reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny :) ja jestem teraz na wyjeździe w górach więc mam słaby dostęp do internetu, co z drugiej strony jest fajnym rozwiązaniem, bo nie czytam i się nie nakręcam. Od soboty myśle bardzo pozytywnie, rozmawiam z brzuszkiem i mam nadzieje, ze to pomoże i dzieciaczek zostanie u mnie w brzuszkiem. Moze to glupie, ale czuje sie jakos specjalnie, inaczej :) ony to byl dobry znak. Jutro jadę na bete, ale nie wiem kiedy będę miała wynik, bo jeszcze tu nigdy nie robiłam badań. Zreszta nawet nie wiem za bardzo gdzie tu w pobliżu jest laboratorium, ale to się już mąż tym zajmie :)

Zaraz nadrobie zaległości, ale już teraz trzymam kciuki za stymulacje, punkcie, transfery i testy :)

reklama
Dzien dobry!

Mikimo - dziekuje, brzuch pobolewa, glownie lewa strona (ta bardziej pokluta) - nawet lewej nogi nie moge zgiac kiedy sie do niej nachylam, bo kluje mocno. W nocy mnie brzuch bardziej pobolewal, ale to nie byly skurcze okresowe tylko taki ciagniecie, wiec usmiecham sie do tego ciganiecia, brzuch glaszcze i zasypiam znowu.
&&&& za bete!

A jak Wy liczycie ten cykl i termin okres, ktory i tak nie nadejdzie? od punkcji jako od dnia owulacji?

Domat - &&&& - dzisiaj tranfer czy jutro?
Oskaa - za punkcje &&&&
BabyGift - dziekujemy za zyczenia, ale nie przywolujmy tych ktorzy nas odsadzaja ...., bo to tylko dla nich wstyd i powinno sie spuscic na to zaslone milczenia.

milego dnia mamuski!

Wanda_dd - liczy się, że w zasadzie jesteś już w ciąży w 2 tygodniu do terminu punkcji, ale potem dalej. IVF.ca Pregnancy Due Date and Fetal Development Calculator | IVF.ca Tutaj sobie możesz sprawdzić co i jak.

Kinga - dziekuje! Bardzo mila ta strona, bo zaczyna od gratulcji, ze sie jest w ciazy - hi hi hi!
Sony - mi tez, ale ja zrobie jak kazali w klinice czyli 6 lutego - poza tym to urodziny mojej Babci

tylko ciagle sie zastanawiam, czy dwa tygodnie po punkcji bede juz po terminie @ - bo oni tam napisali ze punkcja=owulacja, czyli dobrze kombinuje, prawda?

Właśnie dzwonilam do laboratorium i tutaj na wyniki czeka się 2 dni :/ masakra jakaś. Będę musiała pojechać jakieś 40 km żeby wynik mi zrobili na ten sam dzien, ale to i tak jest lepsze rozwiazanie niż czekać te 2 dni dłużej...

mam pytanie nie wiem może trochę głupie ale czy Wy podczas stymulacji uprawiałyście normalnie sex? ja jakoś się boję o te moje pechole i wzbraniam się jak mogę:-)jutro mam dopiero wizytę więc muszę dziś zapytać moich doświadczonych staraczek i przyszłych mamusiek:-D

reklama
Do góry