reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny [emoji5] na trochę zniknelam, mało się udzielalam ale od niedzieli zaczęłam was trochę nadrabiać i widzę że trochę się tu dzieje.
Wczoraj miałam prenatalne i w końcu zaczynam się naprawdę cieszyć ta ciąża. Badania wyszły super, maluch pięknie rośnie i będzie chłopczyk [emoji5] [emoji177]
Walka o niego była bardzo ciężka, trzy stymulacje, ale cztery procedury bo jedna przeprowadzona na mrozonych komórkach i w sumie dziewięć transferów. Było ciężko i psychicznie i finansowo. Zeby podejść do tej stymulacji mąż musiał na trzy miesiące wyjechać za granicę żeby nas podciągnąć finansowo bo wszystko szło na leczenie plus kredyt na dom. I chociaż bywało ciężko wiedziałam że nie odpuszczę i nie poddam się bo wiem dziewczyny ze każda która walczy to prędzej czy później ta walkę wygra. Niektórym udaje się szybciej, a jeszcze inne muszą walczyć trochę dłużej, ale wygrają te które się nie poddadza [emoji1696]
Ja trzymam kciuki [emoji1696] za każdą z was. In vitro to naprawdę ciężka przeprawa, a dzisiejsza sytuacja jaka mamy w tej walce wam nie pomaga, ale czas szybko zleci i będziecie mogły działać.
Super;) gratuluję i rosnijcie zdrowo [emoji8]

reklama
Ja właśnie mam końcówkę wypełnienia i za dużo nie poszaleje. uszyłam narazie dwa golasy A dziś chce sie zająć ubraniami. Miały być na Wielkanoc ale tak na nie patrzę i może będą pierwsze do pokoju dziecka.. pokusiło mnie i pocięłam taka spódnicę ze skóry zamszowej, której nie nosiłam i potem kuzwa nie mogłam igły w to wbić,zeby poprzuszywac ręce i nogi.. na nosku sie nie zszylo i będę kombinowala. Muszę takie ciuszki uszyć,by zakryć te ręczne przyszywanie;) Zobacz załącznik 1096578
Masz talent kobitko !!

Dziewczynki proszę napiszcie coś w sprawie @Waleczna36. Bo serce mnie boli. Ja tak napisałam szczerze ze się boje o jej wyniki bo na moje oko i na tabelkę to beta nie jest prawidłowa ale widzę ze tu co druga dziewczyna gratuluje i mówi ze jest Ok. Ja tez nie jestem wszechwiedzącą może ja się mylę i nie powinnam odbierać jej nadziei?? [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] proszę mądrzejsze głowy żeby się szczerze wypowiedziały co może oznaczać beta 280 w 18 dpt. [emoji1317][emoji1317] Wierze ze pomożecie [emoji3590]
Ja nie wiem, ale skoro lekarz uspokaja to ja wierze do konca,ze będzie dobrze. Tym bardziej ze byly podane dwa zarodki.

Dziewczynki proszę napiszcie coś w sprawie @Waleczna36. Bo serce mnie boli. Ja tak napisałam szczerze ze się boje o jej wyniki bo na moje oko i na tabelkę to beta nie jest prawidłowa ale widzę ze tu co druga dziewczyna gratuluje i mówi ze jest Ok. Ja tez nie jestem wszechwiedzącą może ja się mylę i nie powinnam odbierać jej nadziei?? 😭😭😭😭 proszę mądrzejsze głowy żeby się szczerze wypowiedziały co może oznaczać beta 280 w 18 dpt. 🙏🏻🙏🏻 Wierze ze pomożecie ❤️
Ciężki temat ;( fakt beta niska, ale nawet usg na tym etapie nic nie pomoże, za szybko. Tylko pozostało czekać i trzymać kciuki za leniuszka ✊🏻✊🏻

Wiesz co trudno cokolwiek wyrokowac beta rośnie może nie do końca tak jak by się tego spodziewać. Myślę że @Waleczna36 jest przygotowana na każdy scenariusz.
Dziewczynki proszę napiszcie coś w sprawie @Waleczna36. Bo serce mnie boli. Ja tak napisałam szczerze ze się boje o jej wyniki bo na moje oko i na tabelkę to beta nie jest prawidłowa ale widzę ze tu co druga dziewczyna gratuluje i mówi ze jest Ok. Ja tez nie jestem wszechwiedzącą może ja się mylę i nie powinnam odbierać jej nadziei?? [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] proszę mądrzejsze głowy żeby się szczerze wypowiedziały co może oznaczać beta 280 w 18 dpt. [emoji1317][emoji1317] Wierze ze pomożecie [emoji3590]

reklama
Ja właśnie mam końcówkę wypełnienia i za dużo nie poszaleje. uszyłam narazie dwa golasy A dziś chce sie zająć ubraniami. Miały być na Wielkanoc ale tak na nie patrzę i może będą pierwsze do pokoju dziecka.. pokusiło mnie i pocięłam taka spódnicę ze skóry zamszowej, której nie nosiłam i potem kuzwa nie mogłam igły w to wbić,zeby poprzuszywac ręce i nogi.. na nosku sie nie zszylo i będę kombinowala. Muszę takie ciuszki uszyć,by zakryć te ręczne przyszywanie;) Zobacz załącznik 1096578
Kurczę jak ja bym chciała takiego krolika !!!!😍

Do góry