reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przepraszam, zapomniałam o twojej histeroskopi [emoji853]. Nie wiem kochanie co ci doradzić i jak pocieszyć [emoji853]. Musisz z lekarzem to zawczasu obgadać. Ja na razie jestem wypompowana. Moja siostra jutro rodzi, w sobotę na roczek jadę... No kur...wa nie mam dziś na to siły
Przytulam Cię z całych sił [emoji8]

No właśnie ../ w żądnym [emoji15]od 3 miesięcy jestem wprowadzona w stan menopauzy i nie mam cykli . Lekarz nie chciał mi zrobić AMH bo może być mocno zaniżony teraz . Wiec zastanawiam się czy jest sens robić badania typu prolaktyna itd
Nir mam pojęcia jak ten stan wpływa na poszczególne hormony. Lekarz na pewno to zinterpretuje ale pozostaje chyba zrobić wszystko poza płciowymi???

reklama
Do góry