstopy tez były. Ale h&m i c&a tez prowadzą sprzedaż online jeśli dobrze pamietam. Mnie tez cisną i wszystko za małe 😱

Wszystkie ladne [emoji16]
Moim faworytem jest z przyczyn oczywistych Liliana [emoji12], w rodzinie mamy mala Hanie, a Helena to moja ukochana babcia [emoji4]
Właśnie! Moja ukochana Babusia to też Helena ;)
Hanka w naszej rodzinie ma już 10 lat i straszna z niej rozrabiara ;) Liliana piekne imię, 2 lata temu chcialam tak dac córce na imię, teraz mam wrażenie,ze wysyp Lilianek;) chyba nie będzie tak łatwo i będzie losowanie [emoji23]

My dla chłopca też: Miłosz. Dla dziewczynki mamy 3: Liliana, Helenka lub Hania. Marek jest najbardziej za Hanią. A ja sama nie wiem, mamy w rodzinie juz Ha nie i Helenke. Chyba wybierzemy jak już na 100% będzie pewna płeć;)
Dla mnie też wybór oczywisty😊Lili jak nic😍
Dobrze, że macie short listę to łatwo już pójdzie. Myślę ze za jakiś czas sami będziecie pewni które imię najlepiej będzie pasować.
Tak w ogóle to moja mama ma na imię Hania😊

Właśnie! Moja ukochana Babusia to też Helena ;)
Hanka w naszej rodzinie ma już 10 lat i straszna z niej rozrabiara ;) Liliana piekne imię, 2 lata temu chcialam tak dac córce na imię, teraz mam wrażenie,ze wysyp Lilianek;) chyba nie będzie tak łatwo i będzie losowanie [emoji23]

No ja mialam Lilke i Laure na liscie, ale stanelo na Lilce. Synek zawsze marzyl mi sie Mieszko, ale nikt tego tu by nie wymowil a tym bardziej nie zapisal poprawnie, wiec nawet jesli kiedys doczekam syna to imie dostanie inne.
Troche czasu macie, na pewno dojdziecie do porozumienia [emoji4]

Zapytam Was, jeśli, uznacie, ze to nie temat na forum to usunę. Polecicie jakies cos do mycia twarzy i jakis krem po, bo zaczęła mi fisiowac skóra i aktualnie jestem plamiasta i pryszczata i nie radzę sobie z tym? I ewentualnie jakiś fajny balsam nawilżający do ciała? Te co używam przestały mi służyć.. nawet jak ostatnio nałożyłam swój ulubiony podkład, to nie mogłam go dobrze rozsmarowac, plamy mi powychodzily.. oczywiście takie nie za miliony monet [emoji6]

reklama
No ja mialam Lilke i Laure na liscie, ale stanelo na Lilce. Synek zawsze marzyl mi sie Mieszko, ale nikt tego tu by nie wymowil a tym bardziej nie zapisal poprawnie, wiec nawet jesli kiedys doczekam syna to imie dostanie inne.
Troche czasu macie, na pewno dojdziecie do porozumienia [emoji4]
Mi się Lilka od dawien dawna podoba, Markowi kiedys absolutnie nie,potem mowil,że może jednak.. No zobaczymy ;) tak jak piszesz, mamy czas;) najważniejsze, by wszystko było dobrze w brzuszku. A co do Mieszka, mija ciocia chciala tak nazwać syna do ostatniej chwili ale zobaczyła syna i jednak jest Filip ;)

Do góry