reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny. Proszę mocno i ładnie trzymać jutro kciuki za moją punkcję ( tzn. m.in. za moją ) . Jeżeli w wiadomościach bedzie cos o wariatce panikującej i atakujacej personel w kilinie iv to będę ja [emoji38][emoji23][emoji23]. A tak naprawdę to wiecie że strasznie sie boję. Ale musi być dobrze..prawda..w koncu to bedzie piątek 13stego :) dzien samych szczesliwych zdarzeń. Ja też jak sie tylko wybudze bede trzymac kciuki za wszystkie bety punkcje i podglady itp. Dobrej nocy [emoji6]
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

😂 😂 😂 Sympatyczny Pan z zapasem makaronu pozna Pania z zapasem papieru toaletowego
Wiesz śmiechy chichy ale mój mąż dzisiaj przychodzi i zawsze mi opowiada co tam w pracy się wydarzyło. No i mówi, że kolega rozmawiał z mamą. Mama była w sklepie na takich normalnych zakupach, noooo ale, że jakaś Grażyna (nie obrażając Grażyn) brała kilka paczek makaronu to ona też wzięła. I tak się wszyscy nakręcają..

Hej. Ja dzisiaj po prostu nie wierze w swojego pecha! Jak juz rano pisalam, bylam na drugim podglądzie jajek. W mojej klinice zaczeli mierzyc temperature na wejściu. I co? I 37. Ja szok, bo czuje sie nadzwyczaj swietnie! Ubrali mnie w maske, zrobili usg, poszlam sie ubrac i lekarz mowi, ze koniec wizyty i za chwile zadzwoni. Wyszlam stamtąd doslownie zielona ze stresu. Pojechalam do salonu. Po godzinie dzwoni lekarz "przepraszam Panią za tę sytuację i niedogodnosci, ale takie są procedury. Punkcja prawdopodobnie w poniedzialek. Prosze w sobote przyjsc na 10.00, chyba ze bedzie Pani miala caly czas gorączkę to trzeba bedzie podac leki wyciszające i pęcherzyki się wchłoną". Takze odwolalam klientki, wrocilam do domu. Za godzine dzwoni pielęgniarka z kliniki ze mam jakies przeciwciała w krwi czy cos. Cos o konflikcie serologicznym mowila i kazala przyjechac jutro na pobranie zeby cos tam powtórzyć. Nie sluchalam juz, bo normalnie zycie mi sie na chwile zawaliło. Modle sie, zeby stan podgorączkowy byl związany z owulacją, ktora sie zbliza.... o ile to mozliwe przy stymulacji... jestem zalamana i leze pod kocem a maz mi co chwila robi herbaty z miodem...
Jak żyć? [emoji2368]
Kochana, mam nadzieje ze to minie, 37 to nie tak dużo... dawaj nam tutaj znać co i jak.

Mam tak samo .jak zaczynaliśmy to byłam świecie przekonana ,że się uda za pierwszym razem .Ja niby zdrowa,plemniki jakieś tam znaleźli i myslalam ,że to już .Do stymulacji podchodziłam z takim entuzjazmem ,że szok .tylko na kartce odkreslalam i odliczalam do punkcji szczęśliwa ,że za niedługo będę z brzuszkiem śmigała . A teraz jestem kłębkiem nerwów ,jedyne co mi w głowie siedzi ,to temat ivf .coś na co nie mamy żadnego wpływu .kur...mac.Robię się rozgoryczona ,wredna stara baba .Bokiem mi już wychodzi latanie do kliniki i swistanie dupa przed wszystkimi . 😱😱 A i tak nic z tego . Sorry Osz się wygadalam
I wiesz ze nie Ty jedna? Ja nawet nie odpuszczałam do siebie myśli ze może się nie udać, tak dostałam po nosie. Chyba mogę się tylko podpisać po Twoim komentarzem -czuje tak samo. Ale niech Cię to pocieszy, chyba jesteśmy normalne 😉

reklama
Mi klientka odwolala wizytę, wiec już ogarnelam broszkę na jutro, @Alicja90 jakos wyrwałam gluty z d... 🤣🤣🤣 😜
chcialabym żeby mi coś znaleźli na tej histero, ale z drugiej strony chyba spanikuje jak znajda. I wez tu bądź normalnym... 😕😹
Hahahahaha dałaś radę 😂
Trzymam kciuki kochana żeby wszystko gładko poszło 😉
Ja tam chciałam żeby znaleźli, noi rzeczywiście znaleźli - polipy, usunęli i po kłopocie

Do góry