Dziewczyny mam pytanie..zapodalam sobie na wieczor Cetrotide i 2 x Gonapeptyl. Miała ktoras z was taki zestaw przed punkcja?? Jak sie czułyscie w dzień przed punkcja? Bo ja fatalnie...brzuch wzdety..co zjem to mam zgage ...i ciezej mi sie dycha...lekarz mówi ze to normalne...a co gorsza mam poczucie jakby mnie jakies przeziebienie bralo a jak będę miała gorączke to chyba nie zrobią mi punkcji...no masakra jakaś....nawet nie wiem czy moge wziasc jakies leki na przeziębienie
reklama
Ananasowa93
Fanka BB :)
Możesz wziąć paracetamol. Nie martw się punkcję ci zrobią na sto procent nawet jak będziesz chora. Ja tak miałam i pani doktor powiedziała ze przecież nie mogliby zostawić mnie z pękającymi 21 pęcherzykami bo bym umarła także spokojnie wszystko będzie dobrze.Dziewczyny mam pytanie..zapodalam sobie na wieczor Cetrotide i 2 x Gonapeptyl. Miała ktoras z was taki zestaw przed punkcja?? Jak sie czułyscie w dzień przed punkcja? Bo ja fatalnie...brzuch wzdety..co zjem to mam zgage ...i ciezej mi sie dycha...lekarz mówi ze to normalne...a co gorsza mam poczucie jakby mnie jakies przeziebienie bralo a jak będę miała gorączke to chyba nie zrobią mi punkcji...no masakra jakaś....nawet nie wiem czy moge wziasc jakies leki na przeziębienie
Ananasowa93
A tak odnośnie stymulacji mam może troszkę głupie pytanie ale mysle o tym od kilku dni. Czytam jakie macie dolegliwości podczas stymulacji a ja czułam się bardzo dobrze. Nie miałam wahań nastroju, z fizycznych dolegliwości to czułam już od 3 dnia stymulacji ze jajniki pracują i pod koniec przy siadaniu czułam dyskomfort. Czy to znak ze stymulacja była słaba ? Tzn prcherzykow było dużo ale większość była pusta wiec tak się zastanawiam czy można było inaczej poprowadzić stymulację
Miałam dokładnie taki sam zestaw ja się czułam już kilka dni przed punkcja źle. Miałam brzuch jakbym miała wybuchnąć. Treść żołądkowa jakby mi się cofała. Nie miałam apetytu. Oddychało mi się ciężko, nie mogłam nabrać do końca powietrza. Dzień przed to chodzenie mi nawet sprawiało ból. Mam nadzieję, że przeziębienie jednak odpuściDziewczyny mam pytanie..zapodalam sobie na wieczor Cetrotide i 2 x Gonapeptyl. Miała ktoras z was taki zestaw przed punkcja?? Jak sie czułyscie w dzień przed punkcja? Bo ja fatalnie...brzuch wzdety..co zjem to mam zgage ...i ciezej mi sie dycha...lekarz mówi ze to normalne...a co gorsza mam poczucie jakby mnie jakies przeziebienie bralo a jak będę miała gorączke to chyba nie zrobią mi punkcji...no masakra jakaś....nawet nie wiem czy moge wziasc jakies leki na przeziębienie
Tasza
Nie wiem na ile zdjęcia to oddają ale w ogrodzie staram się żeby było naturalnie. Jest krzywo, z chwastami, raczej nie nawożone. Ale obszar robi wrażenie fakt[emoji16]
No a z krówkami we Francji macie fajniej. U nas nie ma w ogóle pastwisk, więc siedzą pod wiatami cały rok.
Identycznie jak u mnie. A jutro ide do pracy. Mam nadzieje ze wytrzymam. Byle do piatku ....Miałam dokładnie taki sam zestaw ja się czułam już kilka dni przed punkcja źle. Miałam brzuch jakbym miała wybuchnąć. Treść żołądkowa jakby mi się cofała. Nie miałam apetytu. Oddychało mi się ciężko, nie mogłam nabrać do końca powietrza. Dzień przed to chodzenie mi nawet sprawiało ból. Mam nadzieję, że przeziębienie jednak odpuści
Właśnie to ze jest tak naturalnie, jest super. Ja się wychowałam w mieście, ale rodzice maja dom na wsi, teraz zajmuje się tym moj brat, ma dużo sadow owocowych, pszczoły i wiesz, jak ja tam jadę to mogę zrywać jabłka, wiśnie, plewić chwasty całymi dniami, brakuje mi tego, przynajmniej bratowa odpoczywa . Czekam aż się przeprowadzimy i będę miała chociaż duży balkon to pogrzebie w doniczkach.Nie wiem na ile zdjęcia to oddają ale w ogrodzie staram się żeby było naturalnie. Jest krzywo, z chwastami, raczej nie nawożone. Ale obszar robi wrażenie fakt[emoji16]
No a z krówkami we Francji macie fajniej. U nas nie ma w ogóle pastwisk, więc siedzą pod wiatami cały rok.
We Francji to fakt, krówki są piękne, szczególnie w Normandii, miałam gdzieś fotę z krówkami, ale nie mogę znaleźć...
Artemida90
Wrocilismy [emoji6] Ale bylo fajnie i ile znajjomych jeszcze o tek godzinie spotkalam [emoji6] Tak mi sie humor poprawil ze oczywiscie na caly Sedal bylo mnie slychac [emoji6] Nie bylo zle udalo sie kupic 4 wielkie torby [emoji6] Dostalam i makarony i make i papiery [emoji6] Kupilam tez kostki i plyny do prania po drodzestwierdzilam ze jutro zrobie golabki [emoji4] Dziewczyny jakos zgubilam apetyt na serio nie za bardzo chce mi sie jesc od dwoch dni, poprzednim razem jadlam normalnie i nie narzekalam na apetyt...
Ja robię faszerowanego śliwka. Nacinam długim nożem przez środek - wkładam suszone śliwki - dopycham łyżka, wiąże sznurkiem i do pieca - mój mąż kocha ten schab bo jest soczysty a śliwki robią się tak kremowe ze można rozsmarować na chlebie
Oczywiście odpowiedz miała isc do @Linaaa ale już o tej godzinie nie ogarniam tego co klikam. Idę w kimono
U mnie było czuć ruchy ok 19 TC, także myślę że juz może coś powoli u Ciebie bąbelkować16+4 ☺
reklama
Hej dziewczynki.
Byłam wczoraj w klinice tam kosmos w miarę możliwości zalecają wizyty telefoniczne i kontskt emial. W następnym tygodniu prawdopodobnie skrócony czas pracy. Na receptywność w następnym tygodniu mnie umowili 17 i 19.03 ale uprzedzili że wszystko może ulec zmianie. Niewiadomo jak się sytuacja rozwinie. Bazylia a badałaś białko c i s. Obniżone jwst wskazaniem do stosowania heparyny przy transferach.
Dziewczynki dzieje się zobaczymy co będzie dalej. Uważajcie na siebie .
Byłam wczoraj w klinice tam kosmos w miarę możliwości zalecają wizyty telefoniczne i kontskt emial. W następnym tygodniu prawdopodobnie skrócony czas pracy. Na receptywność w następnym tygodniu mnie umowili 17 i 19.03 ale uprzedzili że wszystko może ulec zmianie. Niewiadomo jak się sytuacja rozwinie. Bazylia a badałaś białko c i s. Obniżone jwst wskazaniem do stosowania heparyny przy transferach.
Dziewczynki dzieje się zobaczymy co będzie dalej. Uważajcie na siebie .
Ostatnia edycja:
Podziel się: