reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiecie z tym instynktem tak jest. Jedna moja bratowa mówi że kończy karierę ma dwie dziewczynki i ost pozbywala się rzeczy sterylizatorow itp z ulgą.Druga sztuk tyle samo 2 poronienia strach ale mówi że wie jak jak urodze to ona też będzie chciała że czuje czasami taki smuteczek że ta młodsza córcia jej tak szybko urosła.
Dziś w nocy synek strasznie kaszlal spał z nami bo co chwila poplakiwal.Tulac go przed chwilą myślę jak ja to kocham ale dzieci to jest tak ogromna odpowiedzialność.I prawda jest że wydając dziecko na świat wszystko się zmienia i nic już nie będzie takie same.
Jejjjkuuu jak czytam takie komentarze to az mnie wszystko boli... Tak bardzo chce tego dziecka i tak bardzo sie boje ze nie bede go miala ;( To naprawde boli...

reklama
Jakby w pociągu takie jasne pokrowce byly to syf gwarantowany ;)
Pociąg elegancki, czysty i cieplutki. Wygodniej niz w aucie. Ale kurde pogoda paskudna ;( ciągle pada ;(
Ja bardzo lubie pociagami jezdzic - od dziecka ;) Widze ze rajstopki zalozylas 😍 Ja zawsze ubieram ponczochy bo nie lubie w rajstopach do lekarza, za duzo wtedy ubierania :laugh2: Spodnica swietna - lubie takie ;)

Maseczki chronią podobno tylko przez 6 minut. Oscenisetp na ręce?? Ale nie dziwię się,że się martwi. Marek wczoraj uruchomił znajomości i załatwił mi w pociągu osobne przedziały. Kazal sie zgłosic do kierownika pociągu. Chyba oszalał. Tak mu nawrzucalam. Potrafię sobie poradzić i nie będę się nikomu po znajomości upominać. Nie popadajmy w paranoję.
On uwaza ze octenispet odkaza. stsuje sie go na rany a ja stosuje do zastrzykow wiec to chyba ma jakis sens... Nie bede sie juz go czepiac tylko zrobie jak mowi, maseczke schowam do torebki ;), bo mi sie nie chce juz z nim dyskutowac ;)

Ja bardzo lubie pociagami jezdzic - od dziecka ;) Widze ze rajstopki zalozylas [emoji7] Ja zawsze ubieram ponczochy bo nie lubie w rajstopach do lekarza, za duzo wtedy ubierania :laugh2: Spodnica swietna - lubie takie ;)
Założyłam rajstopki a w torbie mam skarpetki z kotem jak te dziady zdjemę.
A to sukienka;) z golfem;)
1583911818666.jpeg

reklama
Do góry