reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Miłych snów [emoji8][emoji8][emoji8]Ja zmykam. Jutro BIG DAY[emoji4] Matka wraca do pracy, a dzieć idzie pierwszy raz do złobka na cały dzień.
Będzie na pewno intensywnie.Odezwę się pewnie dopiero wieczorem.
Powodzenia kochana[emoji173] i czekam wieczorkiem na relacje jak minął dzień [emoji7][emoji4]

reklama
IMG_5402.JPG

Wszystkie przeczytałam i ciekawa jestem czy są filmy

Dzien dobry dziewczynki co tam u was słychać? Ja dopiero dzis dochodze do siebie. Praca po 12h mi wyciela kawalek zycia. Tylko praca, obiad i spać 😔 niewiem jak nie ktorzy tak funkcjonują. Ja po tygodniu mam dość. Dzis tez mam 12 h ale juz sie konczy ten mlyn wiec obiecuje że będęsie odzywac😉 mi zostalo 21 dni do wyjazdu do Polski . Tylko zaczyna mnie martwic ta panika zwiazana z koronawirusem. Niektórzy moi znajomi panikuja, robią zapasy a niektorzy maja wyrabiane. U nas w miescie jest juz 6 osob zarażonych. Niewiem co myśleć. Jakies zapasy jedzenia zawsze mam ale co bedzie gdy na prawde nam pozamykaja sklep itp. Narazie jest u nas problem z kupnem mydla antybakteryjnego. Wczoraj bylam w 3 sklepach i nie znalazlam. Ludzie wykupują jakby mialo zabraknąć. Masakra jakas a jak jest u was?

Dziewczyny. Mam pytanie. Jak to jest w Waszych klinikach z wizytami u wybranego lekarza. Ja wybralqm klinikę i konkretnego lekarza. Jednak tak naprawde przyjal mnie ylko na pierwszej wizycie a teraz co podglad to inny lekarz. U Was tez tak jest czy raczej przez caly czas prowadzi Was wybrany przez Was lekarz? Kurcze..bo juz sama nie wiem czy robic z tego awanture czy to tak jest wszędzie??

Dziewczyny. Mam pytanie. Jak to jest w Waszych klinikach z wizytami u wybranego lekarza. Ja wybralqm klinikę i konkretnego lekarza. Jednak tak naprawde przyjal mnie ylko na pierwszej wizycie a teraz co podglad to inny lekarz. U Was tez tak jest czy raczej przez caly czas prowadzi Was wybrany przez Was lekarz? Kurcze..bo juz sama nie wiem czy robic z tego awanture czy to tak jest wszędzie??
W Invi cały czas wizyty u wybranego lekarza. Pickup i transfer też. Nie wyobrazam sobie inaczej... No chyba ze jakis urlop czy inna awaria...

Dzien dobry dziewczynki co tam u was słychać? Ja dopiero dzis dochodze do siebie. Praca po 12h mi wyciela kawalek zycia. Tylko praca, obiad i spać [emoji17] niewiem jak nie ktorzy tak funkcjonują. Ja po tygodniu mam dość. Dzis tez mam 12 h ale juz sie konczy ten mlyn wiec obiecuje że będęsie odzywac[emoji6] mi zostalo 21 dni do wyjazdu do Polski . Tylko zaczyna mnie martwic ta panika zwiazana z koronawirusem. Niektórzy moi znajomi panikuja, robią zapasy a niektorzy maja wyrabiane. U nas w miescie jest juz 6 osob zarażonych. Niewiem co myśleć. Jakies zapasy jedzenia zawsze mam ale co bedzie gdy na prawde nam pozamykaja sklep itp. Narazie jest u nas problem z kupnem mydla antybakteryjnego. Wczoraj bylam w 3 sklepach i nie znalazlam. Ludzie wykupują jakby mialo zabraknąć. Masakra jakas a jak jest u was?
No praca po 12h to nic fajnego. A rzeczywiście duzo ludzi tak pracuje.. Jak bylam młodsza i pracowałam sezonowo to często nawet dłużej... Ale teraz sobie nie wyobrażam. Chyba,ze wlasnie raz na jakiś czas dla podreperowania budżetu.
Dobrze,ze wracasz do nas ;) zobacz jak ten czas szybko leci, zostało tylko 21 dni, trzy tygodnie ;) nie obejrzysz sie A już będziesz na histeroskopii.
U nas co raz więcej przypadków z koronawirusem. Ja co prawda już 4 tydzień leci jak jestem na zwolnieniu o tylko raz bylam w aptece ale z tego co słyszę to brakuje żeli anrtbakteryjnych wszedzie, maseczek (choć wcale w nich ludzi nie widac) no i Marek mowil,ze w biedronce to na półkach pusto- choć tam często tak jest , nie wiem czy to jakiś fenomen i ludzie z okolicznych wiosek uderzają tylko na biedronki. Zresztą u nas co raz więcej Ukraińców i jakis ciemnoskorych pracuje bo otworzyli duze zakłady na obrzeżach miasta. Ja mam nadzieję,że to powoli się unormuje i znow zacznie być normalnie.

Laski, no właśnie... Zaczyna się... 😐
We Wrocławiu kolejny przypadek. Syn bez objawów zaraził ojca... Myślę że może być słabo z osobami starszymi i nawet trochę osłabionymi...

Ja chodzę do jednego i tak ustalał usg zeby sam robić.

reklama
U nas tylko i wyłącznie ten sam. Tylko w przypadku gdzie go nie ma Bo np urlop A musi byc wizyta to wtedy dają zastępstwo. Ja sobie nie wyobrażam chodzic do różnych. Naprawde. Raz bylam w zastępstwie u innego, takiego z super opiniami tez A i tak czułam,ze nie chce sie mieszać naszemu lekarzowi i noc nowego nie zaproponował. Dlugo szukaliśmy kliniki i lekarza, opierałam się na opiniach. Tyle pieniędzy sie zostawia to chciałoby się trafic dobrze. Ale wiem,ze w niektórych klinikach niestety tak jest. Jak jeszcze nie jezdzilismy do kliniki tylko leczylismy sie w PUM w Szczecinie to kiedy nadchodzi czas monitorowania za każdym razem inny lekarz i to byla masakra.

Do góry