reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry moje dobre Duszyczki!
Przepraszam,ale wczoraj nadrabiałam po łebkach😑pracuje teraz po 10h,jest co robić i jestem wykończona tak, że padam na pysk. Wrócę do domku to tylko mój Małż Kochany poda mi jakieś żarło, myje się i w kimkno😉
Dzisiaj wstaje (nie wiem czemu już nie śpię!!!! 🤔🤔🤔), patrzę do lodówki po mleko a tam kanapki od Małża z karteczką :Kocham Cię - miłego dnia💓💓💓💓ale mnie Menda zaskoczyła 😁😁😁

@Brakujemiwiary ,witaj Kochana!
Trafiłaś bardzo dobrze! Dziewczynki wszystko Ci już poopowiadaly. Też uważam, że krok w stronę in vitro jest dobry👍powalczyłabym o nasienie Małża, profeltil, suplementacja, serio mogą wiele zdziałać👌A, że teraz i tak przestój to radzę się tym zająć,bo to okres najmniej 3 miesięcy, by poprawić wyniki👍
Przygotuj się proszę, że in vitro to też dla większości dłuższa chwila, rzadko bardzo udaje się za 1 razem. Ale się udaje! Trzeba być cierpliwym tylko😉i się nie poddawać.
Jeszcze raz witam serdecznie😘
@Niecierpliwa13 ,przykro mi ale to cb... Fajnie, że coś się zadziało, więc zaskakujesz, a to uwierz mi już dużo. Ocieraj łzy, głowa do góry i walcz dalej! No i nie znikaj-napisz coś więcej o sobie!
@Wiórka ,Kochana Mordeczki ogromniaaaaaste kciukasy ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊Za piękną, tłuściutką betę - czekam na wieści 💓💓💓💓💓💓
@Waleczna36 ,zniknełaś Kochana na długo. Co tam u Ciebie? Robiłaś jeszcze betę? Jak się trzymasz?

Miłego dnia Laski! 😘😘😘

reklama
Cześć dziewczyny , nie pisze nic bo nie mogę ogarnąć nowej apki, dla mnie jest beznadziejna
Wczoraj lekarz dzwonił i mówił ze mogę odstawić antyki bo prędzej niż 2-3 miechy nic nie ruszy z klinika 😔. Także wczoraj wzięłam ost anty. Plan jest taki ze jak ruszy to miesiąc będę na anty i stymulacja . Miłego dnia dziewczynki 😘

Dzień dobry moje dobre Duszyczki!
Przepraszam,ale wczoraj nadrabiałam po łebkach[emoji58]pracuje teraz po 10h,jest co robić i jestem wykończona tak, że padam na pysk. Wrócę do domku to tylko mój Małż Kochany poda mi jakieś żarło, myje się i w kimkno[emoji6]
Dzisiaj wstaje (nie wiem czemu już nie śpię!!!! [emoji848][emoji848][emoji848]), patrzę do lodówki po mleko a tam kanapki od Małża z karteczką :Kocham Cię - miłego dnia[emoji176][emoji176][emoji176][emoji176]ale mnie Menda zaskoczyła [emoji16][emoji16][emoji16]

@Brakujemiwiary ,witaj Kochana!
Trafiłaś bardzo dobrze! Dziewczynki wszystko Ci już poopowiadaly. Też uważam, że krok w stronę in vitro jest dobry[emoji106]powalczyłabym o nasienie Małża, profeltil, suplementacja, serio mogą wiele zdziałać[emoji108]A, że teraz i tak przestój to radzę się tym zająć,bo to okres najmniej 3 miesięcy, by poprawić wyniki[emoji106]
Przygotuj się proszę, że in vitro to też dla większości dłuższa chwila, rzadko bardzo udaje się za 1 razem. Ale się udaje! Trzeba być cierpliwym tylko[emoji6]i się nie poddawać.
Jeszcze raz witam serdecznie[emoji8]
@Niecierpliwa13 ,przykro mi ale to cb... Fajnie, że coś się zadziało, więc zaskakujesz, a to uwierz mi już dużo. Ocieraj łzy, głowa do góry i walcz dalej! No i nie znikaj-napisz coś więcej o sobie!
@Wiórka ,Kochana Mordeczki ogromniaaaaaste kciukasy [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Za piękną, tłuściutką betę - czekam na wieści [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176]
@Waleczna36 ,zniknełaś Kochana na długo. Co tam u Ciebie? Robiłaś jeszcze betę? Jak się trzymasz?

Miłego dnia Laski! [emoji8][emoji8][emoji8]
Miłego dnia ! (Jesli taki może być w robocie).
Mąż kochany [emoji173]

Cześć dziewczyny , nie pisze nic bo nie mogę ogarnąć nowej apki, dla mnie jest beznadziejna
Wczoraj lekarz dzwonił i mówił ze mogę odstawić antyki bo prędzej niż 2-3 miechy nic nie ruszy z klinika [emoji17]. Także wczoraj wzięłam ost anty. Plan jest taki ze jak ruszy to miesiąc będę na anty i stymulacja . Miłego dnia dziewczynki [emoji8]
[emoji29] wszedzie takie decyzje. Oby rzeczywiście się uspokoiło za te 2-3 miesiące i wszystko ruszyło... beda takie natłoki w klinikach... Miłego dnia [emoji8]

reklama
Ja już nawet nie komentuje tego wirusa . Ciagle pod górkę . Jak nie tarczyca to coś innego .
[emoji852] przykro mi bardzo. Naprawdę. Wiem co znaczy ciagle pod górkę. Ale wierzę, ze ta zła passa w końcu się skończy. Na niektóre sytuacje nie mamy wpływu, tylko nam psują nerwy i ciśnienie podnoszą.. dobrze,ze w tym wszystkim mamy wsparcie najbliższych [emoji8]

Do góry