reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Też będziesz miała immunopresję? Aduś mi pisała że Paśnik zawiesił także szczepienia limfocytami... Oby to wszystko szybko przeszło.
Moja lekarka mi napisała że mam od niej kategoryczny zakaz rozpoczynania leczenia i mam słuchać Paśnika [emoji22]
Nie mam, ja dopiero jestem w trakcie poszukiwań przyczyny, pokładam nadzieje w histero, ze coś mi znajda, wiem głupie to...
mnie ogólnie to przeraża, bo we Francji jest bardzo dużo przypadków zachorowań, a najgorsze ma przyjść, nie wiem sama czy zaczynać stymulację, co robić, bo ja w pracy mam ciagle kontakt z ludźmi, a Ty naprawdę słuchaj. Lepiej poczekać, trudno...

reklama
Nie mam, ja dopiero jestem w trakcie poszukiwań przyczyny, pokładam nadzieje w histero, ze coś mi znajda, wiem głupie to...
mnie ogólnie to przeraża, bo we Francji jest bardzo dużo przypadków zachorowań, a najgorsze ma przyjść, nie wiem sama czy zaczynać stymulację, co robić, bo ja w pracy mam ciagle kontakt z ludźmi,
Przepraszam, zapomniałam o twojej histeroskopi [emoji853]. Nie wiem kochanie co ci doradzić i jak pocieszyć [emoji853]. Musisz z lekarzem to zawczasu obgadać. Ja na razie jestem wypompowana. Moja siostra jutro rodzi, w sobotę na roczek jadę... No kur...wa nie mam dziś na to siły

Echhh, szkoda gadać. Jeśli wirus w kwietniu odpuści to też w maju podejdę...
A jeśli nie, to już w ogóle się załamię.
Nie chcę całe wakacje siedzieć w domu i się ukrywać przed słońcem [emoji22]
Dziewczyny nie mamy wpływu na pewne rzeczy... co nie zmienia faktu , ze mamy prawo być wkur... jestem właśnie na lotnisku i lecimy na 2 tyg do Polski . I powiem Wam , ze zaczynaja mnie dręczyć myśli, ze co jeśli nie będziemy mogli wrócić na początku kwietnia so Holandii przez to gow.... nawet nie chce o tym myśleć ... urlop i tak już będzie do d... nawet do kina nie pójdziemy, czy do muzeum we Wro 😡😡😡zaraz zamkną pewnie galerie i restauracje .. cóż będziemy 2 tyg grać z mama w monopoly 😫🤪

Zrobiłam test. Negatywny oczywiście. Beta w piątek to raczej formalność..

Nie panikuj! U mnie super czuły tekst który miał pokazywać ciążę 6 dni przed innymi testami przy becie 94 z porannego moczu miał tak bladziutką kreskę, że ledwo w białym świetle ją było widać. Tylko beta a krwi prawdę Ci powie na tym etapie. Który to dpt?

Tak się tutaj wyciągamy z tych dołów razem 😂 mi tez już lepiej. Wiesz ze bym chciała żeby mi coś znaleźli przy tej histeroskopii? Jakiego polipa czy coś.... 🤔 Chyba mnie już powaliło🙈, co nie? ale miałabym jakiś promyk nadzieji ze to dlatego właśnie się nie udała pierwsza procedura, a jak nic nie znajda to będę w d....!
Mam jeszcze sporo badań z krwi zrobić, może zrobię tez w piątek.
Koleżankę mam kochana, to taka moja jak Twoja cycata 🤣, ale dziewczyna ma poczucie taktu i naprawdę stara się żeby nie urazić 🙂
Ty masz doły tez po hormonach, bo one takie spustoszenie robią w organizmie.
Ja przy pierwszej stymulacji coś kilka dni przed punkcja dostałam takiego wkurwa na męża, byliśmy w lesie na grzybach i przez niego wlazlam w jerzyny, bo mnie wolał 😛 a przecież w czym był winny? Mogłam patrzeć gdzie leżę. I tak mnie zagotowało, ze poszłam do auta i odojechałam, zostawiłam go w tym lesie. Ale po 10 min wróciłam, bo miałam ochotę na sos grzybowy, a koszyk tez mu zostawiłam 😉😛
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 uwielbiam cie ale tez i wierze ze tak zrobilas ja bym byla w stanie to samo zrobic ;)

reklama
7dpt. Transfer w 5 dniu ale zarodek opozniony, dopiero kompaktujacy
Nie panikuj! U mnie super czuły tekst który miał pokazywać ciążę 6 dni przed innymi testami przy becie 94 z porannego moczu miał tak bladziutką kreskę, że ledwo w białym świetle ją było widać. Tylko beta a krwi prawdę Ci powie na tym etapie. Który to dpt?

Do góry