reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Laski, no właśnie... Zaczyna się... [emoji52]
We Wrocławiu kolejny przypadek. Syn bez objawów zaraził ojca... Myślę że może być słabo z osobami starszymi i nawet trochę osłabionymi...

Ja sie boje o mojego tatę. Jutro idzie do szpitala na oddział płucny. Nie wiemy ile tam będzie A są zakazy odwiedzania. Wiadomo Jak jest w szpitalach;( pelno tam rożnych syfow;(

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry dziewczynki co tam u was słychać? Ja dopiero dzis dochodze do siebie. Praca po 12h mi wyciela kawalek zycia. Tylko praca, obiad i spać [emoji17] niewiem jak nie ktorzy tak funkcjonują. Ja po tygodniu mam dość. Dzis tez mam 12 h ale juz sie konczy ten mlyn wiec obiecuje że będęsie odzywac[emoji6] mi zostalo 21 dni do wyjazdu do Polski . Tylko zaczyna mnie martwic ta panika zwiazana z koronawirusem. Niektórzy moi znajomi panikuja, robią zapasy a niektorzy maja wyrabiane. U nas w miescie jest juz 6 osob zarażonych. Niewiem co myśleć. Jakies zapasy jedzenia zawsze mam ale co bedzie gdy na prawde nam pozamykaja sklep itp. Narazie jest u nas problem z kupnem mydla antybakteryjnego. Wczoraj bylam w 3 sklepach i nie znalazlam. Ludzie wykupują jakby mialo zabraknąć. Masakra jakas a jak jest u was?
Przerąbane masz z tą pracą [emoji33]. A co się dzieje, że musisz tak długo pracować?
Wykonczysz się nam kochanie [emoji8]
U mnie jest dobrze i mam nadzieję że tak długo pozostanie, w sklepach pełno towaru ale na mydło nie patrzalam [emoji849]. Ja czekam na rozwój wydarzeń... Nic jeszcze nie kupiłam, ani maseczki, ani żelu ani jedzenia na zapas. Jedyne co mnie martwi, to leczenie zalecone przez Paśnika. Ale już napisałam do niego e-maila czy mam się bać czy nie?

Dzien dobry dziewczynki co tam u was słychać? Ja dopiero dzis dochodze do siebie. Praca po 12h mi wyciela kawalek zycia. Tylko praca, obiad i spać 😔 niewiem jak nie ktorzy tak funkcjonują. Ja po tygodniu mam dość. Dzis tez mam 12 h ale juz sie konczy ten mlyn wiec obiecuje że będęsie odzywac😉 mi zostalo 21 dni do wyjazdu do Polski . Tylko zaczyna mnie martwic ta panika zwiazana z koronawirusem. Niektórzy moi znajomi panikuja, robią zapasy a niektorzy maja wyrabiane. U nas w miescie jest juz 6 osob zarażonych. Niewiem co myśleć. Jakies zapasy jedzenia zawsze mam ale co bedzie gdy na prawde nam pozamykaja sklep itp. Narazie jest u nas problem z kupnem mydla antybakteryjnego. Wczoraj bylam w 3 sklepach i nie znalazlam. Ludzie wykupują jakby mialo zabraknąć. Masakra jakas a jak jest u was?
Myj ręce często mydłem niemalym woda to niezastąpione.Jesli martwisz się brakiem czegokolwiek to kup co najważniejsze.Ja jestem z tych osób co jednak nie panikuja ale i nie bagatelizuja.Zapasow nie robię żyje normalnie ale większa uwagę skupiam na higienie rak

Dzien dobry dziewczynki co tam u was słychać? Ja dopiero dzis dochodze do siebie. Praca po 12h mi wyciela kawalek zycia. Tylko praca, obiad i spać 😔 niewiem jak nie ktorzy tak funkcjonują. Ja po tygodniu mam dość. Dzis tez mam 12 h ale juz sie konczy ten mlyn wiec obiecuje że będęsie odzywac😉 mi zostalo 21 dni do wyjazdu do Polski . Tylko zaczyna mnie martwic ta panika zwiazana z koronawirusem. Niektórzy moi znajomi panikuja, robią zapasy a niektorzy maja wyrabiane. U nas w miescie jest juz 6 osob zarażonych. Niewiem co myśleć. Jakies zapasy jedzenia zawsze mam ale co bedzie gdy na prawde nam pozamykaja sklep itp. Narazie jest u nas problem z kupnem mydla antybakteryjnego. Wczoraj bylam w 3 sklepach i nie znalazlam. Ludzie wykupują jakby mialo zabraknąć. Masakra jakas a jak jest u was?
W wawie na razie spokojnie

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia👍👍👍
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😍
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości✊✊✊

Shake it up baby, twist and shout ❤❤❤
Będzie sie działo👍👍👍

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2020-03-09 @anjaa25 - podgladanie jajek
2020-03-09 @szakszuka -
Weryfikacja bety 10 dpt blastocysta
2020-03-10 @Hope1989 - podgladanie jajek
2020-03-10 @bazylia128 - podgladanie jajek
2020-03-10 @Laurka2019 - wizyta serduszkowa
2020-03-10 @klaudiaanita - wizyta pecherzykowa
2020-03-10 @Netiaskitchen - wizyta seduszkowa
2020-03-11 @Caro♤♤♤♤ - wizyta w kiniece
2020-03-11 @Murawa - wizyta u endykrynologa
2020-03-11 @Liliana87 - wizyta w klinice
2020-03-12 @Tasza - wizyta w klinice
2020-03-13 @Camilleka - histeroskopia
2020-03-16 @Alicja90 - wizyta serduszkowa
2020-03-17 @Artemida90 - USG
2020-03-17 @sandra777.12 - wizyta u poloznej
2020-03-17 @Tasza - wizyta u dc Pasnika
2020-03-18 @Riddikulus - wizyta u doktora Łukasiuka
2020-03-19 @NadziejaJest - USG prenatalne
2020-03-21 @Linaaa - wizyta w klinice przed stymulacja
2020-03-24 @Smętna30 - wizyta serduszkowa
2020-03-30 @Liliana87 - USG prenatalne
2020-03-31 @Czarna1985 - histeroskopia
2020-04-01 @sandra777.12 USG połówkowe
2020-04-03 @Aneczka85_01 - wizyta w kliniece start stymulacji
2020-04-06 @Lola83 - wizyta w klinice start tymulacji
2020-04-09 @Dakita30 - USG polowkowe
2020-04-09 @Candy_ - USG połówkowe
2020-05-02 @Łucja_ku - termin porodu❤
2020-05-27 @goffa13 -termin porodu❤
2020-06-08 @Gość gość ANNA - termin porodu❤
2020-06-08 @nieagatka - termin porodu❤
2020-07-02 @Sterlicja - termin porodu❤
2020-07-08 @juchaa_87 - termin porodu❤
2020-07-08 @Apola - termin porodu❤
2020-07-30 @nadzieja xxx - termin porodu❤
2020-08-20 @sandra777.12 - termin porodu❤
2020-08-23 @Dakita30 - termin porodu❤
2020-08-25 @Candy_ - termin porodu❤
2020-09-03 @Nencia - termin porodu❤
2020-09-28 @E-lenna - termin porodu❤
2020-10-04 @Artemida90 - termin porodu❤

2020-10-08 @Liliana87 - termin porodu❤

Urodziny:🎂🎂🎂🍾🍾🍾

03.01 Aneczka85_01
11.01 Olusja1987
12.01 Bazylia128
29.01 Śliwka12345
02.02 Liliana87
16.02 s.ols3404
23.02 Dakita 30
28.02 Aduś16
01.03 Ananasowa93
05.03 Czarna1985
07.03 mary.m
06.04 Netiaskitchen❤
15.04 Waleczna36
28.04 Fredka84
01.05 Candygirl600
08.05 Sandra777.12
10.05 Migdalove
31.05 Cytrynka122
14.06 klaudiaanita
15.06 Cikulinka
15.06 Wiórka
26.06 Camilleka
07.07 Artemida 90
13.07 Laurka2019
04.08 Monikao777
13.09 Lola83
27.10 Anulka36
11.11 KarolinaJ79
24.11 Tasza
05.12 Nadzieja xxx

@anjaa25 - kochana trzymamy kciuki za kolejny podgląd✊✊✊ Oby wszystko pieknie wygladalo i jak najszybciej wzieli cie na punkcje, zeb nie musiala sie juz dłuzej meczyc a ceszyc sie z duzej ilosci pieknych zarodków 😍😍😍

@szakszuka - kochana dla kazdej z nas przychodzi ten ciezki moment zmierzenia sie z ostatecznymi wynikami bety ❤❤❤ Bardzo mocno trzymamy ✊✊✊ zeby Beta poszybowala❤❤❤ czekamy słoneczko razem z toba 👍👍👍

Miłego dnia💋💋💋❤❤❤

Dziewczyny. Mam pytanie. Jak to jest w Waszych klinikach z wizytami u wybranego lekarza. Ja wybralqm klinikę i konkretnego lekarza. Jednak tak naprawde przyjal mnie ylko na pierwszej wizycie a teraz co podglad to inny lekarz. U Was tez tak jest czy raczej przez caly czas prowadzi Was wybrany przez Was lekarz? Kurcze..bo juz sama nie wiem czy robic z tego awanture czy to tak jest wszędzie??

Lekarz do którego ja pojechałam na pierwszą wizytę jest w klinice tylko w środy po południu i czwartki rano, więc ciężko trafić do niego na jakikolwiek podgląd. Trafiłam do niego po pół roku przerwy na punkcję 😉 ale pierwszą wizytę przed in vitro i transfer robiła mi cudowna pani doktor która mi wszystko tłumaczyła jak Abel krowie. I dlatego teraz do niej się umówiłam na wizytę. Więc w moim wypadku sprawdziło się "nie ma tego złego..." 😉

reklama
Myslalam ostatnio o tobie i juz mialam pisac to mnie Łukasz rozproszyl ;) Termin histero juz coraz blizej ;) U nas jesli chodzi o korona na razie spokoj, ja tez jakos dziwnie nie panikuje i nie robie zapasow ale jak zwykle Łukasz pomyslal za mnie i dzisiaj jedzie na wieksze zakupy...W PL slyszalam ze we Wroclawiu jest chora osoba w bardzo ciezkim stanie z niewydolnoscią oddechowa ;( Wiec nie jest za wesolo ;( Ja mysle ze musimy sie oswoic z ta ciezka sytuacja i poprostu uwazac na siebie bo napewno ofiar bedzie wiecej a i nie zapowiada sie zeby to mialo w najblizszym czasie przejsc ;( Ale nie wolno tez popadac w paranoje i chociaz probowac normalnie funkcjonowac. Ja sie jedeynie boje wyjazdow do kliniki bo wiadomo ile tam sie ludzi przewija a do tego robia zabiegi i chyba tam jakos latwiej sie zarazic. Mialam tez wizyte u ortodonty to nie pojde, tak samo jak narazie sobie fryzjera daruje ;) Raczej nie bede teraz korzystac z takich uslug... Usmialam sie wczoraj z Łukasza bo dzwonil do niego ten nasz przyjaciel sasiad bo akurat zjechal do PL i chcial przyjsc bo mial do mnie jakies prezenciki to mu Łukasz nie pozwolil bo on prcuje w Niemczech :baffled: ale sie wkurzylam bo ja tak lubie prezenciki :D no ale nie mialam nic do powiedzenia ;)

Do góry