reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A badałaś estradiol dzisiaj?
Nie. Mowil ze wynik bedzie zaklamany? Dlaczego? Nie kumam tego? Dostalam badania na sobote jakies chlorki inne chyba potrzebne do narkozy. Nie wiem czy nie pojade sama do lalolatorium i nie zbadam. Nulka aty na samym poczatku ile mialas pecherzykow? Bo tobie tez cos pozniej bardzo wystrzelilo chyba co ? Jemu sie wszystko podobalo ale ja nie wiem czy nie chcialabym miec ich jednak duzo? Juz mi znowu odwala 😡

reklama
@fredka84 😭😭😭😭😭😭 no i rycze sobie 😭😭😭😭😭 sama nie wiem czego chce. Nie chcialam isc na zwolnienie 😭😭😭😭😭😭😭😭 Co ja teraz w domu bede robic, co ? A do teo jescze chyba pierwszy raz w zyciu mialam jakies zatwardzenie 😢😤😡 Czy to od lekow ? Jak ja mam sie osczedzac jak ja nie umiem ;(

Oj Ziółko Ziółko. Już ja Ci gwarantuje, że się nauczysz oszczędzać. Ja też zawsze w biegu i wszędzie mi pełno i mi wszyscy mówili, że przyjdzie dzień że zwolnie. A ja że ich pogięło, ja nie umiem. I co? I jedna umiem. Teraz jest czas na myślenie o Twoich jajkach więc dasz radę, bo to Twoje przyszłe dzieci! Możesz poczytać książkę, zrobić porządek w jakiejś szafie z antykami, upiec ciacho jakieś wypasione i zaraz się lepiej poczujesz! To tylko kilka dni, więc halo, jak już się wyryczysz to popraw koronę i dawaj uśmiech od 7 do 7 ! Ty nie dasz rady? No, Bazylko droga, my tu wszystkie na Ciebie liczymy 💪💪💪😁

Nie. Mowil ze wynik bedzie zaklamany? Dlaczego? Nie kumam tego? Dostalam badania na sobote jakies chlorki inne chyba potrzebne do narkozy. Nie wiem czy nie pojade sama do lalolatorium i nie zbadam. Nulka aty na samym poczatku ile mialas pecherzykow? Bo tobie tez cos pozniej bardzo wystrzelilo chyba co ? Jemu sie wszystko podobalo ale ja nie wiem czy nie chcialabym miec ich jednak duzo? Juz mi znowu odwala 😡
Na poczatku miałam dużo pęcherzyków ale malutkich tak 4-6mm.I estadiol jakoś poniżej 100.Potem jak wreszcie pęcherzyki zaczęły rosnąć to był 900 na 5 dni przed punkcją ,potem juz 3100 na 2 dni przed punkcją.

Ja też dzisiaj mam ważny dzień. Właśnie czekam na wizytę kwalifikacyjna przed transferem. Co prawda @przyszla cztery dni za szybko i mi cały plan rozwaliła. Teraz muszę w pracy wszystko od nowa ułożyć, bo oczywiście nikt nie wie, ale no cóż życie... Miłego dzionka i trzymajcie za mnie kciuki żeby już reszta poszła zgodnie z planem 😊

Na poczatku miałam dużo pęcherzyków ale malutkich tak 4-6mm.I estadiol jakoś poniżej 100.Potem jak wreszcie pęcherzyki zaczęły rosnąć to był 900 na 5 dni przed punkcją ,potem juz 3100 na 2 dni przed punkcją.
Jade jutro zbadac esriadol ;) A ty juz w klinice? Czemu mam mniej pecherzykow niz poprzednio? W ogole jest wszystko innaczej...Czekam na twoje wyniki ;)

Oj Ziółko Ziółko. Już ja Ci gwarantuje, że się nauczysz oszczędzać. Ja też zawsze w biegu i wszędzie mi pełno i mi wszyscy mówili, że przyjdzie dzień że zwolnie. A ja że ich pogięło, ja nie umiem. I co? I jedna umiem. Teraz jest czas na myślenie o Twoich jajkach więc dasz radę, bo to Twoje przyszłe dzieci! Możesz poczytać książkę, zrobić porządek w jakiejś szafie z antykami, upiec ciacho jakieś wypasione i zaraz się lepiej poczujesz! To tylko kilka dni, więc halo, jak już się wyryczysz to popraw koronę i dawaj uśmiech od 7 do 7 ! Ty nie dasz rady? No, Bazylko droga, my tu wszystkie na Ciebie liczymy 💪💪💪😁
No wlasnie jak za duzo mam czasu dla siebie to a duzo mysle o tych jajkach ;) Nic tylko te jajka ;) Juz mi lepiej. Zrobilam sobie filet z lososia i gotowana fasolke szparagowa... Łukasz mi nakupil jakis dziwnych owocw:Liczy, phylasys, orzech kokosu, duzo pomidorkow koktajlowych bo o tej porze roku tylko takie mi podchodza, jabluszka i oczywiscie mango i awokado bo to zawsze musi byc ;) Na poprawe humoru kupilam sobie nowy dodatek do SIM4 - Małe mieszkanie - wiec dzisiaj sie czyms zajme - nie koniecznie pozytecznym ale i tak tez czaami trzebaa ;) Chcialam kupic jescze inny dodatek to mi wyskoczyl o taki komunikat 😅 😅 😅 👍 👍 👍 Kocham Simsy ;)

Załączniki

• 20200307_203422.jpg
    20200307_203422.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 77
Ja też dzisiaj mam ważny dzień. Właśnie czekam na wizytę kwalifikacyjna przed transferem. Co prawda @przyszla cztery dni za szybko i mi cały plan rozwaliła. Teraz muszę w pracy wszystko od nowa ułożyć, bo oczywiście nikt nie wie, ale no cóż życie... Miłego dzionka i trzymajcie za mnie kciuki żeby już reszta poszła zgodnie z planem 😊
To dlaczego wczesniej nie pisalas ? :) Jakie masz endo ?

reklama
No tez wlasnie on mi napisal ze nie ma sensu badac etriadolu bo da falszywie zanizony wynik... Ale ja i tak sobie zrobie a co ;) sobie bede zalowac ;) I tak jutro musze leki odebrac z apteki to mam przynajmniej wymowke zeby mnie Łukasz wypuscil z domu ;)

Do góry