reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale widzisz kazda klinika mi inne statystyki bo ma inne przyklady sa kliniki co Maja duzo klientow np z zagranicy gdzie przyjezdzaja ludzie ktorzy w swoich krajach juz wyczerpali mozliwosc in vitro a w PL jest taniej wiec probuja u nas i zanizaja nam statystyki poza tym nie wiemy jak lecza za granica moze tam za nim podejda do in vitro robia wiecej badan nie lecza troche po omacku jak u nas ze robia transfer nie udaje sie to szukaja przyczyny. Nie wierze w to ze mieliby falszowac statystyki bo po co. Moze za granica Maja lepszy sprzet, lepsze laboratoria tego nie wiemy.
Najlepsze statystyki i najbardziej zaawansowane melody stosuje sie od lat w Belgii i Hiszpanii. Te dwa kraje sa bardzo do przodu jesli chodzi o ivf w Europie. Jakis czas temu czytalam o tym dosc obszerny artykul.

Dziękuję. Już nasikalam do pojemniczka i po 7 zaniosę do ambulatorium.
Zawsze jakieś "niespodzianki" muszą wyjść. Nie może być za kolorowo[emoji848]
Miłego dnia !!! [emoji847][emoji16][emoji272]
Niby cukier u ciężarnych może się pojawić ale pomimo cukrzycy ciążowej nigdy nie miałam glukozy w moczu. Myślę, że wynik jak najszybciej prześlij do swojego lekarza, zrób zdjęcie i wyślij . Widziałam że glukozę w surowicy masz ok. Może to nic groźnego?

Ja podchodzę za mniej więcej tydzień ✊✊ boje się ale jestem zdeterminowana już tak długo czekam ze dwa miesiące przerwy wydają mi się wiecznością. Klinika działa pani doktor mnie przygotowuje wiec trzeba korzystać z szansy 🤟
I mimo tej sytuacji nie doradzają transferu , bo ja już nie wiem co robić

Niby cukier u ciężarnych może się pojawić ale pomimo cukrzycy ciążowej nigdy nie miałam glukozy w moczu. Myślę, że wynik jak najszybciej prześlij do swojego lekarza, zrób zdjęcie i wyślij . Widziałam że glukozę w surowicy masz ok. Może to nic groźnego?
Ja wyczytałam, że cukier do 180 należy traktować jako pewna "normę" więc @Liliana87 nie ma dużo więcej, może to nic niepokacego, dlaczego np z boku obok wyniki nie ma informacji H - że za wysoki? No ale warto to skontrolować tak czy inaczej.

Mam iść ok 15. Ale nie wiem czy nie pójdę szybciej. Wstałam rano i w czasie sikania pojawiło się trochę krwi jasnej. Póki co brzuch mnie nie boli.
Cześ dziewczyny!!!
Miłego dnia Wam życzę[emoji3][emoji3][emoji3]
U Was też taka mgła???
@Liliana87 robisz coś dodatkowo?Prócz samego moczu?
@klarks co zdecydowałaś?
@Aaaanna ,Ty dzisiaj coś podglądasz[emoji3166][emoji3166][emoji3166]?

Dziś znów oddałam do badania. Kolo 16 będzie wynik i zobaczymy czy dalej jest i ile.

reklama
Dam znać na razie siedzę i myślę co dalej. Trochę mnie to zaskoczyło. Mam nadzieję że to nie koniec.
[emoji58][emoji58][emoji58]Brzuch nie boli to najważniejsze. Progesteron miałaś spoko, więc może jakieś naczynko, lub ten krwiaczek jednak?
Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]daj znać po.

Do góry