reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny nie ma co czytać o objawach, bo to sprawa indywidualna - jedna je ma, a druga w ogóle nic, a się udaje. Nie czytajcie nic na ten temat. Lepiej poczytajcie coś relaksującego lub jakiś fajny filmik sobie wrzućcie. Ja za niedługo przygotuję sobie biblioteczkę też. W końcu około 7 lutego już zaczynam. No i trzeba będzie się zrelaksować ciut.

reklama
Tak jest Kinga! Szykuj wyprawke, najpierw dla siebie, a potem dla malentasow!
Najwazniejsze, ze dzialamy, robimy co mozemy, reszta juz nie w naszych rekach...

Więc, dzwoniłam i miła Pani powiedziała mi, że to lekarz prowadzący powinien zadzwonić ale skoro jest na urlopie to przekazał to komuś innemu. Jutro rano mam dzwonić o 8 to embriolodzy będą wszystko wiedzieli i mi powiedzą.

hej dziewczyny ja czesniej byłam waszej sytuacji i udzielałam sie na tym forum teraz już przeniosłam sie na forum "ciężąróweczki po inv" ale zaglądac tu będę dodawac wam otuchy:))) podziele sie moimi doświadczeniami a zatem ja objawów jak zaszłam w ciąże mialam najmniej z wszytskich możliwych prób wyczekiwania na test:-) zatem nie ma reguły. Test zrobiłam 10dp ale przestrzegam przed sikanymi bo tego samego dnia i jeszcze 5 kolejnych robiłam i nie wychodziły więc po co się stresować tylko krew na betę i tu bym nie dyskutowała:)) ogólnie to trzeba nie mysleć (wiem wiem łatwo sie mówi - najlepiej wpaść w wir pracy i dni szybko polecą)
pozdrawiam i ściskam kciuki za was wszytskie:):tak:

reklama
Cześć Dziewczyny! Ja dziś wpadam wieczorową porą :-D

domat wysłałam Ci wiadomość na priva i teraz dopiero doczytałam, że już masz informacje. Do mnie dzwonili następnego dnia, i potem każdego kolejnego aż do transferu!!! Znałam ilość i jakość zarodków i mogłam przedyskutować kiedy będą podane i ile!!!

Ja jutro wieczorem lecę na kolejną bete. Już trochę spokojniejsza, ale kciuków nie puszczajcie!!!

Ja za to zaciskam za wszystkie stymulacje, punkcje i transfery... no i powiem szczerze, że szczególnie mocno za oczekujące na wyniki! Oby czas leciał jak najszybciej!!!

Do góry