reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Hhahahah, chciałabym zobaczyć to Twoje „dupsko”164 w dowodzie a prawidlowo 163 Chudzinka to @sandra777.12 Ja to mam dupppssskoooo
No nie powiem do grubiutkich nie należę miałam tyle szczęścia, że mam szybką przemianę materii ale i tak mój mąż jest w tym mistrzem. Nie ćwiczymy z 1,5 roku (bo tak chodziliśmy na siłownie, w pl biegałam) a przez in vitro to tak trochę wszystko zeszło na dalszy plan. Ale do sedna skubaniec to ma wszędzie mięśnie, takie wiecie widoczne .. tylko się napnie i ma. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie
Ruda08
Podziwiam ja to bym się porzygała. Lubię słodkie ale nie zjem więcej niż 2-3 kostkiWcozrja pozwoliłam sobie na czekoladę całą, mam takie zachcianki że czasami potrafię zjeść całą naraz albo mały słoiczek nutelli
bazylia128
Ja praktycznie caly czas jestem sama na wizytach. nawet kiedys bylam sama na transferze Ktos musi zarabiac na to in vitro Wiec staram sie Łukaszowi nie przeszkadzac w pracy Poza tym jakos lepiej sie dogaduje z doktorkiem jak jestem sama Tak jest tutaj na forum kilka Łukaszy min. @Czarna1985 i @s.ols3404 Łukasze sa fajne Tylko moj czasami ma takie odchyly jak juz doczytalasNo tak, lepiej miec w takiej sytuacji wszystko pod kontrolą.
Fajnie, ze jest ktoś, kto jest na podobnym etapie rzucilo mi sie w oczy, ze nawet nasi mężowie mają tak samo na imię.
Bylismy teraz we wtorek i ja się pytam czy na tą kontrolę mogę już sama być, na co lekarz: oczywiscie! Pan Lukasz bedzie nam potrzebny tylko do oddania nasienia.
My beka, lekarz beka
Trzymam mocno kciuki za WasTak też zrobię, bez sensu teraz się stresować.
Rano o 8 i tak papiery podpisuje więc po zawodach.
Zostaje nadzieja na dwa szczęścia
bazylia128
Mam ci zrobic zdjecie Mam dupczyka mam Ale taka mam chyba budowe To fakt jesli chodzi o rozlokowanie miesni czy tluszczu to nie ma sprawiedliwosci... znam takich co wpierda....ja doslownie wszystko i nic im nie jest. Znam tez takich co np z tydzien nie pojedza chlebka i schudna z 5 kg a znam tez takich co sie musza wiecznie pilnowac a i tak talia osy nie grzeszaHhahahah, chciałabym zobaczyć to Twoje „dupsko”
No nie powiem do grubiutkich nie należę miałam tyle szczęścia, że mam szybką przemianę materii ale i tak mój mąż jest w tym mistrzem. Nie ćwiczymy z 1,5 roku (bo tak chodziliśmy na siłownie, w pl biegałam) a przez in vitro to tak trochę wszystko zeszło na dalszy plan. Ale do sedna skubaniec to ma wszędzie mięśnie, takie wiecie widoczne .. tylko się napnie i ma. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie
bazylia128
bazylia128
Liliana87
No tak, ja strasznie przeciagali i za pierwszym i za drugim razem. A chudzina z niej taka..Ja mialam cc robiona na spokojnie, bez pospiechu, bardzo malo krwawilam i na usg wyglada ze ze zrostami jest calkiem niezle. Jak mnie w czerwcu otworzy to rzucu okiem jak sytuacja, bo wiadomo, ze po cc moze byc roznie.
Czesto lekarze mowią, ze dopóki do środka nie zajrzą to tak naprawdę nie widać jak jest.
Tak sobie myślę,ze kobiety to strasznie dużo muszą udźwignąć. Chodzi mi tutaj o fizyczne dźwiganie, o organizm nasz. Czy faceci by dali radę?
reklama
Ehhhh kur..wa, z mężem się kłócę [emoji853]. On mi kaze odpuścić to leczenie teraz@fredka84 co czytasz? No gdzies ty osoatnio nam uciekla ?
Podziel się: