reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny Kochane! Wpadam tylko na chwilę podzielić się wiadomościami. 9 dpt bHCG 97!!! Czyli prawie o 100% :-D:-D:-D
Mam też dla Was przestrogę: zrobiłam dziś sikacza, ta sama firma co w czwartek... i wyszedł negatywny!!!!!!! Fakt, że robiłam koło południa, ale w czwartek o tej samej porze! Wpadłam w taki płacz, że mąż blady jak ściana od razu zawiózł mnie na Betę. Na dodatek dziś nie mam ŻADNYCH objawów. Byłam pewna, że po wszytskim... płakałam jak dziecko jak zobaczyłam wynik. A mąż tylko pogłaskał mnie po głowie i stwierdził, że jestem panikara:baffled: Także SIKACZOM ZDECYDOWANE NIE!!!!!!!!!

reklama
Gotadora - ekspertem nie jestem w interpretacji, ale tak mi wychodzi z kalkulacji i z porównania wyników estradiolu u innych dziewczyn.
A odnośnie pączusiów to też nie jestem ekspertem, ale znalazłam fajny przepis po prostu. Wykraja się kieliszkiem jakimś lub literatką z rozwałkowanego ciasta. Potem z dwóch takich wykrojonych placków robi się jeden, tzn. na jednym daje się marmoladę ( twardą lub średnio twardą) no i dając się na wierzch drugi skleja wokół jak pierogi. Potem tą samą literatką lub kieliszkiem wykrawa się tego pączka już połączonego ( co by te boki poklejone częściowo odrzucić). No i i fajny kształt wychodzi jak widać.

Ostatnia edycja:
Mikimoo - super wieści. Gratuluję kochana :-) Teraz już tylko spokojnej ciąży do końca 9 m-ca Ci życzę :tak:. A z sikaczami to wszystkie wiemy, że nie są wiarygodne ( chociaż oczywiście i tak próbujemy). Tylko betka daje wynik prawidłowy.

Mikimo, moje gratulację:-D Super wiadomość!!!
Masz bardzo mądrego męża, który nie chciał narażać Cię na łzy i stres, tylko od razu zawiózł na betę :-).
Wypoczywaj i nie stresuj się już. A testy wyrzuć do kosza. Niech już nie przyprawiają Cie o płacz.

Mikimo :-):-D:-):-D:-) gratulacje!!!

Kinga qurcze szkoda,że ten Śląsk tak daleko :happy2: uwielbiam takie domowe pączki! a może nie szkoda bo bym Ci wszystkie zjadła :-D

Gotadora,nie dałabym Ci wszystkich zjeść.
Ja też uwielbiam pączki domowej roboty, więc musiałabyś się podzielić ze mną :-D

Tylko ciekawe co na to wszystko Kinga? Pewnie by nas pogoniła :-)

Szkoda, że mieszkacie tak daleko... no, ale może kiedyś odwiedzę Wasze okolice. Mam znajomych w Bartoszycach i czasami od razu od nich gdzieś nad morze wybywam.

Miłej nocki Wam życzę. Znikam. Zaczyna działać theraflu, które łyknęłam i robię się senna :sorry2:

reklama
Do góry