reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Netiaskitchen wiesz ze ten zespol antykardiolipinowy mi spadl z 12,5 na 2!!!!! tak sie wkurzylam bo mialam nadzieje ze bede to leczyc. A ra...wan mi napisal ze gratuluje ze dawno takiego ladnego wyniku nie widzial. Po czym ja napisalam ze zaluje bo chcialam miec te zespol to mi napisal zebym przestala kombinowac ze to grozna choroba ;)
Ma rację. Lepiej, że jesteś zdrowa😊Niech to będzie dobry znak 😉

Dawkowo wydaje mi się więcej bo besins ma 100mg ale przy naturalnym powedizal że nie przesadza się z progesteronem
Besins występuje w dwóch dawkach 100mg i 200mg, zależy jakie przepisał Ci lekarz. A zażywasz go doustnie czy dopochwowo? Jak doustnie to zmień na dopochwowo duzo lepiej się wchłania i lepsze wartości się uzyskuje.

Wlasnie dzwonila tesciowa i jada na zakupy!!!! Uprosilam Łukasza i tez jade ;) Moja tesciowa chce nawet drozdze kupic ;) No ale jak byla u nas w takim mniejszym sklepie to podobno jest juz problem z maka ... Dobra jade kupie se cos ;)
Powodzenia. Zaplanowałam na dziś zakupy bo ostatnie takie większe robiłam w piątek to mi się pokonczylo. Mój Kaufland był pełen!!! Miał być jutro makaron z pesto ale niestety makaronu dla mnie zabrakło a z rosolowym to tak słabo. Kurczaka też nie dostałam za to wiedziona tłumem kupiłam kilo schabu którego zazwyczaj nie kupuje 😉😉 co się robi ze schabu? Oprócz kotletow of course.

Echhh, szkoda gadać. Jeśli wirus w kwietniu odpuści to też w maju podejdę...
A jeśli nie, to już w ogóle się załamię.
Nie chcę całe wakacje siedzieć w domu i się ukrywać przed słońcem [emoji22]
[/QUOTE
Wiem co myślisz a dodatkowo przyszły mi wyniki ANA okazało się ze są dodatnie na jeden plus do tej pory były ujemne!!! Nie mam pojecia co to może oznaczać jeśli chodzi o leczenie - ale mówił na spotkaniu ze jak dodatnie to silniejsza immunosupresja - no rzesz ...... napisałam do niego maila i co inf zwrotny czas oczekiwania na odp ok 3 tyg lub więcej ????? Mam nadzieje ze tak jak i do Ciebie odezwie się ciuteczke wcześniej 😷 przez tego wirusa

Niedawno wróciłam. Wpadlam na chwilę do Lidla ale kolejki do kas jakby szła apokalipsa, wiec wyszłam od razu. Jutro i w piatek pracuję z domu. Mlody jeszcze idzie do żłobka. Potem nie wiem co w pon i wt. W środę idę do nowego ginekologa, ktory jak się wszystko uda bylby moim prowadzącym. No i jak się wszystko uda to może da mi L4.
No oby szybko bo za malo cie tu ostatnio ;)

Powodzenia. Zaplanowałam na dziś zakupy bo ostatnie takie większe robiłam w piątek to mi się pokonczylo. Mój Kaufland był pełen!!! Miał być jutro makaron z pesto ale niestety makaronu dla mnie zabrakło a z rosolowym to tak słabo. Kurczaka też nie dostałam za to wiedziona tłumem kupiłam kilo schabu którego zazwyczaj nie kupuje 😉😉 co się robi ze schabu? Oprócz kotletow of course.
Wrocilismy ;) Ale bylo fajnie i ile znajjomych jeszcze o tek godzinie spotkalam ;) Tak mi sie humor poprawil ze oczywiscie na caly Sedal bylo mnie slychac ;) Nie bylo zle udalo sie kupic 4 wielkie torby ;) Dostalam i makarony i make i papiery ;) Kupilam tez kostki i plyny do prania po drodzestwierdzilam ze jutro zrobie golabki :) Dziewczyny jakos zgubilam apetyt na serio nie za bardzo chce mi sie jesc od dwoch dni, poprzednim razem jadlam normalnie i nie narzekalam na apetyt...

reklama
Do góry