reklama
Dziewczyny, jest pewnie któraś stamtąd. Pomożecie? Ja mogę ewentualnie odesłać później komuś te parę tabsów.Z okolic krakowa
nieagatka
Fanka BB :)
Najlepsze statystyki i najbardziej zaawansowane melody stosuje sie od lat w Belgii i Hiszpanii. Te dwa kraje sa bardzo do przodu jesli chodzi o ivf w Europie. Jakis czas temu czytalam o tym dosc obszerny artykul.Ale widzisz kazda klinika mi inne statystyki bo ma inne przyklady sa kliniki co Maja duzo klientow np z zagranicy gdzie przyjezdzaja ludzie ktorzy w swoich krajach juz wyczerpali mozliwosc in vitro a w PL jest taniej wiec probuja u nas i zanizaja nam statystyki poza tym nie wiemy jak lecza za granica moze tam za nim podejda do in vitro robia wiecej badan nie lecza troche po omacku jak u nas ze robia transfer nie udaje sie to szukaja przyczyny. Nie wierze w to ze mieliby falszowac statystyki bo po co. Moze za granica Maja lepszy sprzet, lepsze laboratoria tego nie wiemy.
motylek24
Niby cukier u ciężarnych może się pojawić ale pomimo cukrzycy ciążowej nigdy nie miałam glukozy w moczu. Myślę, że wynik jak najszybciej prześlij do swojego lekarza, zrób zdjęcie i wyślij . Widziałam że glukozę w surowicy masz ok. Może to nic groźnego?Dziękuję. Już nasikalam do pojemniczka i po 7 zaniosę do ambulatorium.
Zawsze jakieś "niespodzianki" muszą wyjść. Nie może być za kolorowo[emoji848]
Miłego dnia !!! [emoji847][emoji16][emoji272]
gosian9535
Zaangażowana w BB
I mimo tej sytuacji nie doradzają transferu , bo ja już nie wiem co robićJa podchodzę za mniej więcej tydzień boje się ale jestem zdeterminowana już tak długo czekam ze dwa miesiące przerwy wydają mi się wiecznością. Klinika działa pani doktor mnie przygotowuje wiec trzeba korzystać z szansy
Ja wyczytałam, że cukier do 180 należy traktować jako pewna "normę" więc @Liliana87 nie ma dużo więcej, może to nic niepokacego, dlaczego np z boku obok wyniki nie ma informacji H - że za wysoki? No ale warto to skontrolować tak czy inaczej.Niby cukier u ciężarnych może się pojawić ale pomimo cukrzycy ciążowej nigdy nie miałam glukozy w moczu. Myślę, że wynik jak najszybciej prześlij do swojego lekarza, zrób zdjęcie i wyślij . Widziałam że glukozę w surowicy masz ok. Może to nic groźnego?
Aaaanna
Mam iść ok 15. Ale nie wiem czy nie pójdę szybciej. Wstałam rano i w czasie sikania pojawiło się trochę krwi jasnej. Póki co brzuch mnie nie boli.
Cześ dziewczyny!!!
Miłego dnia Wam życzę[emoji3][emoji3][emoji3]
U Was też taka mgła???
@Liliana87 robisz coś dodatkowo?Prócz samego moczu?
@klarks co zdecydowałaś?
@Aaaanna ,Ty dzisiaj coś podglądasz[emoji3166][emoji3166][emoji3166]?
Brzuch nie boli to najważniejsze. Progesteron miałaś spoko, więc może jakieś naczynko, lub ten krwiaczek jednak?Mam iść ok 15. Ale nie wiem czy nie pójdę szybciej. Wstałam rano i w czasie sikania pojawiło się trochę krwi jasnej. Póki co brzuch mnie nie boli.
Trzymam daj znać po.
Liliana87
Dziś znów oddałam do badania. Kolo 16 będzie wynik i zobaczymy czy dalej jest i ile.Niby cukier u ciężarnych może się pojawić ale pomimo cukrzycy ciążowej nigdy nie miałam glukozy w moczu. Myślę, że wynik jak najszybciej prześlij do swojego lekarza, zrób zdjęcie i wyślij . Widziałam że glukozę w surowicy masz ok. Może to nic groźnego?
reklama
Aaaanna
Dam znać na razie siedzę i myślę co dalej. Trochę mnie to zaskoczyło. Mam nadzieję że to nie koniec.
[emoji58][emoji58][emoji58]Brzuch nie boli to najważniejsze. Progesteron miałaś spoko, więc może jakieś naczynko, lub ten krwiaczek jednak?
Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]daj znać po.
Podziel się: