NadziejaJest
Fanka BB :)
No to super trzymam kciuki za piekny przyrost wyniki po 15?Idę ide muszę wiedzieć czy rośnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to super trzymam kciuki za piekny przyrost wyniki po 15?Idę ide muszę wiedzieć czy rośnie
Piękne kreseczki Na pewno rośnieCześć wszystkim [emoji6] ja jestem osiołek naprawdę, zawsze muszę zrobić po swojemu jeśli chodzi o blache sprawy. Ale do rzeczy, zrobiłam sikańca przed chwilą żeby się upewnić czy iść na tą beta z samego rana i oto wynik....
Gratuluję [emoji3590]Cześć wszystkim [emoji6] ja jestem osiołek naprawdę, zawsze muszę zrobić po swojemu jeśli chodzi o blache sprawy. Ale do rzeczy, zrobiłam sikańca przed chwilą żeby się upewnić czy iść na tą beta z samego rana i oto wynik....
Prognozuję ładną betę Czuję, będzie dobrze.Cześć wszystkim ja jestem osiołek naprawdę, zawsze muszę zrobić po swojemu jeśli chodzi o blache sprawy. Ale do rzeczy, zrobiłam sikańca przed chwilą żeby się upewnić czy iść na tą beta z samego rana i oto wynik....
Super piekna krecha ❤ Kiedy masz wyniki? Napewno bedzie dobrzeCześć wszystkim ja jestem osiołek naprawdę, zawsze muszę zrobić po swojemu jeśli chodzi o blache sprawy. Ale do rzeczy, zrobiłam sikańca przed chwilą żeby się upewnić czy iść na tą beta z samego rana i oto wynik....
Piękna krechaspokojnie leć na betęCześć wszystkim ja jestem osiołek naprawdę, zawsze muszę zrobić po swojemu jeśli chodzi o blache sprawy. Ale do rzeczy, zrobiłam sikańca przed chwilą żeby się upewnić czy iść na tą beta z samego rana i oto wynik....
Kochana zaraz idę robić badanie i po 15 wyniki,Super piekna krecha ❤ Kiedy masz wyniki? Napewno bedzie dobrze
Tchnęłaś we mnie nadzieje i jestem jakaś spokojniejsza. Ale super, ze Wam sie udalo! Trzymam kciuki za sobotę w takim razie, a jak sie w ogole czujesz? Chyba to oczekiwanie jest najgorsze, ale mam przeczucie, ze beda same dobre wiadomosci [emoji4][emoji173]