reklama
Witajcie w ten ciepły poranek.
Mikimo gratulacje i ja tez poproszę o fluidki. Miałaś podane 5 dniowe??
Gotadora wow z ciebie też nioska, a estradiol kosmicznie wysoki. Za środę trzymam kciuki.
Oskaa oczywiście &&&&&& za środową punkcję.
Martka stres który teraz przeżywasz, biedna jesteś. Już jutro testujesz, już jutro. Beta będzie dodatnia!!!!!!Musi być. Gdzie idziesz na badanie do Gyn?? Czy gdzieś u siebie. Rano będziesz robiła z moczu czy czekasz?? Jakiej klasy i ilo komorowe, ilo dniowe były twoje zarodki??
Mikimo gratulacje i ja tez poproszę o fluidki. Miałaś podane 5 dniowe??
Gotadora wow z ciebie też nioska, a estradiol kosmicznie wysoki. Za środę trzymam kciuki.
Oskaa oczywiście &&&&&& za środową punkcję.
Martka stres który teraz przeżywasz, biedna jesteś. Już jutro testujesz, już jutro. Beta będzie dodatnia!!!!!!Musi być. Gdzie idziesz na badanie do Gyn?? Czy gdzieś u siebie. Rano będziesz robiła z moczu czy czekasz?? Jakiej klasy i ilo komorowe, ilo dniowe były twoje zarodki??
martka273
Fanka BB :)
Cześć!
sony robię u siebie w szpitalu, bez sensu tłuc się do gyn.Zarodki ładne 3dniowe, 8A i 6 A,ale gwarancji za nie zero...nie wiem jeszcze,czy zrobię sikańca, czy nie :-(zdecyduję rano.na wynik bety i tak muszę czekać bo u nas robią te badania w nocy.
sony robię u siebie w szpitalu, bez sensu tłuc się do gyn.Zarodki ładne 3dniowe, 8A i 6 A,ale gwarancji za nie zero...nie wiem jeszcze,czy zrobię sikańca, czy nie :-(zdecyduję rano.na wynik bety i tak muszę czekać bo u nas robią te badania w nocy.
martka273
sonySońta robili jakieś badania genetyczne, czy na oko?dlaczego jednym podają 2 dniowea innym 3?mi też mówiła,że piękne...
martka273
sonydoczytałam, że miałaś bad gen. i masz większą dawkę kwasu foliowego, a jak do tego doszło?to jest jakiś zespół czy co?jakieś objawy z tym związane?panikuję:-(
A bete robię w bielsku, w wojewódzkim.
A bete robię w bielsku, w wojewódzkim.
Ostatnia edycja:
Martka sama nie wiem, ja miałam robione IMSI. Może źle napisałam, chodziło że nie stwierdzono fragmenatcji komórek. Mój chłop miał robione kariotypy i badanie fragmentacji DNA plemników i wyszło że ma troszkę ponad normę. A czemu ja miałam robione 2 dniowe,a ty 3 dniowe nie mam pojęcia. Wcześniej myślałam, że wszystkim robią 2 dniowe.
Mam zwiększoną dawkę kwasu bo robiłam badania genetyczne na trombifilię i tam wyszło mi to.
Mam zwiększoną dawkę kwasu bo robiłam badania genetyczne na trombifilię i tam wyszło mi to.
Ostatnia edycja:
No a wyszło to tak.
Miałam 5 IUI z tego pierwsza zakończyła się wynikiem bety 17,44 która rosła ale mniej niż o 66% i doszło do poronienia. Lekarz stwierdził ciążę biochemiczną. Potem w trakcie @ miałam skrzepy krwi, co mnie zaniepokoiło. 3 iui też był wynik 13,44 ae w terminie dostałam @. Dr kazał zrobić badania na trombofilię i tam mi to wyszło. Biorę acard 75n i kwas foliowy 15mg. Po transferze też Fraxiparinę. Mówił też o badaniu kariotypów, a że chciałam to na nfz załatwić to musiałam iść na wizytę do poradni genetycznej.
Miałam 5 IUI z tego pierwsza zakończyła się wynikiem bety 17,44 która rosła ale mniej niż o 66% i doszło do poronienia. Lekarz stwierdził ciążę biochemiczną. Potem w trakcie @ miałam skrzepy krwi, co mnie zaniepokoiło. 3 iui też był wynik 13,44 ae w terminie dostałam @. Dr kazał zrobić badania na trombofilię i tam mi to wyszło. Biorę acard 75n i kwas foliowy 15mg. Po transferze też Fraxiparinę. Mówił też o badaniu kariotypów, a że chciałam to na nfz załatwić to musiałam iść na wizytę do poradni genetycznej.
reklama
martka273
sony a jak wpadli na to, że masz tą trombofilię?to ma związek z endometriozą?nigdy nie robiłam badań genetycznych, w gyn też mi nikt nic nie sugerował...a ja myślałam,że wszystkim podają zarodki 3 dniowe:-)
Podziel się: