reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja chciałam żeby mi napisał że panikuję [emoji24]. Jestem załamana [emoji24]. Nie wiem co robić, jestem w czarnej dupie. Te in vitro pierdoli mi całe życie [emoji24]. No kur...waaaaaa[emoji24][emoji24][emoji24]. Przesunę o miesiąc i pół wakacji będę w domu siedziała bo trzeba na słońce uważać[emoji24]

Mnie tak samo ,dzisiaj u mnie 6 doba a od wczoraj ból brzucha jak na okres 😬😬😬czuje ,że duu... a będzie .Na dzisiaj wykupiłam badanie HCG i prog, po pracy jadę i jutro będzie wiadomo .Ale marnie to widzę ,ostatnio miałam duże bóle ,że aż nospe musiałam brać a teraz w dniu gdzie powinien się był implantować to gdzieś tam tylko może lekko zakulo i nic poza tym .Także już mam zryty humor 😟😟
Trzymam kciuki będzie dovrze. Ja wcześniejsze transfery to codziennie nospy a teraz nic. Teraz się obudziłam to okropnie mnie tylko ciągną plecy tzn dolny odcinek. Zobaczymy nie ma co. Ale sam ból nic, może to za wcześnie jeszcze.

Ja chciałam żeby mi napisał że panikuję [emoji24]. Jestem załamana [emoji24]. Nie wiem co robić, jestem w czarnej dupie. Te in vitro pierdoli mi całe życie [emoji24]. No kur...waaaaaa[emoji24][emoji24][emoji24]. Przesunę o miesiąc i pół wakacji będę w domu siedziała bo trzeba na słońce uważać[emoji24]
Bo oni sami nie wiedzą jak się to wszystko rozwinie. A pewnie zachowawczo odpisał. Może skonsultuj jeszcze z lekarzem ze swojej kliniki?

On uwaza ze octenispet odkaza. stsuje sie go na rany a ja stosuje do zastrzykow wiec to chyba ma jakis sens... Nie bede sie juz go czepiac tylko zrobie jak mowi, maseczke schowam do torebki ;), bo mi sie nie chce juz z nim dyskutowac ;)
Nie wolno nadużywać tego środka. Jest tylko na odkażanie ran czy skóry przed zastrzykiem. Myć w tym dłonie to szaleństwo. Środek ten zawiera substancje potencjalnie niebezpieczne. Poczytajcie.

Bo oni sami nie wiedzą jak się to wszystko rozwinie. A pewnie zachowawczo odpisał. Może skonsultuj jeszcze z lekarzem ze swojej kliniki?
Chyba tak zrobię [emoji22]. Niby pisałam że jestem w stanie zrezygnować z leczenia ale jak do to doszło to jestem załamana i tak naprawdę tego nie chcę [emoji853].
Kur... dlaczego mi nie napisał że jestem pierdo...lnięta[emoji24]

reklama
@Liliana87 to ja ide dzisiaj za twoim przykladem. Sukienka chyba taka sama tylko innego koloru ;)
I moja alusia siusia chciala sie z Wami przywitac 😍😍😍😍😍

Załączniki

• 20200311_084615.jpg
    20200311_084615.jpg
    784,8 KB · Wyświetleń: 78
  • 20200311_084556.jpg
    20200311_084556.jpg
    789,9 KB · Wyświetleń: 76
Do góry