reklama
Dziewczyny,
cofam wszystko co napisalam przed chwila o moim zwatpieniu- jak moge watpic we wlasne dzieci?!
jest ok, jestem w ciazy!!!
Wanda :-) właśnie tak!!
Domat - mialam plamienia, jeszcze do dnia transferu. Nie byly duze, w zasadzie tylko na papierze byly slady. Dzwonilam do lekarza, mowil ze to sie moze zdarzyc i zeby sie nie przejmowac. Oni chwytaja szyjke jakostam (lepiej nie wiedziec jak) i potem moga byc lekkie plamienia z szyjki.
brzuch tez mnie pobolewal i pobolewa - biore no-spe i nie jest zle.
Wiec nic sie kochana nie martw!
brzuch tez mnie pobolewal i pobolewa - biore no-spe i nie jest zle.
Wiec nic sie kochana nie martw!
Tequila - juz zaraz bedziesz na tym etapie, ale powiem Ci ze jest on najbardziej stresujacy.
Ja igle oswoilam i cale szczescie, bo mialam wyjatkowo duzo zastrzykow do zrobienia - w sumie doszlam do 54.
trzymaj sie i juz wkrotce bedziesz odliczac do testowania!
Ja igle oswoilam i cale szczescie, bo mialam wyjatkowo duzo zastrzykow do zrobienia - w sumie doszlam do 54.
trzymaj sie i juz wkrotce bedziesz odliczac do testowania!
Wanda nie wyobrażam sobie robienia zastrzyków i podziwiam wszystkich którzy sobie sami podaja leki ja jestem cala mokra i na pół żywa z poduchą na twarzy żeby nie widziec kiedy mąż się zbliża z igłą
wiem że na każdym etapie jest ciężko bo przechodziłam już kilka testowanek ale wy już jesteście w ciąży te testy to tylko czysta formalność a ja mam jeszcze długą drogę do przebycia..
wiem że na każdym etapie jest ciężko bo przechodziłam już kilka testowanek ale wy już jesteście w ciąży te testy to tylko czysta formalność a ja mam jeszcze długą drogę do przebycia..
Mikima świetne wiadomości.
Domat ja tez plamiłam po punkcji, noc się nie martw i też mnie bolał brzuch i najbardziej jajnik który był najbardziej kuty.
Teraz zaczynają mnie mocno boleć piersi i dziś krzyż. No i drugi jajnik też troszkę kuł. Czasami ból brzucha jak na @. Buziaczki i kolorowych snów.
Domat ja tez plamiłam po punkcji, noc się nie martw i też mnie bolał brzuch i najbardziej jajnik który był najbardziej kuty.
Teraz zaczynają mnie mocno boleć piersi i dziś krzyż. No i drugi jajnik też troszkę kuł. Czasami ból brzucha jak na @. Buziaczki i kolorowych snów.
Hej Dziewczynki,
Wczoraj jak musialam wstac do lekarza, to bym sobie jeszcze pospala. Dzis wolne, to od 7 nie spie. achhhh ;-)
Mikimo, gratuluje. Wiemy,ze sikaczami nie mozna sie sugerowac ale i tak je robimy. Nalezy jednak szybko udac sie na bete, by potwierdzic wynik.
Kinga, Twoje paczusie przeapetycznie wygladaja na zdjeciu a co dopiero w ustach, to musi byc rozkosz podniebienia i kubkow smakowych. Slinka cieknie. A tak dawno nie jadlam paczkow....
MILEGO DNIA!!!
Wczoraj jak musialam wstac do lekarza, to bym sobie jeszcze pospala. Dzis wolne, to od 7 nie spie. achhhh ;-)
Mikimo, gratuluje. Wiemy,ze sikaczami nie mozna sie sugerowac ale i tak je robimy. Nalezy jednak szybko udac sie na bete, by potwierdzic wynik.
Kinga, Twoje paczusie przeapetycznie wygladaja na zdjeciu a co dopiero w ustach, to musi byc rozkosz podniebienia i kubkow smakowych. Slinka cieknie. A tak dawno nie jadlam paczkow....
MILEGO DNIA!!!
reklama
Dzien dobry!
dlugo spalam, ale jakos od transferu to spanie jest meczace - boje sie spac na brzuchu i mecze sie na wznak. Jeszcze dzisiaj mi sie przysnil jakis typ spod ciemnej gwiazdy, ktory sprzedal mi ksiazke „jak przystpiac do in vitro” i wtedy obudzil mnie silny bol jak na @ - wzielam no-spe, ale potem juz zasypialam z dusza na ramieniu.
czy takie bole moga sie zdarzyc i niczego zlego nie oznaczaja?
normalnie przez te malentasy osiwieje...
milej niedzieli!
dlugo spalam, ale jakos od transferu to spanie jest meczace - boje sie spac na brzuchu i mecze sie na wznak. Jeszcze dzisiaj mi sie przysnil jakis typ spod ciemnej gwiazdy, ktory sprzedal mi ksiazke „jak przystpiac do in vitro” i wtedy obudzil mnie silny bol jak na @ - wzielam no-spe, ale potem juz zasypialam z dusza na ramieniu.
czy takie bole moga sie zdarzyc i niczego zlego nie oznaczaja?
normalnie przez te malentasy osiwieje...
milej niedzieli!
Podziel się: