reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Teguila ja normalnie korzystałam póki mogłam z sex-u bo teraz mam celibat, już prawie 2 m-ce :-(Pamiętaj również, że nasienie nie powinno być starsze niż 3,4 dni, bo wtedy jest gorszej jakości. Ja miałam punkcję w piątek i lekarz kazał ostatnie bzyku, bzyku we wtorek. Pęcherzykom nic nie będzie :-)

reklama
madzialenak jak nam sie uda zajść w ciążę to nawet całe 9 miesięcy mogę żyć w celibacie poświęcę się dla tego maleństwa ale teraz to może masz rację by korzystać na zapas :-)

Ja miałam tylko 7 pęcherzyków, a brzuch wzdęty jakby ich było ze 30. Kilka razy chciałam ale mój też się bał o moje pęcherzyki i tak mam celibat od @ aż do teraz. Jakoś da się żyć;-) Jak ci lekarz nie zabronił, a ty masz ochotę to czemu nie. Korzystaj jak masz ochotę i możesz.

ja tez mam duży brzuch i smiejemy się że nam juz nic nie potrzeba bo wyglądam jakbym juz w ciąży była :-)aż strach pomyśleć jak za kilka dni będę wyglądać..ja mam ok 15...:-)

tequila ja też wytrzymam 9 m-cy jak trzeba będzie, tyle lat czekałam, że zrobię wszystko dla maluszka. Zresztą teraz się boję i mąż też, że zrobimy krzywdę maluchowi i jeszcze poronię więc nawet o sex-ie nie myślimy.

Sony lekarz co prawda nie zabronił ale tez nie zachecał więc sama nie wiem muszę go jutro zapytać dla pewności a do jutra jakoś damy radę :-D

madzialenak ale nasze życie jest pełne strachu no nie...najpierw sie boimy o pęcherzyki,potem o powodzenie zabiegu a na samym końcu o dzidziusia..mam nadzieję że te nasze dni pełne lęku zamienią się juz na zawsze w dni pełne szczęścia!

sony , tequila brzuszki Wam niedługo zejdą :-), ale tylko na chwilę, bo od 4 m-ca znowu wyjdą i będą coraz większe :-). Ja od punkcji ważę już o 4,5 kg mniej, pewnie mi zeszło bo jem mniej i zdrowo. U mnie dopiero 9 tc i na razie brzuszka nie mam, ale po poniedziałkowym usg chcę sobie już jakieś spodnie kupić, aby nie obudzić się jak już swoich obecnych nie dopnę.

reklama
madzialenak nie mogę się już doczekać kiedy będę na twoim etapie i będę mogła robić zakupy dla siebie i maleństwa albo maleństw... tera póki co muszę się do apteki wybrać po jakieś ładne plasterki najlepiej różowe i niebieskie by pewność była że parka będzie :-D

Do góry