reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@fredka84 [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] no i rycze sobie [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] sama nie wiem czego chce. Nie chcialam isc na zwolnienie [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Co ja teraz w domu bede robic, co ? A do teo jescze chyba pierwszy raz w zyciu mialam jakies zatwardzenie [emoji22][emoji36][emoji35] Czy to od lekow ? Jak ja mam sie osczedzac jak ja nie umiem ;(
Przywołuje do porządku!!!
Raz dwa !!! Ptaszki będziesz słuchała!!

reklama
Czyli jednak 1 pęcherzyk? Super gratulacje 🙂
Dziękuje❤Tak pęcherzyk jeden bo został podany jeden zarodeczek także bliźniaki mogłyby być tylko jednojajowe.
Trzeba jeszcze poczekać bo za wcześnie ☺
Przy wizycie serduszkowej może się dowiem 😋
Lekarz powiedział że mam nie robić już bety
Co ma być to będzie 😜
Ściskam 😘

@fredka84 😭😭😭😭😭😭 no i rycze sobie 😭😭😭😭😭 sama nie wiem czego chce. Nie chcialam isc na zwolnienie 😭😭😭😭😭😭😭😭 Co ja teraz w domu bede robic, co ? A do teo jescze chyba pierwszy raz w zyciu mialam jakies zatwardzenie 😢😤😡 Czy to od lekow ? Jak ja mam sie osczedzac jak ja nie umiem ;(
Kochanie i bardzo dobrze, ze masz odpoczywać!!! Będziesz oglądać dom z papieru 😜😜 i co nie wciągnął cię? Jeśli nie to koniecznie daj mu jeszcze pare odcinków!
I wielkie gratulacje dla wszystkich dziewczynek dziś 🥰🥰🥰🥰🥰 wspaniałe wieści 😘😘😘

@fredka84 😭😭😭😭😭😭 no i rycze sobie 😭😭😭😭😭 sama nie wiem czego chce. Nie chcialam isc na zwolnienie 😭😭😭😭😭😭😭😭 Co ja teraz w domu bede robic, co ? A do teo jescze chyba pierwszy raz w zyciu mialam jakies zatwardzenie 😢😤😡 Czy to od lekow ? Jak ja mam sie osczedzac jak ja nie umiem ;(
Kochanie i bardzo dobrze, ze masz odpoczywać!!! Będziesz oglądać dom z papieru 😜😜 i co nie wciągnął cię? Jeśli nie to koniecznie daj mu jeszcze pare odcinków!
I wielkie gratulacje dla wszystkich dziewczynek dziś 🥰🥰🥰🥰🥰 wspaniałe wieści 😘😘😘

Nooo, dopiero rano tak się cieszyła[emoji12]. Swoją drogą, to te wahania nastroju są okropne [emoji849]
Wiem ;(
Chociaz jak sobie przypomnę swoje przygotowania do punkcji to nie było tak źle. Najgorsze wahania mialam po ostatnim transferze. I teraz tez mam. Sa dni ze chodzę podkurzona.
Naprawde ciezko takie wahania ogarnąć, szczególnie naszym mężom.

8000j to dużo. Z jakiego poziomu startowałaś? Kontrolowałaś ostatnio?
Startowałam z poziomu 8 a powinno być około 50 także najpierw wprowadzałam zastrzyki z Niemiec jak skoczyło na 45 to lekarz kazał suplementów 8 tys od września do kwietnia później po 2tys. Jestem pod kontrola lekarza. Podobno 4000 jednostek dziennie potrzebuje organizm żeby funkcjonować a nadwyżka jest po to żeby coś zostało w organizmie bo wiadomo ze z tych 8 tys wchłonie się może 6 przy prawidłowym zażywaniu

Normalna reakcja,.też ryczałam bez powodu. Czasami w drodze do kliniki, raz u lekarza, przez telefon do męża. Myślałam,.że w Białymstoku będę świetnie się bawiła
, a chodziłam po tym parku jak bazdomna.

reklama
Nie cos ty juz wrocilam do domu nawet na spozywczych nie bylam tylko lukasz mi zrobil fajne zakupku... Same smakolyczki mi ten moj kochas kupil - troszczy sie ;) Nie che teraz jezdzic pomiescie ;) Jak slysze wiadomosci to coraz gorzej z ta Korona... Kolejna wizyta w sobote. Nie pozwolil mi juz biegac. Mam chodzic w luznych spodniach i duuuzzzo sie usmiechac ;) Chyba widzial ze jestem troche zmartwina. Dostalam l4 do konca tygodnia. Niestety u mnie to ciezka sprawa bo nagle moze skoczyc wszystko za bardzo wiec musimy nad tym panowac ;( Mam nadzieje ze wie co robi bo ja juz posrana jestem. Obiecal mi ze nie dopusci do hiperki - zobaczymy ;) Nie pozostaje mi nic innego jak mu zaufac ;) Mam duzo pic wody i duzo wypoczywac. Ku...wa jakbym w ciazy byla ;) Nie spodziewalam sie tego zwolnienia ale on mowi ze nie mozemy ryzykowac i juz zawiozlam do pracy. Szefcio okazal sie bardzo wyrozumialy i nie roil problemow. Powiedzial ze teraz moje sprawy najwazniejsze tylko zebym byla pod telem i dala wytyczne cycatej ;)
A badałaś estradiol dzisiaj?

Do góry