Mam duphaston i zastrzyki naoparin .. dzieki za odpowiedz. Zastanawiam sie czy moge wziac jakis lek np. EspumisanSłońce to normalne raczej ale jak mocno będzie Cię to nie pokroić to leć do lekarza. Liliana pisała po mojej punkcji, żeby mierzyć obwód brzucha i ważyć się. Ja po 2 dniach miałam obwód 110 cm! Na szczęście w kolejnych dniach zaczął spadać i zaczęłam wracać do żywych. Z dwójką miałam problem kilka dni, czułam się jakbym miała zaparcia? Nie wiem, bo w sumie nigdy nie miałam A brzuch to czułam nawet jak noga ruszałam. Teraz jestem po okresie i też jajniki dają mi się we znaki. Przy poprzedniej punkcji brzuch mnie bolał 3 tyg. Jakie leki dostałaś po punkcji?
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Jeśli jesteś w trakcie stymulacji to ja raczej poprowadzą do końca, ale transfer obawiam się,że mogą przesunąć.Hej dziewczyny pomóżcie jestem w trakcie stymulacji we wtorek mam mieć wizytę i USG i martwię się co będzie z moją punkcja i transferem przez ten wirus ... Czy mogą je odwołać ?
Ananasowa93
Możesz wziąć espumisan, paracetamol i pamiętaj żeby dużo pic i dieta białkowa. Powinno minąć za 3-4 dni a przynajmniej dużo się polepszyćMam duphaston i zastrzyki naoparin .. dzieki za odpowiedz. Zastanawiam sie czy moge wziac jakis lek np. Espumisan
Liliana87
[emoji20][emoji20][emoji20]My nie możemy wrócić do domu w Holandii [emoji31][emoji31][emoji31] za 2 tyg mamy notariusza, zaraz nowy dom, klinika , praca ... nic nie wiemy , co będzie dalej [emoji17]
Liliana87
A nie masz w domu czopkow glicerynowych, żeby sobie pomóc?Mam duphaston i zastrzyki naoparin .. dzieki za odpowiedz. Zastanawiam sie czy moge wziac jakis lek np. Espumisan
Karmelove92
Zaciekawiona BB
A tak zależało mi żeby tym razem odbyło się na świeżych zarodkach eh .. cały czas po górkę ..Jeśli jesteś w trakcie stymulacji to ja raczej poprowadzą do końca, ale transfer obawiam się,że mogą przesunąć.
bazylia128
A w jakiej klinice sie leczysz?A tak zależało mi żeby tym razem odbyło się na świeżych zarodkach eh .. cały czas po górkę ..
Ja mialam dzisiaj punkcję i lekarz mowil, ze raczej stymulacje wszedzie doprowadzają do konca, ale transfer mam odroczony. Jestem tak obolała w sumie, ze chyba nawet mnie to cieszy. Czekam niecierpliwie na telefon ile mam maluszkow, jutro beda dzwonic.
Takze punkcje pewnie bedziesz miala, ale transfer raczej nie
Takze punkcje pewnie bedziesz miala, ale transfer raczej nie
Hej dziewczyny pomóżcie jestem w trakcie stymulacji we wtorek mam mieć wizytę i USG i martwię się co będzie z moją punkcja i transferem przez ten wirus ... Czy mogą je odwołać ?
Jestem swieza w temacie, ale czuje dokladnie to co Ty. Takze przytulam i jednocze się w bólu [emoji17]
Cześć dziewczyny. Jak wiecie w piatek mialam punkcje. I od tamtej czasu boli ipodbrzusze i mam strasznie wydety brzuch Cokolwiek zjem mam w gardle. Brzuch boli przy uciskaniu i np. Siadaniu.. A najgorsze ze nie bylam w kibelku od tamtego czasu z dwojka. Sorry za szczerosc ale tak sie zastanawiam czy jutro nie leciec na usg. Tak sie denerwuje tym moim stanem. Jest gorzej niz przed punkcja [emoji24][emoji24] chyba ze Wy tez sie tak czułyscie po punkcji??
reklama
Nie wiem na ile to prawda, ale moj lekarz mowil, ze prowadzą statystyki i z mrożaczków jest wiekszy procent powodzenia niz ze świeżych [emoji848]
Takze moze nie ma tego złego?
Takze moze nie ma tego złego?
A tak zależało mi żeby tym razem odbyło się na świeżych zarodkach [emoji20]eh .. cały czas po górkę ..
Podziel się: