Mi też telefon nie wydaje dźwięków przy nowych a bym tak wolała. Nie wiem gdzie to ustawićJa korzystam z aplikacji i na samym początku co chwilę przy nowym poście mi klikalo, potem coś się tam zaktualizowalo i teraz jak sama nie wejdę to powiadomień nie widze. Ale akurat mi to lepiej pasuje, bo w pracy była z tym masakra [emoji1787]
reklama
@Czarna1985 sto lat sto lat! Życzę Ci żebyś do następnych urodzin ujrzała już słodkie maleństwo (przynajmniej na USG), nieskończonej się wytrwałości w walce, jak najmniej łez, i żeby teraz to już w końcu z górki szło! Wszystkiego najwspanialszego!
@Czarna1985 wszystkiego najlepszego!!! Spełnienia każdego marzenia, bez wyjątków!!! ❤❤❤
Aneczka85_01
Fanka BB :)
A z aplikacją korzystasz czy na kompie?
Aplikacja
Liliana87
Nie mam pojęcia. Czy w ogole mozna.Mi też telefon nie wydaje dźwięków przy nowych a bym tak wolała. Nie wiem gdzie to ustawić
Aneczka85_01
Ja korzystam z aplikacji i na samym początku co chwilę przy nowym poście mi klikalo, potem coś się tam zaktualizowalo i teraz jak sama nie wejdę to powiadomień nie widze. Ale akurat mi to lepiej pasuje, bo w pracy była z tym masakra [emoji1787]
U mnie tez nie widać nic . Wcześniej chociaż pokazywało nowe posty w danej grupie a teraz nic. Dopóki nie wejdę w wątek to nie widzę nowych postów
Aneczka85_01
Mi też telefon nie wydaje dźwięków przy nowych a bym tak wolała. Nie wiem gdzie to ustawić
To już nie chodzi o dźwięk a samo to ze jak wejdę to nie pokazuje nowych postów .
Aneczka85_01
Mam o takie info : 18 nowych postów 2 dni temu . Od tamtej pory nie zmienia się to
Liliana87
Ale ja czasami też tak mam. Wczoraj np tak miałam. Po prostu sie zwiesza.Mam o takie info : 18 nowych postów 2 dni temu . Od tamtej pory nie zmienia się to
reklama
Weź odinstaluj i zainstaluj ponownie. Ja tak ostatnio robiłam bo mi się wieszałoTo już nie chodzi o dźwięk a samo to ze jak wejdę to nie pokazuje nowych postów .
Podziel się: