reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć.
Jestem po wizycie. Decyzja podjęta. W sobotę transfer 2 zarodków, owulacji była wczoraj wynika z badań i usg. Tym razem mam tylko jedne tabletki dopochwowo: protesteron besins 2×1.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
A od kiedy masz brać ? Bo ja mam prawdopodobnie w czwartek też na naturalnym ...i wg mojej kliniki to bez żadnego progesteronu . I chcę na własną rękę brać bo trochę się boje bez 😬😬 będziemy razem czekać ☺️o ile nasz kropus będzie silny 🙏

reklama
Wooooow myślę, że dwa są na 200%❤️❤️❤️ ale zazdroszczę!!! Też miałam podane dwa, ale moja beta z wczoraj a był to 12dpt to 384🤣 więc u mnie nie ma co gdybać, że jeden został patrząc na Twoje wyniki 😍
U mnie podany tylko jeden 🙈
Czyli myślicie że z tego jednego jedynego zrobiło się 2?To możliwe?Znacie taki przypadek?Nadal w to nie wierzę !🙈🤪😁
Ło matko 😀 byłoby wesoło w domku ☺️

Zapomniałam o tym zastrzyku... To faktycznie nic nie wiadomo... Dżizas jeszcze czekanie. Zawsze czekanie... Oby pozytywnie!!✊✊✊Pytałam gdzie robisz bo ja jutro jadę do nich na 7 rano na pobranie
@Netiaskitchen No był zastrzyk... jedną wielką nie wiadoma 😱 ja robiłam U siebie, bo bez sensu jest mi tam jechać na pobranie jak mogę zrobic U siebie za 85 zł A tam chyba ok. 140 plus dojazd. Jak musiałam to robiłam tam.

U mnie podany tylko jeden 🙈
Czyli myślicie że z tego jednego jedynego zrobiło się 2?To możliwe?Znacie taki przypadek?Nadal w to nie wierzę !🙈🤪😁
Ło matko 😀 byłoby wesoło w domku ☺
Haha ło matko, myślałam że dwa miałaś podane 😅😅🙈 kurcze jest możliwe ale nie chce rzucać tutaj procentami bo nie pamiętam ale wiem, że jest mało procent szans... Aleeee zdarzają się takie przypadki, także kochana trzymam kciuki abyś była tą wyjątkową 😁😁😁

reklama
Do góry