No jak z cycami na wierzchu to wręcz zachęcasz[emoji23][emoji23][emoji23]O to mamy podobnych "romantyków". Choc ja teraz też nie nastrajam, potargana, wiecznie z cycami na wierzchu.
reklama
Zapodaj dla nas jakieś zdjęcie malutkie [emoji8][emoji8][emoji8]. Miłej imprezy [emoji8]Dopiero jedziemy, bo to pod Lille wiec 200km od nas, już jesteśmy w drodze, opowiem wieczorem [emoji854]
Liliana87
Fanka BB :)
Musimy dać radę.. jak juz powiedzieliśmy A to musimy spróbować B... Wszystko przetrwamy byle tylko z naszą Fasolką było dobrze. Na pewno byłoby mi lżej gdybym mogła normalnie funkcjonować. Mam rodzinę na miejscu. Markowi będzie trudniej ;( ale tłumaczymy sobie, że robimy to dla naszego dobra. Oby udało się trochę odbić od dna. [emoji8][emoji8][emoji8]Jejku jak ci wspolczuje ;( Ja to przezywam jak Łukasz do Wawy jedzie na dwa dni Ale napewno dacie sobie rade i wszystko bedzie dobrze
Liliana87
Urośnie. Teraz więcej słońca będzie wypadało to rusząCoś ty, tylko te w domu podpisałam, ale co z tego jak nic nie rośnie, chyba nasiona stare były.
A ty też coś tam siałaś, nie?
Aneczka85_01
No i co ty teraz zrobisz [emoji28] [emoji28] [emoji28]
Tez zadaje sobie to pytanie
bazylia128
Aaaanna
A u mnie szczypior wyszedł
Przedstawiam wam moje kwiatki co je siałam z tydzień temu...
No kuźwa nic nie wyrosło [emoji33]Zobacz załącznik 1088932
Nie wiesz co siałaś[emoji23]. W sumie nie powinno mnie to dziwić skoro nie wiedziałaś że coś się za śmieci płaci [emoji23][emoji23][emoji23]O takie maluchy mi wyrastaja nawet nie wiem gdzie co posiane
A masz ogródek czy balkon? Ja w ogródku mam wysianą kilka lat temu "siedmiolatkę" taki szczypiorek cienki. I on już mi właśnie kilka lat rośnie sam, kilka razy w sezonie go ścinam i on zajebiście odrasta. Polecam ci [emoji8]A u mnie szczypior wyszedł Zobacz załącznik 1088956
reklama
bazylia128
Taaaaaaaa Wiem co ale nie wiem ktore to jestNie wiesz co siałaś[emoji23]. W sumie nie powinno mnie to dziwić skoro nie wiedziałaś że coś się za śmieci płaci [emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: