reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Oskaa, ale z Ciebie kwoczka! No nieźle, 20 pecholi:-)
A za środę trzymam już kciuki :-D

Domat, pamiętaj jesteś już w ciąży :-D

Agapl, w środę Twój wielki dzień :-D Bądź dobrej myśli, a ja ze swojej strony trzymam kciuki.

Wanda, a Ty jak się czujesz?

Gotadora, jak tam na dzisiejszej wizytce? Ile pęcherzyków wyprodukowałaś? Pewnie dużo :-D

reklama
Lawendowy - dziekuje. W ciagu dnia juz brzuch w ogole nie daje o sobie znac (dzisiaj zadnej no-spy nie bralam). czy to dobrze, czy niedobrze - nie wiem... A Ty jak? juz calkiem z wirusa wyleczona?

Dzieki dziewczyny. Uspokoilyscie mojego M. Fajnie być w ciąży... Mąż obchodzi sie ze mna jak z jajkiem :) Dzisiaj moge powiedziec, ze jestem szczesliwa :) Martwi mnie tylko to klocie brzucha po transferze. Wzielam nospe ale dalej pobolewa.

Domat - super, że już masz maluszka ze sobą. Już jesteś w ciąży :-) Ale mówisz, że nie masz mrozaczków, a przecież miałaś jeszcze jednego zarodka? A propo ilo dniowy masz podany?

Oskaa - ale kurka z Ciebie... nie ma co :-D Będziesz miał full maluszków. Cała drużyna piłkarska co najmniej. Chyba ... co rok będziesz rodzić ;-)?

Agapl - super, że u Ciebie też dobrze. Z zastrzykiem sama też byś świetnie sobie dała radę. Nie ma naprawdę czego się bać.

Wanda, sama nie wiem, jak to z no-spą jest. Chyba zdania są podzielone.
Ale jak boli, to chyba lepiej wziąć, niż się męczyć.
Moje choróbsko już prawie, prawie przegnane. Jeszcze tylko gardło boli. A w pacy go nie oszczędzam,
a może powinnam :-) :-D :-) :-D :-) :-D

Kinga - mam podany trzy dniowy zarodek. Bede dzwonila do kliniki pytac sie czy drugi przetrwal. Jesli bedzie blastusiem to go zamroza. Licze na to :)

Dziewczyny, ale numer! Właśnie oglądam pogodę i w środę zapowiadają +10 st.
Zerkam na kalendarz, czy to nie Prima Aprilis:-D Normalnie lato do nas idzie. Piechota. :-) :-D :-)

reklama
Domat, ja tez się cieszę, bo zima mi już zbrzydła. A tak w ogóle to lubiłam zimę, jak byłam dzieckiem. Ciężko mnie było, nawet po zmroku, zagonić do domu. Wyglądałam jak sopel, cała zziębnięta i przemrożona, ale twardo jeździłam na łyżwach, zjeżdżałam na sankach i nacierałam kolegów śniegiem :-D

A w pracy, cóż. Na razie cisza. Może przed burzą. Związki zawodowe wysłały sążniste pismo do pani dyrektor.
Wiem, bo ja tez je dostałam, do mojej wiadomości. I teraz czekam na reakcję.

2466.png

Ostatnia edycja:
Do góry