reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A od kiedy masz brać ? Bo ja mam prawdopodobnie w czwartek też na naturalnym ...i wg mojej kliniki to bez żadnego progesteronu . I chcę na własną rękę brać bo trochę się boje bez 😬😬 będziemy razem czekać ☺o ile nasz kropus będzie silny 🙏
Od jutra.
Ciało i żółte jest ładne i powiedział że nie ma sensu ładować innych leków. Jak ma być to będzie. Jego słowa ;)

I już po wizycie . Moje wyniki tarczycowe są ok , endomenda „śpi” i na początku kwietnia po powrocie z Polski ruszamy ze stymulacja 🙏🏼☺️Niestety z nasieniem nie jest rewelacyjnie , duża cześć jest złej jakości, są leniwe jak to lekarz określił .. Także będą do zapłodnienia wybierać tym razem tylko te najlepsze . Kur.. w poprzedniej klinice zawsze wszystko było ok ... jakbym sama nie pytała to nic bym wogole nie wiedziała .. a tutaj odrazu , ze nie ma rewelacji i z pana strony tez jest problem, ale postaramy się pomoc . Będę miała zmienione leki do stymulacji i większe dawki .🙏🏼✊🏼Także jedziemy teraz na ciacho i omówić wszystko jeszczexraz na spokojnie .🍰🧁🥧🍧🍩☕

I już po wizycie . Moje wyniki tarczycowe są ok , endomenda „śpi” i na początku kwietnia po powrocie z Polski ruszamy ze stymulacja [emoji1374][emoji3526]Niestety z nasieniem nie jest rewelacyjnie , duża cześć jest złej jakości, są leniwe jak to lekarz określił .. Także będą do zapłodnienia wybierać tym razem tylko te najlepsze . Kur.. w poprzedniej klinice zawsze wszystko było ok ... jakbym sama nie pytała to nic bym wogole nie wiedziała .. a tutaj odrazu , ze nie ma rewelacji i z pana strony tez jest problem, ale postaramy się pomoc . Będę miała zmienione leki do stymulacji i większe dawki .[emoji1374][emoji1364]Także jedziemy teraz na ciacho i omówić wszystko jeszczexraz na spokojnie .[emoji513][emoji3164][emoji3050][emoji511][emoji507][emoji477]️
To super że wyniki dobre, a tak się bałaś [emoji8].
Szkoda tylko że o tych męża wcześniej nie wiedziałaś, bo dałabyś mu tabletki i na pewno jego wyniki by się poprawiły. Teraz to może być za późno, bo trzeba je 3 miesiące brać.
Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem - nie ma przecież tragicznych wyników i na pewno coś wybiorą [emoji8][emoji8][emoji8]

I już po wizycie . Moje wyniki tarczycowe są ok , endomenda „śpi” i na początku kwietnia po powrocie z Polski ruszamy ze stymulacja 🙏🏼☺Niestety z nasieniem nie jest rewelacyjnie , duża cześć jest złej jakości, są leniwe jak to lekarz określił .. Także będą do zapłodnienia wybierać tym razem tylko te najlepsze . Kur.. w poprzedniej klinice zawsze wszystko było ok ... jakbym sama nie pytała to nic bym wogole nie wiedziała .. a tutaj odrazu , ze nie ma rewelacji i z pana strony tez jest problem, ale postaramy się pomoc . Będę miała zmienione leki do stymulacji i większe dawki .🙏🏼✊🏼Także jedziemy teraz na ciacho i omówić wszystko jeszczexraz na spokojnie .🍰🧁🥧🍧🍩☕
Ale w kwietniu będzie się działo! ✊✊✊ Oby była taka passa jak jest teraz ❤️

reklama
Do góry