reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Domat - ja nie miałam plamienia, ten ketonal to przeciesz bardzo silny lek - nie powinnaś go brać, dobrze że zmieniłaś na nospę - powinnaś spytać lekarza odn. tych plamień i bólu

reklama
Domat - mialam plamienia, jeszcze do dnia transferu. Nie byly duze, w zasadzie tylko na papierze byly slady. Dzwonilam do lekarza, mowil ze to sie moze zdarzyc i zeby sie nie przejmowac. Oni chwytaja szyjke jakostam (lepiej nie wiedziec jak) i potem moga byc lekkie plamienia z szyjki.
brzuch tez mnie pobolewal i pobolewa - biore no-spe i nie jest zle.
Wiec nic sie kochana nie martw!

Tequila - juz zaraz bedziesz na tym etapie, ale powiem Ci ze jest on najbardziej stresujacy.
Ja igle oswoilam i cale szczescie, bo mialam wyjatkowo duzo zastrzykow do zrobienia - w sumie doszlam do 54.
trzymaj sie i juz wkrotce bedziesz odliczac do testowania!

Wanda nie wyobrażam sobie robienia zastrzyków i podziwiam wszystkich którzy sobie sami podaja leki ja jestem cala mokra i na pół żywa z poduchą na twarzy żeby nie widziec kiedy mąż się zbliża z igłą
wiem że na każdym etapie jest ciężko bo przechodziłam już kilka testowanek ale wy już jesteście w ciąży te testy to tylko czysta formalność a ja mam jeszcze długą drogę do przebycia..

Mikima świetne wiadomości.
Domat ja tez plamiłam po punkcji, noc się nie martw i też mnie bolał brzuch i najbardziej jajnik który był najbardziej kuty.
Teraz zaczynają mnie mocno boleć piersi i dziś krzyż. No i drugi jajnik też troszkę kuł. Czasami ból brzucha jak na @. Buziaczki i kolorowych snów.

Hej Dziewczynki,

Wczoraj jak musialam wstac do lekarza, to bym sobie jeszcze pospala. Dzis wolne, to od 7 nie spie. achhhh ;-)

Mikimo, gratuluje. Wiemy,ze sikaczami nie mozna sie sugerowac ale i tak je robimy. Nalezy jednak szybko udac sie na bete, by potwierdzic wynik.

Kinga, Twoje paczusie przeapetycznie wygladaja na zdjeciu a co dopiero w ustach, to musi byc rozkosz podniebienia i kubkow smakowych. Slinka cieknie. A tak dawno nie jadlam paczkow....

MILEGO DNIA!!!

reklama
Dzien dobry!

dlugo spalam, ale jakos od transferu to spanie jest meczace - boje sie spac na brzuchu i mecze sie na wznak. Jeszcze dzisiaj mi sie przysnil jakis typ spod ciemnej gwiazdy, ktory sprzedal mi ksiazke „jak przystpiac do in vitro” i wtedy obudzil mnie silny bol jak na @ - wzielam no-spe, ale potem juz zasypialam z dusza na ramieniu.

czy takie bole moga sie zdarzyc i niczego zlego nie oznaczaja?
normalnie przez te malentasy osiwieje...

milej niedzieli!

Do góry