reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

agapl13 musisz wziąść ampułkę z płynem i gruba igła wybrać z niej cały płyn,potem wkłóc sie do ampułki z płynem i nie wyciagając igły wstrzasnąć aż powstanie zawiesina,wybrać całą zawartosc do strzykawki i zmienić igłę na cieniutką zeby nie bolało i potem pozostaje najgorsze kłucie..ja sie nie podejmuje bo nie moge patrzec na igły za mnie działa moj malozonek :-)

reklama
agapl jak weźmiesz fałd skóry z brzuszka, i mocno ściśniesz (tak do bólu prawie) to igły nie poczujesz, potem przyciśnij gazikiem po, to ci się siniak nie zrobi:-) potem dopiero zobaczysz, jakie grube igły ma Fraxiparina....bbbrrrr
mój kot chciał wskoczyć mi tu na komp, ale źle wycelowała i rąbnęła dziobem o kant stołu, biedne zwierzę się oczywiście nie przejęło:tak:

Oskaa, ciesze sie,ze jestes juz po punkcji i masz ladna liczbe jajeczek :tak:. Masz racje fajnie sie spi hihihi mam nadzieje,ze tym razem nie bede gadac jakis glupot hihihi Dla mnie najgorsze jest oczekiwanie w sali wybudzen. Nie dadza pospac a tak bardzo sie chce a na dodatek zagaduja a tutaj w gardle zasycha ;-)

Domat, trzymam mocno kciuki za Twojego Maluszka, by sie mocno zaczepil brzusia Mamusi :-)

martka koty to najtwardsze zwierzeta jakie znam moje kociaki takie boje juz przeszły ze hej i zawsze wtedy kiedy sadziłam ze tym razem juz napewno bolalo albo moja cos połamane to jak gdyby nigdy nic biegły dalej :-)

TeQuila wiem, wiem, chociaż moja Fiolka kiedyś musiała ostro przydzwonić w przód, bo straciła dwa zęby:) a Behemot ma juz od dawna złamany palec w tylnej łapie (robiliśmy RTG), ale chyba mu się to zrosło, kiedyś nie dawał sie dotknąć, potem dawaliśmy mu coś z wapniem od weta.A jak sie czasem gonią, i żrą!!!Tylko futro lata!:-D a Ty ile masz futrzaków?

agapl to zaciskam za środową punkcję :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&
A z tym przygotowaniem zastrzyku to tak jak dziewczyny pisały :tak: Strzykawka, cieniusieńka igiełka, grubsza igiełka. Grubszą igłą pobierasz rozpuszczalnik i wstrzykujesz to do proszku, pobierasz z powrotem do strzykawki, zamieniasz igły i podajesz sobie :-) Nic się nie bój, dasz radę :tak: Ścisnij tylko fałdkę na brzuchu jak będziesz się wkłuwać a potem jak będziesz podawać zastrzyk to puść. &&&&&&&&&

reklama
Do góry