Będziesz miała i twój świat rywali się do góry nogami nie ma innej opcjiJejjjkuuu jak czytam takie komentarze to az mnie wszystko boli... Tak bardzo chce tego dziecka i tak bardzo sie boje ze nie bede go miala ;( To naprawde boli...
reklama
Ja chciałam żeby mi napisał że panikuję [emoji24]. Jestem załamana [emoji24]. Nie wiem co robić, jestem w czarnej dupie. Te in vitro pierdoli mi całe życie [emoji24]. No kur...waaaaaa[emoji24][emoji24][emoji24]. Przesunę o miesiąc i pół wakacji będę w domu siedziała bo trzeba na słońce uważać[emoji24]
Waleczna36
Fanka BB :)
Właśnie 7dpt wypada w sobotę, tak nie w oko. Bo u nas zamknięte wszystko. Więc albo w piątek albo poniedziałki będę musiała.Kiedy chcesz zrobic bete?
Waleczna36
Trzymam kciuki będzie dovrze. Ja wcześniejsze transfery to codziennie nospy a teraz nic. Teraz się obudziłam to okropnie mnie tylko ciągną plecy tzn dolny odcinek. Zobaczymy nie ma co. Ale sam ból nic, może to za wcześnie jeszcze.Mnie tak samo ,dzisiaj u mnie 6 doba a od wczoraj ból brzucha jak na okres czuje ,że duu... a będzie .Na dzisiaj wykupiłam badanie HCG i prog, po pracy jadę i jutro będzie wiadomo .Ale marnie to widzę ,ostatnio miałam duże bóle ,że aż nospe musiałam brać a teraz w dniu gdzie powinien się był implantować to gdzieś tam tylko może lekko zakulo i nic poza tym .Także już mam zryty humor
Liliana87
Liliana87
Bo oni sami nie wiedzą jak się to wszystko rozwinie. A pewnie zachowawczo odpisał. Może skonsultuj jeszcze z lekarzem ze swojej kliniki?Ja chciałam żeby mi napisał że panikuję [emoji24]. Jestem załamana [emoji24]. Nie wiem co robić, jestem w czarnej dupie. Te in vitro pierdoli mi całe życie [emoji24]. No kur...waaaaaa[emoji24][emoji24][emoji24]. Przesunę o miesiąc i pół wakacji będę w domu siedziała bo trzeba na słońce uważać[emoji24]
motylek24
Nie wolno nadużywać tego środka. Jest tylko na odkażanie ran czy skóry przed zastrzykiem. Myć w tym dłonie to szaleństwo. Środek ten zawiera substancje potencjalnie niebezpieczne. Poczytajcie.On uwaza ze octenispet odkaza. stsuje sie go na rany a ja stosuje do zastrzykow wiec to chyba ma jakis sens... Nie bede sie juz go czepiac tylko zrobie jak mowi, maseczke schowam do torebki , bo mi sie nie chce juz z nim dyskutowac
Chyba tak zrobię [emoji22]. Niby pisałam że jestem w stanie zrezygnować z leczenia ale jak do to doszło to jestem załamana i tak naprawdę tego nie chcę [emoji853].Bo oni sami nie wiedzą jak się to wszystko rozwinie. A pewnie zachowawczo odpisał. Może skonsultuj jeszcze z lekarzem ze swojej kliniki?
Kur... dlaczego mi nie napisał że jestem pierdo...lnięta[emoji24]
Powodzenia kochana BTW zacne rajtkiJa tez dziś proszę o kciuki. Tak jak dzis jeszcze się nie balam. Nie śpię od 2..
Jestem juz w pociągu.. Zobacz załącznik 1090074
reklama
bazylia128
@Liliana87 to ja ide dzisiaj za twoim przykladem. Sukienka chyba taka sama tylko innego koloru
I moja alusia siusia chciala sie z Wami przywitac
I moja alusia siusia chciala sie z Wami przywitac
Załączniki
Podziel się: