reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyli masz dwie blastki a dwa zarodki jeszcze walczą, dobrze zrozumiałam. ...

Jakiej adopcji, produkujesz komórki tylko trzeba trafić na ten zarodek! Ściskam kochana.
A myslisz ze one maja potencjal? Boje sie ze sa chore... ;( Łukasz je chce przebadac i rozmawial na ten temat z D ale ja nie jestem na to gotowa ;(

Przestan, ja przepraszam, przespisz sie z porblemem i innaczej bedziesz reagowac... Nie czuj sie zraniona z mojego powodu. Teraz napieta atmosfera u wszystkich i beda wychodziy takie dziady ;)

Wszystkie jesteśmy jak tykająca bomba, hormony buzują. Ja na prawdę nie chciałam...u mnie hormony ciażowe i nie mam z kim się podzielić z obawami a na prawdę chce żeby moje dziecko oprócz miłości miało jeszcze inne rzeczy.

No tak!!! Najwiekszy problem jaki kupie wozek... Sorry dzisiaj nie pojmuje tego, moze w innym dniu innaczej bym zreagowala. U mnie lipa, rycze, kolejne trzy odpadly i czekaja do jutra. Po moim sms zadzwonil sam D i mnie uspokajal. Nie pojete dla mnie jest to jak z takiej ilosci pecherzykow tylko tyle zarodkow. Podobno z 6 doby mama wysoki wskaznij ciac - tak mi przez 15 min tlumaczyl Pawel... dwie sa zamrozone z 5 dnia... dwie czekaja ;( Powstrzymuje sie przed rzuceniem z balkonu 😅 😅 😅 Łukasz lezal ze mna na podlodze w lazience na lyczeczke... w kocu mnie ogarnal i wzial do lozka, przespalam ze dwie godziny bo placz mnie wykonczyl... JA juz nie wiem co dalej?
Ja pierdzielę... Najważniejsze ze juz masz 2. Oby jeszcze te 2 dały radę✊✊✊Nie rozumiem dlaczego tak to wygląda, przecież wszystkie wyniki u Was super...

Wszystkie jesteśmy jak tykająca bomba, hormony buzują. Ja na prawdę nie chciałam...u mnie hormony ciażowe i nie mam z kim się podzielić z obawami a na prawdę chce żeby moje dziecko oprócz miłości miało jeszcze inne rzeczy.
Będzie miało 😘wszystko mu dasz, najpierw miłość, a resztę jak tylko się da. Zobaczysz, ro wszystko co teraz jest się skończy i będzie jeszcze normalnie. Ja tak czuję, że cholera docenimy potem bardzo wiele rzeczy...

Ja pierdzielę... Najważniejsze ze juz masz 2. Oby jeszcze te 2 dały radę✊✊✊Nie rozumiem dlaczego tak to wygląda, przecież wszystkie wyniki u Was super...
Tez tego nie rozumiem i przeciez nasienie jest bardzo dobre... Tylko ja bardzo zle znosilam ta stymulacje, naprawe od dusznosci po bol i calkowite panowanie nad organizmem. Resztkami sil na punkcje dojechalam ;(

Ileś zarodków zawsze odpada. Do blastki dotrwa od 25 do 80 %. Na pewno zależy to od wieku kobiety i jakości nasienia. Niestety po 35 r.z sporo komórek może być już nieprawidłowych. Jednak u Bazyli jeszcze zastanawia mnie duża ilość pęcherzyków a mała ilość komórek. Choc w sumie 8 nie jest źle.

reklama
Tez tego nie rozumiem i przeciez nasienie jest bardzo dobre... Tylko ja bardzo zle znosilam ta stymulacje, naprawe od dusznosci po bol i calkowite panowanie nad organizmem. Resztkami sil na punkcje dojechalam ;(
Tak wiem, pamiętam jak bardzo się męczyłaś, ale nie wiem czy to ma związek. Te co teraz odpadły to raczej nie z powodu Twoich komórek, tylko czynnik męski. Ja bym się bala badać zarodki, jeśli będą 4.

Do góry