reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobrze. Senna. Na razie mam czym zajmować głowę to jakoś leci. Takiego konkret stresa to będę miec pewnie od poniedziałku jak będzie coraz blizej... Juz nawet zastanawialam się czy iść na to usg rano przed pracą czy czekać do 15 bo wtedy mam wizytę. Na razie 50/50.
No nie dziwie się. Też bym miała stres, ale grunt to pozytywne myślenie!
Na senność to może jeszcze pora roku wpływać. Ja nie lubię tego przejścia zima/wiosna. Chociaż tej zimy to u nas prawie nie bylo w tym roku. Wszystko sie już budzi. Nawet pająki! Moj kot ma radochę :D
Będę trzymać kciuki w poniedziałek [emoji847]

Dziewczyny od paru dni wogole nie dostaje powiadomień o nowych postach o odp. Zero . Wylogowalam się ale nic nie dało
Ja korzystam z aplikacji i na samym początku co chwilę przy nowym poście mi klikalo, potem coś się tam zaktualizowalo i teraz jak sama nie wejdę to powiadomień nie widze. Ale akurat mi to lepiej pasuje, bo w pracy była z tym masakra [emoji1787]

reklama
Do góry