Każdemu odpowiednią reklamę dopasują [emoji23]Jak na razie widzialam tylko reklamę akcesoriów dla zwierząt, jakies miski, klatki dla chomików czy cuś. Będę teraz czujna[emoji23]
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Tak chyba tobie wtedy odpisywalamDobrze to pamiętam, Bazylka mi opisywała wtedy. Czyli przeze mnie ten bezmózg wylał swoje żale. Jakis taki troll.
Tylko szkoda że jedyna reakcja na posta to kciuk, nie?Oj tak. Ja sie tylko raz zalogowalam przez kompa, jak mi odmówiła apka dostępu A taka już uzależniona,ze zrobilam to z kompa w pracy bo w domu nie mamy sprawnego [emoji85][emoji85][emoji85] i nawet nie wiem jakie mam hasło.. jak by szlak trafił to ja nie wiem co bym zrobiła..
Czasami się brecham że szok, a tu mogę tylko dać kciuka [emoji849]
Liliana87
Na pewno bo rozmawiałyśmy o AHTak chyba tobie wtedy odpisywalam
bazylia128
Każdemu odpowiednią reklamę dopasują [emoji23]
Hej dziewczynki, ja dopiero wróciłam do domu po wizycie u Sydora i szczerze mówiąc to tez jestem trochę podłamana nie znalazł u mnie nic co mogłoby być przyczyna niepowodzeń, tzn te allo coś tam mam za małe i powiedział, ze na to albo immunoglobuliny albo szczepienia- Lepiej immunoglobuliny ale to znowu koszty są duże My chcemy teraz się umówić do Novum, nawet nie wiem jakie są terminy...musimy ogarnąć kasę i ruszamy.
Liliana87
Haha, nooo[emoji23]Tylko szkoda że jedyna reakcja na posta to kciuk, nie?
Czasami się brecham że szok, a tu mogę tylko dać kciuka [emoji849]
Netiaskitchen
Tylko chomika mi teraz brakuje, to faktKażdemu odpowiednią reklamę dopasują [emoji23]
reklama
Liliana87
Dziewczynki. A teraz Was prosze o pomoc. Napiszcie mi jak krowie na rowie jak ja mam pić ta babkę pelesznik? Tam są takie małe ziarenka i tylko napisane ale dziennie dwa razu z dwóch łyżek. I wtedy dziennie wypijac 2l wody. Ale czy ja mam to zalać wrzątkiem i potem te ziarenka przesiać czy te ziarenka polykac???
Podziel się: