agapl13 musisz wziąść ampułkę z płynem i gruba igła wybrać z niej cały płyn,potem wkłóc sie do ampułki z płynem i nie wyciagając igły wstrzasnąć aż powstanie zawiesina,wybrać całą zawartosc do strzykawki i zmienić igłę na cieniutką zeby nie bolało i potem pozostaje najgorsze kłucie..ja sie nie podejmuje bo nie moge patrzec na igły za mnie działa moj malozonek :-)
reklama
martka273
Fanka BB :)
agapl jak weźmiesz fałd skóry z brzuszka, i mocno ściśniesz (tak do bólu prawie) to igły nie poczujesz, potem przyciśnij gazikiem po, to ci się siniak nie zrobi:-) potem dopiero zobaczysz, jakie grube igły ma Fraxiparina....bbbrrrr
mój kot chciał wskoczyć mi tu na komp, ale źle wycelowała i rąbnęła dziobem o kant stołu, biedne zwierzę się oczywiście nie przejęło
mój kot chciał wskoczyć mi tu na komp, ale źle wycelowała i rąbnęła dziobem o kant stołu, biedne zwierzę się oczywiście nie przejęło
Oskaa, ciesze sie,ze jestes juz po punkcji i masz ladna liczbe jajeczek . Masz racje fajnie sie spi hihihi mam nadzieje,ze tym razem nie bede gadac jakis glupot hihihi Dla mnie najgorsze jest oczekiwanie w sali wybudzen. Nie dadza pospac a tak bardzo sie chce a na dodatek zagaduja a tutaj w gardle zasycha ;-)
Domat, trzymam mocno kciuki za Twojego Maluszka, by sie mocno zaczepil brzusia Mamusi :-)
Domat, trzymam mocno kciuki za Twojego Maluszka, by sie mocno zaczepil brzusia Mamusi :-)
martka koty to najtwardsze zwierzeta jakie znam moje kociaki takie boje juz przeszły ze hej i zawsze wtedy kiedy sadziłam ze tym razem juz napewno bolalo albo moja cos połamane to jak gdyby nigdy nic biegły dalej :-)
martka273
TeQuila wiem, wiem, chociaż moja Fiolka kiedyś musiała ostro przydzwonić w przód, bo straciła dwa zęby a Behemot ma juz od dawna złamany palec w tylnej łapie (robiliśmy RTG), ale chyba mu się to zrosło, kiedyś nie dawał sie dotknąć, potem dawaliśmy mu coś z wapniem od weta.A jak sie czasem gonią, i żrą!!!Tylko futro lata! a Ty ile masz futrzaków?
Oskaa
agapl to zaciskam za środową punkcję :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&
A z tym przygotowaniem zastrzyku to tak jak dziewczyny pisały Strzykawka, cieniusieńka igiełka, grubsza igiełka. Grubszą igłą pobierasz rozpuszczalnik i wstrzykujesz to do proszku, pobierasz z powrotem do strzykawki, zamieniasz igły i podajesz sobie :-) Nic się nie bój, dasz radę Ścisnij tylko fałdkę na brzuchu jak będziesz się wkłuwać a potem jak będziesz podawać zastrzyk to puść. &&&&&&&&&
A z tym przygotowaniem zastrzyku to tak jak dziewczyny pisały Strzykawka, cieniusieńka igiełka, grubsza igiełka. Grubszą igłą pobierasz rozpuszczalnik i wstrzykujesz to do proszku, pobierasz z powrotem do strzykawki, zamieniasz igły i podajesz sobie :-) Nic się nie bój, dasz radę Ścisnij tylko fałdkę na brzuchu jak będziesz się wkłuwać a potem jak będziesz podawać zastrzyk to puść. &&&&&&&&&
reklama
martka273
TeQuila ja też marzę o dwójce....
żeby było po równo-z kotami
załatwiłam sobie już skierowanie na betkę, ale jeszcze poczekam do 12 dpt, tak mi nakazał lekarz
żeby było po równo-z kotami
załatwiłam sobie już skierowanie na betkę, ale jeszcze poczekam do 12 dpt, tak mi nakazał lekarz
Podziel się: